Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (653. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
136
Favori
453.921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • arkadaşlar bilgisayara herhangi bir lokal çalışan jaxx gibi mesela wallet kurduk diyelim. hatta birkaç tane kurulu. private key bizde. 12 kelimelik anahtarımız var. pc ye format atmak istiyoruz. bir de backup meselesi var. kısaca format sonrası wallet tekrar kurduğumuzda balance daki tutarı kaybetmemek için format öncesi neler yapılmalı.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • murat5555 kullanıcısına yanıt
    Formatlık durum olmadı ama pc'de jaxxin bana verdiği 12 kelime ile telefonuma kurdum ve bakiyem olduğu gibi gözüktü.
  • Bu konuyu şikayet edeceğim yönetime.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: m-99

    Bu konuyu şikayet edeceğim yönetime.

  • Hay coininize.

    İşten çıkıyoruz eve gidiyoruz iki kafa dağıtalım bir kaç saat CS:GO biraz EuroTruck yapalım diyoruz bi sistem topluyoruz haaaaaydaaa o da ne ekran kartı olmuş dünya para.
    Dandirik 1050 bile 1.200 TL. RX kartlar zaten piyasada yok.

    Aylardır sistem toplayamadım yaaa.
    Böyle giderse daha da alamıyacam herhalde.
  • Cloud Nine kullanıcısına yanıt
    Ben de ekim ayında ekran kartını yükseltmek istedim gtx 950 vardı. Bayağı bakındım zaten 570'leri falan kafadan sildim o karta o kadar para verilmez diyerek. 1060 ile 970 arasında kaldım. Benim aldığım zamanlarda 1060 3gb 1000 lira civarına (ikinci el) alınabiliyordu. Sonuç olarak gidip aradaki 200 lira farka 1060 değmez deyip 800 liraya asus gtx 970 aldım bir sene garantili. Overclock yapınca 1060 3gb'dan daha iyi performans alıyorum.

    Şimdi baktım da 1060 3 gb'ın tek fanlı versiyonları dahi 1200 liradan başlıyor saçma sapan olmuş piyasa. Size tavsiyem biraz eski ama güçlü kartlara bakmanız. Gerçi onların da fiyatları uçtu gitti ama arada bir güzel fiyatlı kartlar bulunabiliyor. Bir de garantili olursa bu dönemde tam f/p kartı olur.
  • HF 10.08ths 1 yıl

    genesis 22.5ths ömür boyu

    satılık hesaplar. HF 0.2btc genesis 0.4btc

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Elimizde 2 adet baikal giant x10 miner var uygun fiyata satılır.
  • 6950 var 1000 liraya
    yen mi?




    eee, 1800 lir verip aldığım 580 3000olduysa benim b*klu 6950 1000kaat eder




  • İlk sayfaları okudum ama cevap alamadım ya da gözden kaçırdım
    Zorlu işlemleri çözdürerek ne elde ediyorlar ve bize neden para veriyorlar?

    Kim bunlar?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alperhan52 -- 9 Ocak 2019; 19:0:41 >
  • merhaba geleceğe dönük bi yatırım yapmak istiyorum 3 aylık bir kızım var, ben 30 yaşındayım emekli olduğumda alım gücü azalacak bunun farkındayım.

    her ay 200Tl ayırmayı düşünüyorum bununla düzenli Bitcoin yada diğer dijital para alsam 10 yıllık bi planda kazanma riskim nedir ucu bilinmez herhalde az cok anladığım

    yada BES mi tercih edeyim?
  • dostlar selamlar . bende coinn pıyasasıyla ilgilenmeye başladım . öncelikle en guvenılır kullandıgınız sıteler nelerdır. bana bınance ve polonıex de hesap açmalısın dediler. bırde altconlerde alım satım yaparken borsadakı gıbı zincir emir veya stoploss nasıl kullanabılıırm ?
  • mek38 M kullanıcısına yanıt
    Bes de altin doviz portfoyu olur veya banka hesabinizdan doviz altin hesabi olur fark etmez ama colugun cocugun rizkini coine gommeyin

    Coin heyecan isidir fazla parasi olanin isidir. Ufak bir meblag ile takilin derim. Nihayetinde coin in de cani bi trump twitine bakiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 200tl aylik ödeme ile BES actircam fonlarida zaman icinde takip ederek bi yere getirebilirim umarim yatirimimi, evde her ay kumbarada biriken para ile de coin olarak biriktirecegim, guvenli hesap nasil acabilirim alip satmak icin? Yol gösterirmisiniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mek38 M kullanıcısına yanıt
    Suan hangi borsa cok guvenli gercekten belli degil. Bir sabah uyaniyoruz kanadada borsa hacklendigini acikladi deniliyor. Yine en mantiklisi trden bir yerde yatirim yapmak olacaktir. Btcturk ten baslanabilir. Cok evhamliysaniz coinlerinizi btcturkten disari aktarir guvenli bir cuzdanda tutarsiniz. İsin o kisminin teknigini arkadaslar daha iyi bilirler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İlk kriptopara olayına perşembe günü 50tl lik 31.1 XRP alarak girdim Paribudan ve paramı Binance aktardım, ve 50Tl lik te altın aldım bankadan, Binance de nasıl işlem yapıp +/- işlem göreceğim sürekli forex gibi o kurdan o kura mı gececegım yada borsa gibi hisse senedi mi alacagım? Cok derinlemesine ekonomik borsa analiz bilgim yok, Borsa çökerse yada hack olursa coin im gidecek wallet yuklemelimiyim sürekli aldıkca? Hangi wallet öneriniz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar arkadaslar,


    Konuya soyle bir baktim da dedigimiz herseyin cikmasi beni ayri mutlu ediyor. Ilk sayfadan itibaren (2013 Aralik) dedigim alin 1 bitcoin kenara atin lafini umarim dinleyen cikmistir (o zaman 1 bitcoin bir asgari ucretmis)


    2017 senesinde de konuya Eth leri tutun mesaji atmistim (o zaman isvicrede bir toplantiya katilmistim)


    Nereden baksan 8 sene oldu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deniztns -- 22 Kasım 2021; 10:56:15 >
  • Deniztns kullanıcısına yanıt

    Güzel öngörü tebrikler peki yeni başlayanlar için var mıdır yeni tavsiyeleriniz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • EfsaneFenerli kullanıcısına yanıt

    Yeni baslayanlar icin diyebilecegim tek sey alin 0.01 bitcoin ve kenara atin. Bundan on sene sonra tarihin tekerrur ettigini birkez daha goreceksiniz.


    Turk insaninin cani tezdir. Hizli koseyi donmek ister. Ama o sekilde 1 kisi zengin oluyorsa 99 kisi olamaz. Ben 8 senelik konumda forumdaslara uzun vadeli dusunmeyi ogutledim hep. Ve kripto borsasinda bitcoinin sozu gecmeye devam edecek. Cunku kiyas Bitcoin uzerinden tutuluyor.


    Alt coin hic mi almiyorsun? diye soracak olanlar olabilir. Benim portfoyum gizli sakli degil soranlara soyluyorum. Bitcoin tutuyorum (2013ten bu yana). Litecoinleri uzun sure once (2017 senesinde) Ethereum a da cevirdim yani Ethereum da tutuyorum. 2020 den bu yana da Loopring pozisyonum bulunmakta.


    Daha once dedigim gibi benim yatirim stilim su sekilde. Kriptonun hayalimdeki ederini belirliyorum. 1 ETH = 1000$ olunca satacagim gibi. Ama pozisyonlari asla kapamiyorum. Diyelim Ethereum bin dolar oldu, o gun paraya ihtiyacim yoksa yeni bir deger belirliyorum. Varsa ihtiyacim kadarini cevirip devam ediyorum.


    Arkadaslar bu ise 5 adet AMD Radeon R9 280x kartla basladim. Miningten edindigim Litecoinlerle Bitcoin yatirimi yaptim. Ethereum piyasaya ciktiginda ethereum mining yapmaya basladim ve hala da yapiyorum. Kazananla kaybeden arasindaki farkin inanc oldugunu biliyordum ve surekli inandim ve kazandim. Konumda zaten yazdiklarimin kanitidir. Herkese de inanin, alin, tutun dedim. Hala da diyorum.




    Konunun basligina bakacak olursaniz Kripto madencilik nedir diye yazmisim ama sonra Dijital Devrim ve Yapay zeka olarak devam etmisim. Bu noktayi kimse sorgulamiyor. Asil almaniz gereken pozisyon o noktada. 2013 senesinde bu olayin asil nereye gidecegini tahmin etmistim ve bugun geldigimiz noktada Dijital Devrim'e bir adim daha yakinlastik. Oyle ki devletler bu teknolojiyi kullanmak icin siraya girmis durumda. Para forumlari bakis acilarini coktan pozitife cevirdiler. Metaverse + Web 3.0 cok sik konusulur oldu.


    Peki bu ne demek?


    Soyle dusunun ileride kriptoyu harcamak durumunda kalmayacaksiniz. Kripto sahipligi size birtakim kapilar acacak ve bir takim haklar verecek. Bunun on denemesini NFT ler ile yapiyoruz. Stacking ile yapiyoruz. Liquidity poollarla DEX lerle yapiyoruz. Ama dijital devrim asil kripto sahipligi ile ozel isler yapabilmenizi sagladiginda gerceklesecek. Daha da acacak olursam diyelim avrupa bolgesine tekstil urunu ihrac edeceksiniz, o zaman 10 Bitcoininizi EuroTextile e baglayacaksiniz ve acilan arayuzden (smart contracts sayesinde) maliniza alici bulacak, goturecek araci bulacak ve aninda tek tusla islemi transparan sekilde bitireceksiniz. Ve iste Yapay zeka da bunun ardindan geliyor. Belirli bir noktadan sonra yapay zeka bu islemleri ihtiyac dahilinde kendi yapmaya baslayacak. Full otonom , uluslararasi ticaret sisteminden bahsediyoruz. Devrim ayagi da kohnemis olan devlet yapilarinin buna ayak uydurmak zorunda kalmalarindan ibaret. Soyle diyim her nasil su an bilgisayar kullanmadan ticaret yapamayacak hale gelindiyse ileride de bu sisteme entegre olamayan geri de kalacak.


    O yuzden size diyorum ki en azindan 0.01 bitcoin alin ve tutun. ileride boyle bir ticaretin yurumesi icin o bitcoini baglayacak ve geliriyle rahat rahat yasayacaksiniz.





  • şu konuyu adam gibi okuyup mining yapsaydım keşke diyorum. ilk çıktığında ekran kartım yorulmasın diye hiç bulaşmayayım demiştim. şimdi az da olsa kendi çapımda mining ile uğraşıyorum. ah be diyorum

  • 
Sayfa: önceki 650651652653654
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.