Şimdi Ara

Kripto para borsalarında yeni kriz: Vebitcoin işlemlerini durdurdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
179
Cevap
1
Favori
10.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kripto para borsalarında yeni kriz: Vebitcoin işlemlerini durdurdu



    Henüz Thodex borsasının yatırımcıların parasıyla buhar olmasının üzerinden kısa bir süre geçmişken yeni bir kriz haberi daha geldi. Vebitcoin borsası yaşanan yoğunluk nedeniyle faaliyetlerini durdurdu.



    Vebitcoin de mi battı?



    Bir süredir yerli kripto para borsası Vebitcoin kullanıcıları paralarını çekememekten şikayetçiydi. Vebitcoin borsasının sitesinden yapılan açıklamada beklenenden çok daha fazla yoğunluk meydana geldiği ve finansal olarak şirketin çok zor durumda kaldığı belirtilmiş. Yatırımcıların hak taleplerini yerine getirebilmek adına da tüm faaliyetler durdurulmuş.



    Ayrıca Bkz.Mortal Kombat filminin resmi müziği paylaşıldı: Orijinal müziğe yenilikçi bir yaklaşım



    Açıklamadan bir iflas anlamı çıkmıyor ancak borsanın elinde parasının kalmadığı anlaşılıyor. Bilindiği üzere kripto borsalar ne kadar fazla ticaret yapılırsa o kadar çok kazanıyor. Düşük hacim olduğu zaman eğer maliyetler artarsa bu sefer zarar ortaya çıkıyor.



    Thodex skandalı ile birlikte yatırımcıların Türk borsalarından yatırımlarını çekmeye başladıkları biliniyor. Muhtemelen Vebitcoin mevcut yatırımların dahi kasadan çekilmesini karşılayabilecek durumda değil. Gelen bilgilere göre MASAK borsanın tüm hesaplarına el koydu ve şirketin yöneticileri hakkında da inceleme başlatıldı. 




    Kaynak:www.vebitcoin.com







  • Kripto borsasında kriz falan değil bu. Ne çok seviyorsunuz abartmayı! 2.2 TRİLYON DOLAR olmuş market, adı sanı duyulmamış firma mı kriz yaratacak? Dünya'da kimin haberi var Thodex veya Vebitcoin'den?
    Yıllardır yatırım yaparım, ben bile ilk kez duydum ikisini de...
    İnsanları boş yere germeyin!!!
    Beyler, binanca, btc turk patlamaz mentalitesine girmeyin sakın. Şimdi siz cripto ekranlarında % 600 karları görüyorsunuz ama, o coinler "rezerv para" kabul edilen dolara yani likite dönüşmediği sürece sadece ekranda gözüken rakamlardan ibaret. Likitide sorunu yaşayan firmalar gördüğünüz gibi patır patır patlıyor. Eğer global olarak yatırımcılar coinlerini aynı anda nakite çevirmeye kalkarsa batmayacak borsa yok ;)

    Ben bankacıyım, bana mı anlatıyorsunuz bunu. Evet fiziki para basımının belli bir limiti vardır. Ama devletler istese sizi fiziki paraya boğar, bankaların oturmuş bir finans sistemi vardır. Fiziki paran olmasa bile o parayı harcayabileceğin global bir finans sistemi vardır. Kriptolar daha yolun başında, bir iki firma kripto para ile alışveriş yapabilirsiniz dedi diye " geleceğin rezerv parası btc " diyenler türedi. O işler o kadar basit değil.

    Patlıyor muyuz iyi mi?
    Kardeşim biraz zamana karşı filmini izleyin black mirror izleyin
    kendi ayağınıza sıkıyorsunuz nedir bu cripto akıl tutulması
    bırakın bunların peşinde koşmayı

    Bir şey nasıl değer kazanır sen cebindeki parayı adama veriyorsun
    bir daha o paranın düşmesini istermisin artık sen o atmosferde hacmi bile olmayan paranın köpeği olursun işte böyle

    İnek gibi sağıcaklar bu iş böyle yürür

    neymiş efendim geleceğin para birimiymiş
    neymiş otorite yok muş ulan bu çıkan fikirler bir tanenizin aklının ucundan geçmez bir kanal dan çıkan düşünceyi herkes kendi düşüncesi gibi bir de sahipleniyor.
  • Bu borsayı ilk defa duydum umarım kaçmazlar
  • Yani azıcık aklı olan yerli kripto borsasına para yatırır mı? Hiç mi düşünemiyorsunuz? Binance ya da Kraken varken...

  • Kripto para borsası kurmak o kadar kolay şey değil.

    Topladığın parayı sigortalayacaksin vs vs

    Bunlar iş bilmeden atlıyorlar sonra zarar edince hepten kapatıyorlar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternet kafe mantığıyla açılan bir borsa daha.

    Türkiye'de işini doğru YAPMAYA ÇALIŞAN tek bir borsa vardır oda btcturk. Diğerleri boğanın gazına gelip işe giren internet kafeciler.

  • Clusive kullanıcısına yanıt
    Valla yarın öbürgün de Binance patlarsa artık kripto olayı da uzun bir süre kendine gelmez muhtemelen. Bitcoinler 8-10 sene önceki gibi 6 dolara düşer herhal :D

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Binance patlayamaz diye bir şey yok, her şirket batabilir ama en iyisinin battığını görmedik

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Beyler, binanca, btc turk patlamaz mentalitesine girmeyin sakın. Şimdi siz cripto ekranlarında % 600 karları görüyorsunuz ama, o coinler "rezerv para" kabul edilen dolara yani likite dönüşmediği sürece sadece ekranda gözüken rakamlardan ibaret. Likitide sorunu yaşayan firmalar gördüğünüz gibi patır patır patlıyor. Eğer global olarak yatırımcılar coinlerini aynı anda nakite çevirmeye kalkarsa batmayacak borsa yok ;)

  • Spider_hip kullanıcısına yanıt
    Mtgox olayından haberiniz yok belli ki. Binance de çökse su akar yolunu bulur.
  • Kripto borsasında kriz falan değil bu. Ne çok seviyorsunuz abartmayı! 2.2 TRİLYON DOLAR olmuş market, adı sanı duyulmamış firma mı kriz yaratacak? Dünya'da kimin haberi var Thodex veya Vebitcoin'den?
    Yıllardır yatırım yaparım, ben bile ilk kez duydum ikisini de...
    İnsanları boş yere germeyin!!!

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • madonos kullanıcısına yanıt
    Paribu iyi değil mi
  • Todexten sonra sıkıntı büyümeye devam edecek bu ikinci şirket

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sistemkoin var ona da hiç güvenmiyorum.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: alimmm78

    Paribu iyi değil mi

    Bankalar bitcoini anlamadıkları için 2016 yılında btcturk'un banka hesaplarını kapadı. BTCTurk'de yeni bankalarla anlaşmaya çalışırken; Paribu açıldı. O sırada da 2017 boğası oluştu ve Btcturk'unde kapalı olduğu dönemde tek adres Paribu idi. Paribu'nun büyümesi ve müşteri çekmesi tamamen kendisi dışında gelişen bu olaylar sayesinde olmuştur. Çalışan sayısı, teknik ekip, yönetim ekibi ve finansman olarak BTCTurk'un rakibi olabilecek bir borsa değil.


    En ufak bir örnek verim. Api'leri yok. Dünyada apisi olmayan kripto borsasına gülerler.


    Niyetleri kötü değildir, işlerini iyi yapmaya çalışıyorlardır ama altında kalkalmayacakları işler yapıyorlar şu an boğa piyasasının etkisi ile. Umarım bir düzenleme gelir (yasal ve teknik olarak) ve paribunun gelişmesine yardımcı olur. Böyle bir şey gelene kadar Paribu'yu öneririm diyemem. Ama dediğim gibi Vebitcoin gibi niyetleri kötü değildir. Çünkü vebitcoin ilk açıldığından beri yalan hacimler sunuyor. Mesela devlet borsalar bu sunduğunuz hacimler böyle madem ver vergisini derse kimse yalan hacim sunamaz.





  • smalsrol S kullanıcısına yanıt

    Senin dediğin ancak hacklenirlerse olur bu olaslık her zaman vardır. Onun dışında yatırılan her para ve bitcoin borsalarda mevcuttur. Kripto para borsasında da inside trading yapan borsa ya salak/açgözlü'dür ya da hacmi olmadığı için zorunlu yapıyordur. O yüzden hacmi kullanıcı sayısı düşük olan borsalardan koşarak kaçın.

  • Teknoloji ile içli dışlı biriyim ama bu coin piyasasına zerre güvenmiyorum hoş ben borsaya da güvenmem riskli işler millet emeksiz para kırmanın derdinde sonra tosuncuklara paralarını kaptırıryorlar yıllardır bitmedi şu saadet zinciri vari hareketler...

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • emookan E kullanıcısına yanıt

    Sen duymamış olabilirsin, ben duydum hatta bir haber kanalının finans ile ilgili olan programın sponsorluk reklamını gördüm tv de. Yani bilen biliyor sen bilmiyorsun.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.