|
Bildirim
Ben şimdi global batan bir borsadan transfer etmek istediğimde büyük para vurdum diyelim veya çok büyük meblağlarla giriştim yatırımcıyım diyelim bu saçmalığa mı takılacağım?
Diyelim 1.000.000 dolar yatırım yaptım veya 500.000 dolar eee ben bu parayı Türk borsalarına nasıl çekeceğim? Komedi resmen. Ya arkadaş her alanda saçmalayan bir ülkeyiz. Aylık 50.000 dolar sınırı nedir? Saçmalık! |
Kel kafanı
|
Bilgi düzeltmesi adına yazıyorum,
Kripto gizli demek değildir, şifreli demektir. Blokchainin yapısı gereği yapılan her işlem zincirin en başından beri takip edilebilir. Yapılan her işlem zincire işlenir, bu sayede herkesin bakiyesi, işlem hareketleri ağdaki herkes tarafından bilinir. Şifreli olan ise cüzdan anahtarları ve işlem onaylarıdır. Yani transferi yapan gerçekten o kişi mi diye kontrol eden mekanizma ve zincirin bütünlüğünü koruyan sistem(sonradan manüpüle edilememesi için) şifrelemeyi oluşturur. |
Ülkeye para getirecek adamı bile kaçırıyor bunlar.
|
Anlamyan adamın işe binlerce dolar yatırması kadar saçma bir yorum..
Anlayanların hakkı ne olacak cahiller tarafından gasp mı edilecek? |
Sayın Şimşek paranızı Dubai’ye götürün bizim ihtiyacımız yok demiş
|
Kriptoda kontrol kimsede değil, bu şekilde davranmak, insanların tl ye geçişini azaltır gider usdt de tutar parayı herkes.
Soğuk cüzdan kullanımı yaygınlaşacak gibi duruyor zaten yavaş yavaş heryerde kripto geçmeye başladı. Dünyada hiç bir ülkede para politikaları bu kadar sıkı değil. Bu bunaltıcı seviyeyle özellikle yabancı yatırımcının uğraşacağını hiç mi hiç sanmıyorum. Pirince gideceğiz derken eldeki bulgurdan olmaları muhtemel böyle giderse, tl ve nakite dönüşümün kaybı dolaylı olarak diğer vergilerinde kaybı. |
Anlasa zaten o isten bigottoman olmazdi niki :) Nik mesaj uyumu |
Anlaşılan zorla milleti yurtdışına çıkartmaya çalışıyorlar. Sıradan vatandaşın yurtdışından para getirmesi için tek çare kripto idi, onu da "kumar" adı altında engellemeye çalışıyorlar. Halbuki Binance gibi borsalar kumardan para geldiği anda hesapları kapatıyor. Yani öyle devasa miktar para aklaman zaten mümkün değil ve bu yol ile de para aklanmıyor. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B048CF933 -- 24 Haziran 2025; 13:16:13 > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
___
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Haklı olabilirsiniz, gerçekten haklı olabilirsiniz; fakat başkasının düşüncelerini değiştirmek söz konusu olunca haklı olmanız büyük bir olasılıkla hiçbir şeyi değiştirmeyecektir. Her on tartışmanın dokuzunda taraflar kendi haklılıklarına, tartışmaya başlamadan önce inandıklarından daha çok inanmaktadırlar. Tartışmayı kazanamazsınız. Çünkü kazansanız da kaybetseniz de bir şeyleri kaybetmişsinizdir. Neden? Diyelim ki diğer kişiye karşı bir zafer kazandınız ve onun fikirlerini bir paçavra gibi parça parça ettiniz, kafasının çalışmadığını kanıtladınız. Peki ya sonra? Siz kendinizi iyi hissedeceksiniz. Ya karşınızdaki kişi? Onu küçük düşürmüş olacaksınız. Gururu kırılacak. Size gücenecek. Ayrıca unutmayın: Düşüncelerinin yanlışlığı kanıtlansa da, insan aynı düşünceleri savunmaya devam eder. Bir münakaşadan en iyi sonucu almanın tek yolu münakaşadan kaçınmaktır. -Dale Carnegie
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 24 Haziran 2025; 14:21:46 > |
Hayat birler ve sıfırlardan ibaret değil!
|
_____________________________ |
Çok sıkarlarsa kripto ile alışveriş yaygınlaşır, kayıt dışı tavan yapar. Kendi ayaklarına sıkmış olurlar. |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 24 Haziran 2025; 15:11:13 > |
|
|