Kredim.com.tr - 6 Taksit 0 Faiz - Son Taksit Kredimden
-
-
Güvenilir mi iyi kampanya
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2 aydır kullanıyorum. TURK FİNANSMAN A.Ş markasına ait. Findekse düşüyor harcamalar kredi olarak
-
BDDK dir, Resmi Gazete dir vs herşeyi koymuslar. Resmiyette bir sorun yok gibi görünüyor ama işleyiş nasıl acaba? Üye olunca kredi kartımı gibi birşey mi veriyorlar acaba? Hadi öyle oldu diyelim taksitlendirmesi nasıl oluyor acaba?
-
Limitler düşük mü oluyor peki genelde? 1250 gibi görünüyor sizde.
Sektör ayırmış
Sonra online alışveriş demiş
E ticaret demiş
Online olunca bütün sektörler girmez mi
Sonuçta e-ticaret olmuyor mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bana vermiyor kredi notum 1290. Bankadaki kredi kartı limitim bile 1.000tl arttırım yapmıyor çalışma vs yok diye. Yinede bunlar 1.250 limit verdiler
-
Alışverişte her yerde geçmiyor altungold,paycell vs daha önceden denemiştim. Bu işletme anlaşmalı değil deyip ödeme yapmamıştı.
-
Hepsiburada dan altın alırız olur mu
Olması lazım sonuçta hepsiburada ödeme yapılıyor.
-
Sigorta sektörü işe yarar, trafik sigortası vs.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi furkkkkan -- 11 Aralık 2022; 21:19:50 > -
Başvuru inceleniyor
Türk Elektronik Para Aş'nin kuruluşu yani Param'ın. Güven konusunda sıkıntı etmeyin yani
Profıl yüzde 85 diyor tamamlamak için ne yapmak gerek acaba
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alışveriş ust limiti var mi acaba tekini kredim ödeyeceğini göre ne kadar yüksek o kadar kar yapar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Limitim az bayağı artırmıyorlar kredim i neredeyse Eylül ayından beri kullanıyorum sıfır sıkıntı zaten money pay hazır limiti de kredim sağlıyor güvenilir ama uygulama geliştirilmeye çok açık zamanla düzeleceğini umuyorum fiziki kartı da çıkarsa çok daha iyi olur
Altın alınıyor mu??
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alışverişin kendisi mi 6 taksitli olacak yoksa bu site 6'ya bölüp son taksidi almıyor mu?
Aynı durum güncellemede ne eksik görünmüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Gelen mail aşağıdadır. Kredi taksitleri erkenden ödenebilir ama kredi erkenden kapatılamaz. Mesajı gören beğenirse ön sayfaya düşer ve herkes görmüş olur |
350tl verdi bana |
Bundan daha akılsız bir deneyim görmedim şu forumda. Neredeyse ihbar bu |
boş görünmüyor ki hocam 6.taksidi de ödeyince borcunuz bitiyor anlamında :) |
Bu adamlara forum morum yasaklanmalı. |
Arkadaşa ağır bir küfür ederdim ama forum kuralları gereği kendimi tutuyorum.
|
Taksiti Enpara ile ödemiştim bugün ordan ödemeyi faizsiz taksitlendirdim Resmen sineğin yağını çıkardık. |
Allah sana akıl fikir versin.
|
Arkadaşlar findeksle alakalı sizi bilgilendireceğim. Herkes endişelenmiş kafanızdaki tüm soruları yanıtlarım varsa takılan durum. Findekse raporlar anlık iletilmiyor. Her bankanın kendince raporlama zamanı var. Kredim zaten bu sektörde yeni olduğundan bankalar gibi sistemi olmayabilir hele bu kampanyada yoğun bir ilgi olduğundan olabilir. Bankalar tahminime göre tüm verileri akşam raporluyor. Findekse bildirilene kadar belli bir süre geçiyor haliyle. Tabi buradaki önemli detaylardan birisi de kredi kartında bekleyen provizyonlar asla borç olarak görünmez çünkü onlar bekleyen provizyonda hala kesinleşmiş borç değildir. Bu sebeple kredi kartı için gece yapılan işlemler genelde bir sonraki güne hatta ertesine kaldığından banka bildirmemiş oluyor. Örnek araç kiraladığınızda ön provizyon alırlar o borç görünmez. Findeks harcama olarak işlemez çünkü kesinleşmiş bir durum yoktur. Findeks aldığı verileri 00:30'da işlemeye başlıyor. Aboneliği olan arkadaşlar inceleyebilir. 00:30'da başlar 01:00 gibi tam oturur sabahta 09:30 itibariyle tam netleşmiş olur. 3 yılı bitirdim hem şahsım için hemde şirketim için abonelik var. Benim için tespit edebildiğim raporlama süreleri; Garanti 48 saat içerisinde Denizbank 48 saat içerisinde İşbank 72 saati buluyor Akbank 48-72 saat Hsbc 1 hafta sürdüğü oluyor :) Çoğu zaman harcıyorum 2-3 güne yatırıyorum borçsuz devam ediyor sürekli. Kuveyttürk 48-72 saat Halkbank 24-48 saat içlerinde en hızlısı bu görünüyor. Kredim üzerinden kredili bende kullandım bu kampanyadan çok geç borç yansıdı. Henüz ödemedim bende taksitleri ödeme sonrası nasıl bir süreç bekliyor yaşayıp göreceğiz fakat imkanı olan havale/eft olarak ödesin. Gecikme bildirilse bile https://www.kkb.com.tr/teyit-itiraz adresinden itiraz edebilirsiniz. |
Benzer içerikler
- turkcell peşine kontratlı ne demek
- kazanan akbanklı
- merci çikolata a101
- 5 mbps internet hızı nasıl
- tcl 65c755 yorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X