Şimdi Ara

Kripto para borsalarında yeni kriz: Vebitcoin işlemlerini durdurdu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
10.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

    Bugün kripto paraların hepsi bitsin batsın, yarın yeni bir, hızla, çalışmadan, kolay yoldan zengin ediyorum diyen yöntem çıksın, yine herkes parasını bu sefer ona yatırır. Bu hiç bir zaman değişmedi. Bizde kolay yoldan, çalışmadan, çok hızlı köşeyi dönme sevdalıları bitmek bir yana daha da artıyor. Sosyal medya ile, sahte zenginlikleri insanlar gördükçe daha çok özeniyor. Herkes lamborginiler ile gezip, villalarda yaşamak istiyor. Devir 40 sene öncekinden de beter. Çocuklar bunları görüp özenerek büyüyor. Bundan 40 sene önce bir insanın görebileceği en lüks ev ya da evler hayatı boyunca kaç tane olabilirdi. Şimdi ise 10dk'lık videoda ya da instagram gezisinde dünyanın en pahalı evlerinden başlayarak her yeri görüp, gördükçe özenebilirsin. Örneğin havyar hiç yememiş bir insanın canı havyar çeker mi? Çekmez değil mi? Ama gördükçe can çekmeler artıyor. Aileler sadece paranın mutluluk getirmeyeceğini anlatacak fırsat bulamıyor. Böyle bir mutsuzlar ordusu büyüyor. Benim tanıdığım aylık karı koca yaklaşık 150 bin tl kazanan insanlar var. Mutsuzlar, çok mutsuzlar. Benim müşterim oluyor kendileri. Bir kere laf arasında, tanıdıklarının eşinin elektrik santrali aldığını söyleyip iç çekti. Yani o da ona özenmiş. Ne zenginler var diyor. Şaşırdım kaldım. Yani inanın sonu yok. Bir yerde doymayı, hayatın tadını çıkarmayı bilmedikten sonra, 2 milyarla kaçan adam bile mutlu olmaz. 4 milyarı olana iç çeker. 8'i olana bakar.


    Kenan Şeranoğlu - Titan saadet zincirlerini Tr'nin her yanına dağıtıp, çok yüklü götürdü. Titana girenler, aynı buradaki gibi ölümüne savunuyordu olayı. Patlayabilir diyenlere kızıyorlardı. 6 aya Ferrari, 1 seneye villa alacaklarını iddia ediyorlardı. 3-5 bunu yapanları örnek gösteriyorlardı.


    Jet Fadıl - Defalarca dolandırdı, yetmedi tekrar. Şimdi yine çıksın, yine dolandırır. Buna para kaptıranlar uslanmıyor :)


    Mehmet Aydın(Tosuncuk) - Hızla, kolay para kazanmak isteyenlerin, hızla ve kolayca paralarını kaptı.


    Şimdide kriptoda milleti patlatıyorlar. 5-10 seneye başka bir şey çıkar. Herkeste parasını yatırır, hiç sıkıntı yok.





  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt

    2017'de sadece " 5 tane " BTC almış adam şuan profil resminde bulunan fiat egea'dan an itibariyle yaklaşık olarak 15 tane alabiliyor. Hali hazırda XRP'yi başında yakalamış 241.000 adet almış kişide şuanda 241.000 dolara sahip. Onunda hesaplamasını bir zahmet siz yapın. :)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Archangel -- 24 Nisan 2021; 2:22:20 >
  • Spider_hip kullanıcısına yanıt

    Kenan Şeranoğlunu bilirim, sohbette ettim kendisiyle. Network Marketing ana mantığı ürün barındırmasıdır fakat Kenan Şeranoğlu'nun en büyük hatası, ortada "elle tutulur" bir ürün olmadan iş yapmasıdır. Yani kendisi bir eğitim pazarlıyordu. Bu eğitimi bir başkasına verirken arada komisyonlar / paralar olduğu için 40.000 kişilik organizasyonda 100 kişi şikayet edince(para kazanamadıkları için)kenanı içeri attılar. Hala o eski arkadaşları kendisiyle görüşüyor konuşuyor, milletimize tanıtılan o adamla mehmeti felan bir tutman ayrı komik olmuş.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Archangel -- 24 Nisan 2021; 2:28:46 >
  • İlk defa duyuyorum vebitcoin nedir

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smalsrol S kullanıcısına yanıt
    bir kez doğru yazamamışsın kardeş. LİKİDİTE diye yazılıyor.

  • acilen bir denetim gelmesi gerek

  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Memlekette bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya bayılıyoruz ya. Şu yazıdan sonra senin yerine ben utandım.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dede17 D kullanıcısına yanıt
    tamam cahilsiniz de avaz avaz bağırıp deşifre etmeyin bari
  • bizim millet akıllanmaz sağda solda kazananları, kim olduğu belli olmayan tiplerin teknik analizlerini ve hayal satanları görünce yine atlarlar kripto para yatırımcılarının çoğunluğu bilinçsiz olduğu için ağlayanları daha çok görürüz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: TechVET

    Bu mesaj silindi.

    Alıntıları Göster

    Yanlış hatırlamıyorsam 2016 Yaz'ı gibi kapatıldı 2017 Mayıs ya da haziran gibi geri açıldı diye hatırlıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: VolkanCOO

    Karaparasını aklayan akladı.Vurgunu vuran vurdu dolandırıcılıklar başladı.Dönem yavaş yavaş mal boşaltma dönemi Devletler bitirecek bu kriptoparaları.Yavaş yavaş kaçın.Verecekler malı milletin eline teknik haftalık satta aylık sat'a döndümü bitti bu iş.

    Aynı fikirdeyim.Devletler bitirecek Kripto parayı.


    Parası olan bir dakika durmasin, zararın neresinden dönerseniz kardır, bekleyen daha çok kaybeder.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coin olaylarından, blockchain’den filan gram anlamam, ama merak ettiğim bir şey var.
    Bitcoin çalınma mevzuları, siber ataklar varken ve size güvence verebilecek bir otorite(banka gibi, devlet gibi) nasıl alıyorsunuz böyle şeyleri?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smalsrol S kullanıcısına yanıt
    borsalar banka değildir. sattığın koini borsa almıyor.

  • Geçmişe dönük vergi alacak olan devletin korkusundan, yerli yatırımcı parasını çekiyor bu firmalar kapanıyor. Bu haberleri referans alarak kripto bitiyor demek, İmkb batınca, dolar değer kaybeder demek gibi absürd birşey.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bi bit be bit-coin ! :) :D

  • ykaya1983 Y kullanıcısına yanıt
    Kripto paralar kimsenin elinde değil. Soğuk cüzdana atarsın önür boyu senin olur. O cüzdandan herhangi bi cüzdanada paranı aktarabilirsin. X borsası olmazsa y borsası olur. Böyle bir teknoloji var artık kağıt para devri bitti devletler sürekli para bas para bas kağıt paranın değeri kalmadı. Millet bitcoin altının kağıt paraların yerini alacak diye tartışıyor altındaki teknolojiyi geliştirmeye çalışıyor. Bizim insanımız halen daha ponzi saadet zinciri kumar vs diyor. Hani hep derler ya bu millet bu arsaları evleri alırken bizim dedemiz napmış vs diye. İlerde millet kriptodan parasını arttırınca sizin torunlarınız kulaklarınızı çınlatacak benim dedem napmış paraları niye almamış vs diye.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.