Şimdi Ara

Kripto para transferlerine sınırlama yolda: Günlük limit uygulanacak! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
3
Favori
3.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    sonra da kumardan uyuşturucuya her türlü kara parayı
    kriptoyla aklayanları yakalayın

• Sevgili Kardeşim,

Kripto kelimesi Yunancadan gelir ve kökü krypyos dur. Bu da gizli ve saklı anlamını içerir.

Blokchain'in nasıl çalıştığını gayet iyi biliyorum. İşlem hareketlerini ve bakiyeyi takip edebilirsin ama paranın kime ait bir hesapta tutulduğunu bilemezsin.

Selametle

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Anlaşılan zorla milleti yurtdışına çıkartmaya çalışıyorlar. Sıradan vatandaşın yurtdışından para getirmesi için tek çare kripto idi, onu da "kumar" adı altında engellemeye çalışıyorlar. Halbuki Binance gibi borsalar kumardan para geldiği anda hesapları kapatıyor. Yani öyle devasa miktar para aklaman zaten mümkün değil ve bu yol ile de para aklanmıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sniper23 -- 24 Haziran 2025; 18:56:6 >
    MSI MPG X570 GAMING EDGE WIFI, AMD Ryzen 5900x, G.SKILL Trident Z Neo 64GB (4 x 16GB)DDR4 3600, MSI Radeon 6800 XT, Corsair HX1200, Corsair Air 540, 2x ST8000DM004 Seagate 8TB 5400RPM, WDC WD40EFRX WD RED 4 TB 5400 RPM, KXG50ZNV256G NVMe TOSHIBA 256 GB,Sandisk ULTA NVMe 1 TB, 2x ST1000DM003 1 TB 7200 RPM, SteelSeries RIVAL 100, Audio-Technica ATH-M50x, Samsung 28 UE590D, AOC Q3279VWF
  • İyi olmuş bu işi bilmeden onbinlerce dolar kaybeden insanlar bir hevesle girip sonra bunalım-intihar vs sorunlar yaşıyorlardı. Böylece girmek istese de giremez, diğerleri zaten yolunu bulur bir şekilde..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Anlamyan adamın işe binlerce dolar yatırması kadar saçma bir yorum..
    Anlayanların hakkı ne olacak cahiller tarafından gasp mı edilecek?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi man utd -- 25 Haziran 2025; 2:34:12 >
  • Bune celal beyefendi, bana cüzdan adresini ver tüm transferlerini dökeyim, hatta işlem yaptığın adamlarında yaptığı işlemleri hatta onlarında yaptığı işlemleri dökeyim. Güzel wikipedi okuyorsun aferin.

Bu arada senin daha temel sorunların var boşver kriptoyu, saygısızlık etmeden cümle kurmayı öğrenmen gerekiyor önce.
    @MustafaÖnal ECESE

Adı "kripto para" diye gizli sanmaya devam etmesin insanlar diye yazıyoruz,sen gizli olduğuna falan inanabilirsin bizlik sorun yok. Cüzdan adreslerinin(Genel anahtarların) karma karışık olması tamamen çalışma prensibi sonucu, gizlenmek maksatlı değil. Bu sayede cüzdan adresi üretmek zincirde yer kaplamıyor veya ağa bağlanmayı gerektirmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seto-Kaiba -- 25 Haziran 2025; 11:20:9 >

Üni mezunuyum garanti bankasında calısıyorum. DÜzenli kredi kartı aydatlarımı ödüyorum. Evimiz kendimiz herhangi borcum yok 0

Ve almanyaya sadece Turist olarak gitmek için bile schengen vs uğraşıyorum Ret yiyorum yurtdışına ben bile cıkamıyorsam kimse çıkamaz (legal yoldan gitmek imkansız)

Yada Ünlü olucaksınız yada Yeşil pasaportlu memur vs anca o zmn rahat birşekilde cıkabiliyonuz yoksa süreç çok uğraştırıyor çok yoruyor.

Vizesiz ülkelere gitmek bile işkence. Binbir türlü zorluk cıkarıyorlar Karşı taraf değil bizimkiler.

Nispeten Yunanistan gürcistan gibi ülkelere gitmek kolay oralarda zorluk cıkarmıolar en azından.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 25 Haziran 2025; 12:45:20 >

Asus Tuf Gaming X570 Plus // Asus Rog Strix Gaming-E WIFI2 // Ryzen 5 5600x // Ryzen 9 5900x // FSP Windale 6 // Noctua NH-D15 Chromax Black // H110i GTX // MSI 3060ti Gaming Z Trio // Gigabyte 2070 Super Gaming 3X // Crucial Ballistix DDR4 3600mhz CL16 64 Gb // WD Black SN850 1TB PCI 4.0 // Samsung 970 Evo Plus // Kingston A2000 512GB // Sabrent Rocket NVMe Heatsink // EVGA G3 750W // High Power PG-750 ATX 3.0 SM // Hp Pavillion 1440p // Kingston HyperX Alloy Elite 2 RGB // Corsair Sabre Pro Mouse // Razer DeathAdder v3 // Asus Theta 7.1 // Razer Blackshark 2.0 // Asus Essence STX II 7.1 // Sound Blaster Z // LG 65NANO866NA // BenQ Zowie XL2746S // Phanteks ENTHOO 719 // Cintiq 16 DTK-1660
  • Dilan/Engin Polat'ın serbest kalıp Masak tarafından aklandığı ülkede bu gibi saçmalıklar sinsilesi hiç de şaşırtıcı değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 25 Haziran 2025; 15:22:52 >
  • Kripto para borsaları gelsin burada temsilcilik açsın. Giren çıkan para nedir nereye gidiyor, terörün, uyuşturucunun finansmanında mı kullanılıyor belli olsun. Sunucuları burada tutsunlar :)

PayPal yasaklanınca şak şak edip alkış tutanların şimdi laf etmeye hakları yok. Çember gittikçe daralacak. Büyük vuranlar, işini yukarıdan bağlayanlar her türlü kriptosunu da sokar, külçe külçe altını da diplomatik pasaportla havalimanından geçirir, İranlı sözde iş adamı ile iş tutup ülkenin milyarlarca dolar cari açığını(!) da kapatır. Ama istibdat alkışlayan küçük balıklar sizi yutacaklar. Ses çıkaranlara partizan bir biçimde engel oluyorsunuz sıra size de geliyor eninde sonunda.

😁 Gerçekten bişey biliyormuş gibi.

Aferin, blockchain.com'u kullanmayı biliyorsun. Cüzdan hareketlerini görmenin bir anlamı yok. Bana cüzdan sahibini bulabilir misin? Tabii ki hayır!

Burada bana saygı öğreteceğine önce kendin saygılı ol.

Yok düzeltme yazıyorum, yok insanları bilgilendiriyorum... Sen önce kendin bilgilen sonra başkalarını düzelt. Dünya genelinde kripto para kullananların amacı gizli kalmak. Bu yüzden darkweb de insanlar kripto para tercih ediyor.

Diyelim 1 coin şuan 120₺ 100 adet aldım.
    3 saat sonra 130₺ oldu sattım.
    2 gün sonra kripto borsası bana 130dan mı verecek?
    Yoksa 2 gün sonra 119₺ olsa o fiyattan mı satış yapacak...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bitcoinin olayı gizli olması değil merkeziyetsiz olması. Öyle pek gizli de değildir zaten bitcoin, senin altın veya nakit para ile yapacağın ödemeyi takip etmek bitcoini takip etmekten çok daha zor.

Gizlilik, anonimlik, güvenlik ve mahremiyet birbirlerine yakın görünen ama herbiri birbirinden de bir o kadar farklı kavramlar.

Bitcoin illegal işlerde kullanılıyor diye bitcoinin yasaklanmasını savunacaksak, dünyada tek ödeme yönteminin banka hesabı veya kredi kartı ile yapılması gerektiğini savunmalıyız.

Hükümetler zaten borsalar aracılığıyla yasaklarını uygulayabiyorlar. Takip edilemediği ve anonim olduğu söylenen monero coindi, ve illegal işlerde de kullanıldığı için hükümetler el attı ve borsalardan alımını satımını yasakladı.

Eğer bitcoin de bir gün borsalardan alım satımı yasaklanırsa, burada illegal iş yapanlar değil bitcoine yatırım yapanlar veya bu ideolojiye gönül verenler olacaktır. İllegal iş yapanlar ise kaldığı yerden tıkır tıkır farklı bir yol ile devam edecektir.

• man utd kullanıcısına yanıt

Anlasa zaten o isten bigottoman olmazdi niki :) Nik mesaj uyumu

• Kapalıçarşı bunu beğendi, artık %3 değil, %10la anlık işlem yaparlar. Kayıtdışı işlemler patlama yapar. KKTC borsaları da ellerini ovuşturmaya başlamıştır. Olan yerli borsalara olacak, bir çoğu iş yapamayınca kapanacak. Peki bu kumarbaz takımını kapalıçarşıdan nasıl uzak tutacaksınız??? Girişleri mi yasaklanacak? nasıl olacak???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi power-pc -- 26 Haziran 2025; 15:54:46 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.