Şimdi Ara

Kredim.com.tr - 6 Taksit 0 Faiz - Son Taksit Kredimden (49. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.888
Cevap
60
Favori
171.197
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hepsipayde kimlik doğrulama bi türlü olmuyor böyle bi saçmalık görmedim

• Herkes Hepsipay'e yükleme yapıp kredi kullanmış ancak kampanya koşullarında şöyle bir ifade var.

Kampanyadan yararlanabilmek için Kredim Mobil üzerinden hesabını oluşturman yeterli. Kampanyaya katılmak için başvuru yapmana gerek yok. Maksimum 6 ay faizsiz taksitle alışveriş yapmak için 3D secure ödeme adımında taksit sayısını seçmen yeterli.

Ben mi yanlış anlıyorum, yoksa gözden kaçırdığım bir şey mi var? Hepsipay'e taksit seçerek mi yükleme yapıyorsunuz?

• gezgin2707 G kullanıcısına yanıt
    Konunun mesajlarında defalarca kez açıklandı. Yinede söyleyeyim 3D Secure ekranında taksit çıkıyor. Yani kart bilgilerinizi girdiğiniz yerde taksit vb çıkmıyor ve seçemiyorsunuz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uygulamadan mı oluşturmak lazım illa.

• goker_007 G kullanıcısına yanıt
    Bana da öyle oluyordu, ta ki hesap onaylaninca bir tek email onayı kalınca o sırada email doğrula diyorsun ve email geliyor. Erkenden halledeyim dediğinde çalışmıyor.

• 180 TL ve üzeri 6 taksitli işlemlerinizde, taksit ödemelerinizin gecikmemesi durumunda son taksit kredim tarafından karşılanmaktadır. 

Üyeliğin web / mobil uygulama olması durumu değiştirmemektedir. 

• fox_doctor F kullanıcısına yanıt

Oluyor mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AsalSayı11 kullanıcısına yanıt

Parayı bende çekemiyorum dün geceden buyana

• Hepsiburada aradım sistemlerinde hata varmış hesaba iade işlemi o yüzden iptal oluyormuş gün içerisinde düzeltilecektir dedi

• Tum istenen bilgileri verdigim halde neden profil durumu %83 te duruyor. Daha ne yapmak gerekiyor ki??

• quarisma2005 kullanıcısına yanıt

birşey yapmıyorsun sonrasında kredi onaylanırsa mesaj geliyor:)

• Limit yükseltme için onaya gönderdiğinde dönüş ne kadar zamanda oluyor?

• İlk kayıt oldum, puan 896 verdi ama limit sıfır verdi. ödeme sıkıntım yok. maaş/ borç oranım iyi. pazartesi maaş belgesi vs yükledim. bugün perşembe. hala onay bekliyorum. saçmalık resmen. defalarca yazdım. hep aynı. en kısa sürede. yarın öbür gün sorun olduğunda bunlar çok uğraştırır bizi bence.

evrak yüklemeyi düşünenler de zor onaylanıyor bilginiz olsun.

• Zar zor kayit olup uygumaya girdim simdide kart bilgilerini goremiyorum. Surekli giris sifre hatali diyor. Cok sacma bir uygulama. Nasil guveniyorsunuz siz bunlara?

• raziel82 kullanıcısına yanıt

Normalden fazla talep var yetişemiyorlar :)

• investing kullanıcısına yanıt

evet çok yoğunlar muhtemelen. yine reddetse ve maaş bilgisine rağmen yine sıfır limit verse bu kadar sinir olmayacağım ama. beklemek çok daha sinir bozucu. bir de parayı çekmek gibi derdim de yok. alışveriş yapacağım gerçekten

• mesuthaksoy kullanıcısına yanıt

Forumun en eskileri merhaba;

Hocam dediğin gibi limit ne kadar yüksek olursa olsun şikayetvardaki şikayette ödemenin geç düşmesi ve kredi notunun aşağı atması durumları olmuş. Hiç riske atmaya gerek yok. Fazla açtığım kredili ürünler yüzünden 1500 lü findeks notuna çıkana kadar 6 ay bekledim. Bir tane ödenmedi gözükmüyor.

Annem adına hesap açarak ordan alışveriş yapmayı düşünüyordum yorumlar, yaşanan sorunlar ve şikayetlerden ötürü riske atmadım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 15 Aralık 2022; 11:18:35 >
  • Kredim'den hemen onay alamayıp uzun süredir onay bekleyenlere duyurulur: benim hesap doğrulamam 24 saat sürdü. SMS ile illaki bilgilendiriliyorsunuz. Beklemeye devam edin.

• Hepsipayden bankaya çekimler yine başarısız olmaya başladı. Ara ara deneyeceğiz, sorunsuz çekebilen olunca yazarsa ben de tekrar deneyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bonusavcisi -- 15 Aralık 2022; 11:26:51 >
  • şu konu kapatılsın artık ya, herkes açık açık yazıyor geleceği varsa bile hepsipay'ı çıkaracak adamlar artık.

• 
Sayfa: önceki 4748495051
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.