Sakın riske atma hocam. |
Kredim.com.tr - 6 Taksit 0 Faiz - Son Taksit Kredimden (48. sayfa)

-
-
Borcu erken kapatırsanız kredi notunuz düşer
-
Hepsipaydan banka hesabına çekiyorum parayi yüklenmiyor geri iade oluyor?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynısı bendede var, gündüz deniycez artık
1000 tl verdi saçmalık neyini kullanayım bunun 6. taksiti ödese ne olacak
-
Deneyeyim tesekkurler.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
erken ödeme yapmamamız gerekiyormuş.
-
Kampanya koşullarında erken ödeme yapılması durumunda son taksitin ödenmeyeceğine ilişkin herhangi bir açıklama yok. En kötü kayıt açtırıp son taksit iadesi alınabilir diye düşünüyorum. Sadece ilk 5 taksit geç ödenirse son taksit ödenmez diyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altan2144 -- 15 Aralık 2022; 2:53:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yazmasa bile,bunlar kafalarına göre at koşturur diyeyim ben size,şikayet vara baktım şöyle 4-5 kişiye yapmışlar,taksiti ödese bile ödenmemiş gösterip gecikmeye sokmuşlar,ve bu kampanyada eğer gecikmeye girerse hem faiz hemde son taksiti ödemeyeceklerini açık açık bekirtmişler,ipleri onların eline veriyoruz o sıkıntı
-
4ü ödesek diğer ikisi kalsa ne olur acaba 🤔
-
profili tamamlamak için e-posta doğrulaması yapıyorum, mail adresimi yazıyorum ama mail gelmiyor.
spam klasörü de boş.
başına gelen?
-
erken ödemeye gerek yok. kkb yi olumlu etkiler. benim limit çok düşük. kredi derinliği oluşsun diye çektim mesela.
-
Gününde ödeme ile son gününü mü kastediyor acaba? Risk olmaması açısından taksitleri son ödeme tarihinden 10 gün önce ödemeyi planlıyordum.
-
merhaba eski kimlikle nasıl hesap açılıyor. kimlik problemi yaşıyorum !
-
Bende aynı yerde takıldım
ilk taksiti paycell kart ile ödeyip %10 iade alan var mı?
-
var
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Erken ödemek mi kkbyi olumlu etkiliyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
HB den alışveriş yaptım. Toplam 7497,87TL tutarında ve 4 adet ürün aldım.
Bunların üçü iptal edildi. Geri iade olarak 1762,19TL karta yollanması lazım.
Ama durum farklı oldu. Resimdeki gibi bir şey oldu. Borcum yükseldi ve kalan limitim iade tutarı değil.
Bu tip durum ile karşılaşan var mı.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X