Şimdi Ara

Kripto Madencilik nedir? Dijital Devrim ve Yapay Zeka (168. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13.062
Cevap
136
Favori
462.256
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
17 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar herkesi LtcRabbit'e bekliyoruz, şu an en verimli havuz burası gibi duruyor, alt coin bonusuda cabası..

Benim tavsiye linkim :

https://www.ltcrabbit.com/#af4gex
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Rejected olan verilerin sistemle mi alakası var yani donanımsal mı yoksa bağlı olduğumuz pool ile mi alakası var?

Hw: 1 yada 10 olması neyi ifade eder.Donanımsal sorun anlamına geliyor ama 1 olduğu zaman bize ne zararı oluyor cunku khash aynı kalıyor

Wu: Bu birim neyi ifade ediyor tam olarak?

Doge kasanlar coınwarzdakı hesap makınesıyle pooldan aldıgınız coın mıktarı aynı oluyor mu?Bana gunde hesapladıgımın tam yarısı gelıyor.

1500 mh/s için 12200 gösteriyor. Ben hergün 10000'i geçiyorum.
  • Doge pompiiş...
    Ya da iyice gebermesin diye suni solunum...
    https://www.cryptsy.com/markets/view/135
  • quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

Doge pompiiş...

doge 15 gün sonra blok ödülü yarıya düşücek, o zaman fiyat daha da artabilir bence çok tutuldu. şuan 79.000 blokta

Block 1-100,000: 0-1,000,000 DogeCoin Reward
    Block 100,001 — 200,000: 0-500,000 DogeCoin Reward
    Block 200,001 — 300,000: 0-250,000 DogeCoin Reward
    Block 300,001 — 400,000: 0-125,000 DogeCoin Reward
    Block 400,001 — 500,000: 0-62,500 DogeCoin Reward
    Block 500,001 - 600,000: 0-31,250 DogeCoin Reward
    Block 600,000+: 10,000 DogeCoin Reward

• Bu BTC yükselmesine rağmen, DOGE/BTC oranıda sağlam yükseldi. Doge da değer kazanıyor.. Şu TIPS değer kazansa çok iyi olucak bitirdi beni..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kucuk

Bu BTC yükselmesine rağmen, DOGE/BTC oranıda sağlam yükseldi. Doge da değer kazanıyor.. Şu TIPS değer kazansa çok iyi olucak bitirdi beni..

Ahh tips ahhh yaktın bizi.bozdurup bakkal amcadan sakız alacam sonunda
  • single miner konusunda bilgisi olan varmı arkadaşlar?
  • kucuk kullanıcısına yanıt
    7/24 mü kazıyorsunuz hocam???

eğer öyleyse kartlar dayanıyor mu???
  • Doge 'nin çok tutulmasında reddit ve 4chan in büyük katkısı var. Bence geleceğin coin ı o olacak. Geç olmadan yatırım yapın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuke General

Doge 'nin çok tutulmasında reddit ve 4chan in büyük katkısı var. Bence geleceğin coin ı o olacak. Geç olmadan yatırım yapın.

Bakalım. Biraz tutalım paraya ihtiyacı olmayan arkadaslarında tutması iyi olur

• Doge ile Litecoin arasında garip bir ilişki doğdu.

Havuzlar otomatik altcoin mining yapmaya başladıklarından bu yana bir dogenin diff artıyor bir litecoinin. Bu hafta litecoin 2458 diff le kazıldı şimdi 3bin küsüre gidiyoruz birazdan. 5 gün sonra yine 2400 lere döner bu arada doge patlar =) bunu finansal olarak değerlendirmek lazım.
  • Teşekkürler. Bu aralar yükselişte olan Earthcoin'i deneyebilirsiniz.
  • Dogecoine scam coin deniliyor fakat resmen 3. sıraya oturttu kendini.Elinizde en az 500bin bulundurun derim bu coin pumpsiz hali bile 0.00000189 satoshi.Net hashrate 90gh larda şu an ve çok kısa bir sürede 200 leri görecektir

Not:Litecoin üretmek yerine doge üretip ltc ye çevirirseniz elinize daha fazla ltc geçer.İsteyen denesin kendi gözüyle görsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUKES

Dogecoine scam coin deniliyor fakat resmen 3. sıraya oturttu kendini.Elinizde en az 500bin bulundurun derim bu coin pumpsiz hali bile 0.00000189 satoshi.Net hashrate 90gh larda şu an ve çok kısa bir sürede 200 leri görecektir

Not:Litecoin üretmek yerine doge üretip ltc ye çevirirseniz elinize daha fazla ltc geçer.İsteyen denesin kendi gözüyle görsün

http://coinmarketcap.com/

Bu siteye göre 1 Dogecoin 0,0015 $'mı ? Buna göre 1m Doge = 1.500 $..

• Arkadaşlar doge üretmeye hangi havuzda başlamalıyım ? Öneri yaparsanız çok sevinirim, Şuanda FTC kazıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 432 -- 30 Ocak 2014; 21:55:26 >
  • Buradan forum yetkililerine sesleniyorum. Bize ayri bir forum acin artik ! Her sey karman corman oldu...

• quote:

Orijinalden alıntı: rabitelli

Doge pompiiş...

http://coinmarketcap.com/

doge suni solunumluk değil markette hacim olarak 6. sırada olan bir coin. tırıvırı altcoinlerle karıstırma :) farklı bir reward sistemi var bildiğim kadarıyla, değişken bir sistem, buda zorluk artısı oldugunda reward miktarının artması sayesınde uretımınizin fazla azalmaması gibi bir sonuc cıkartıyor sanırım, daha fazla bilgisi olan arkadaslar vardır . bilgilendirirlerse seviniriz ama doge bircok altcoinden daha populer ve o sekilde kalacak gibi gorunuyor..

• DUKES kullanıcısına yanıt
    ltcrabbit o dediğini oto yapıyor zaten
  • arkadaşlar bir sorum olacak. yaklaşık 4 aydır enteresan bir şekilde gece 02:11 de internetim gidiyor, modemdeki adsl sinyal ışığı 2-10 dk arası değişmek üzere hiç yanmıyor ve bu süre sonunda adsl sinyali gelip yeniden bağlanıyor. defalarca aradım ttneti ama şuan bir sorun görünmüyor gibi saçma sapan cvplar aldım çözüm yerine. Diyorum şuan demiyorum her gece istisnasız her gece ve tam 02:11 de gidiyor bana açıklama yapın anlamıyormusunuz diyorum ozaman kesilince arayın diyorlar. olay esnası aradım gözlerinin önünde gitti hattayken ben sinyalininiz yeniliyorum modemi kapatın açın halloldu filan hop gönder gitsin. ben bunlara derdimi anlatamıycam çünkü anlayacak kapasitede çalışanı yok benim denk geldiğim kadarıyla ve maalesef bulunduğum bölgede Superonline filanda yok.
    şimdi ben bu cgmineri açık bırakıyorum ama sabahları kalkıp bakınca 07:30 gibi, kazmayı bırakmış oluyor geceden ve yaklaşık 5buçuk saat boş kalıyor hemde elektriğin en ucuz olduğu saatlerde :) unable connect tarzı bişeler yazıyor cgminer ekranında
    config komutuna ne yazmalıyım ki 10 dk kadar sinyal gelmese bile sonrasında bağlanmayı tekrar denesin program ??

• quote:

Orijinalden alıntı: Demon85

arkadaşlar bir sorum olacak. yaklaşık 4 aydır enteresan bir şekilde gece 02:11 de internetim gidiyor, modemdeki adsl sinyal ışığı 2-10 dk arası değişmek üzere hiç yanmıyor ve bu süre sonunda adsl sinyali gelip yeniden bağlanıyor. defalarca aradım ttneti ama şuan bir sorun görünmüyor gibi saçma sapan cvplar aldım çözüm yerine. Diyorum şuan demiyorum her gece istisnasız her gece ve tam 02:11 de gidiyor bana açıklama yapın anlamıyormusunuz diyorum ozaman kesilince arayın diyorlar. olay esnası aradım gözlerinin önünde gitti hattayken ben sinyalininiz yeniliyorum modemi kapatın açın halloldu filan hop gönder gitsin. ben bunlara derdimi anlatamıycam çünkü anlayacak kapasitede çalışanı yok benim denk geldiğim kadarıyla ve maalesef bulunduğum bölgede Superonline filanda yok.
    şimdi ben bu cgmineri açık bırakıyorum ama sabahları kalkıp bakınca 07:30 gibi, kazmayı bırakmış oluyor geceden ve yaklaşık 5buçuk saat boş kalıyor hemde elektriğin en ucuz olduğu saatlerde :) unable connect tarzı bişeler yazıyor cgminer ekranında
    config komutuna ne yazmalıyım ki 10 dk kadar sinyal gelmese bile sonrasında bağlanmayı tekrar denesin program ??

O saatlerde ucuz elektrikten faydalanabilmeniz için o tarifeye geçmeniz gerekiyor galiba tamda emin değilim...

• 
Sayfa: önceki 166167168169170
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.