Şimdi Ara

Kredi KARTSIZ Taksit yapan yer???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
24.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ciddi ciddi notebook almaya çalışıyorum bir süredir. Fakat kredi kartımda istediğim kadar limit yok. Bir miktar peşinatla kredi kartsız taksit yapabilecek sağlam bir bilgisayarcı arıyorum notebook almak için. Bi bilen bi gören varmı? ( evkur mağazaları hariç çünkü hp almak istiyorum) Önerilerinizi bekliyorum...

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kredi Kartsız Taksit Yapan Yerler

Kredi kartı kullanmadan taksitli alışveriş yapmak isteyenler için çeşitli seçenekler mevcuttur. Bu seçenekler, kredi kartı olmayan veya kredi kartı limitlerini aşmış kişiler için oldukça avantajlıdır.

Mağazalar

Bazı mağazalar, kredi kartsız taksit imkanı sunmaktadır. Bu mağazalar genellikle ev aletleri, mobilya, elektronik ürünler ve bilgisayarlar gibi yüksek fiyatlı ürünler satmaktadır. Mağazaların taksit şartları ve faiz oranları değişkenlik gösterebilir.

Elektronik Mağazaları

Elektronik mağazaları, kredi kartsız taksitle bilgisayar, telefon, televizyon gibi teknolojik ürünler satmaktadır. Bu mağazalar, kendi finansman programlarına sahip olabilir veya üçüncü taraf finans kuruluşlarıyla işbirliği yapmaktadır.

Online Mağazalar

Birçok online mağaza, kredi kartsız taksit seçeneği sunmaktadır. Bu mağazalar genellikle ev aletleri, elektronik ürünler, kıyafet ve aksesuar gibi geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Online mağazaların taksit şartları ve faiz oranları, mağazadan mağazaya farklılık gösterebilir.

Avansas Gibi Toptancılar

Avansas gibi ofis malzemeleri toptancıları da kredi kartsız taksit imkanı sunmaktadır. Bu toptancılar, bilgisayar, yazıcı, kırtasiye malzemeleri gibi ofis için gerekli olan ürünleri satmaktadır.

Kredi Kartı Olmayan Kişiler İçin Avantajlar

Kredi kartsız taksit seçeneği, kredi kartı olmayan veya kredi kartı limitlerini aşmış kişiler için şu avantajları sağlar:

• Kredi kartı başvurusu yapmadan alışveriş yapabilirler.
    • Kredi kartı faiz oranlarından etkilenmezler.
    • Limitleri olmadan alışveriş yapabilirler.

Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Kredi kartsız taksit seçeneğini kullanmadan önce şu hususlara dikkat etmelisin:

• Taksit faiz oranlarını karşılaştır.
    • Taksit süresini ve toplam ödeme tutarını hesapla.
    • Gecikmiş ödemelerin sonuçlarını öğren.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • evkur yapıyo olabilir. bunun yanında sanırım g old ve başka bir kaç yerde bilgisayarı alırken senin için hemen orada bonus kart başvurusu da yapıyorlar ve bilgisayarı o şekilde hemen alabiliyorsun taksitler falan da o anda başlamış oluyor.
  • evkurda HP satılmıyor mu? Reklamlarda HP vardı ama...
  • evkur daki fiyatları görmediniz galiba oldukça kazık nerdeyse 2 misli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tepetaklak -- 4 Mart 2006; 10:48:46 >
  • görmediğim için birşey diyemiyeceğim
  • Ben mesala vestel den almıstım ılk lap top umu hatta ıkıncısını de ordan aldım ama ılk aldıgım lap top ıcın kredi kartı felan istememıslerdı. fiyatlarda oldukca makul gıbı...ama taksıt sayısı artıkca fıyatta artıyo..
  • ya ben hem marka almak istiyorum hemde güvenilir biyerden.. sorun burda zaten.. yarısını peşin vericem ve geri kalanı taksit olsun diyorum. ne yapayım bu kadar biriktirebildim. evkur çok kazık ve model az. aramaya devam etcem sanırım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • +1..

quote:

Orjinalden alıntı: Tepetaklak

evkur daki fiyatları görmediniz galiba oldukça kazık nerdeyse 2 misli
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgk

ya ben hem marka almak istiyorum hemde güvenilir biyerden.. sorun burda zaten.. yarısını peşin vericem ve geri kalanı taksit olsun diyorum. ne yapayım bu kadar biriktirebildim. evkur çok kazık ve model az. aramaya devam etcem sanırım...

Bende bilgisayar almayı düşünüyorum ama iyi bir lap-top almam için yeterli param yok yarısını peşin verip geri kalanını taksitle ödemeyi düşünüyorum ama her yer kredi kartı istiyor.. Malum öğrenci adama fazla limiti olan kredi kartı vermiyorlar..
    Evkurda taksitlendirme nasıl yapılıyor.. Maaş bordrosu kefil falan istiyorlar mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mgk

ya ben hem marka almak istiyorum hemde güvenilir biyerden.. sorun burda zaten.. yarısını peşin vericem ve geri kalanı taksit olsun diyorum. ne yapayım bu kadar biriktirebildim. evkur çok kazık ve model az. aramaya devam etcem sanırım...

Veresiye vereçek iş yeri bulamazsan. Tüketici kredisiyle alabilirsin. Kredi faizleri çok düşük. Neden böyle bir tavsiyede bulundum.

Alması kolay. Ayrıca aklına hangi fiyat ve marka yatıyorsa. En hesaplı satan yerden verir parayı alırsın. Aydan aya bankaya ödersin.

• KARTSIZ OLMAZ AMA PEŞİN FİYATINA TAKSİT YAPARIZZ.MARKA FARKETMEZ HP SONY
    FS DELL ASUS CASPER EXPER VS..
  • evkur yapıyor senetle bir tek benim bildiğim.. fakat oradan notebook alınmaz.. adamlar toshiba m70 in bir modeline 2750 fiyat çekmişti.. dışarıda 2150 iken..
  • quote:

Orjinalden alıntı: orkunkaan

evkur yapıyor senetle bir tek benim bildiğim.. fakat oradan notebook alınmaz.. adamlar toshiba m70 in bir modeline 2750 fiyat çekmişti.. dışarıda 2150 iken..

senetler dönerse avukat masraflarını falan koymuş üzerine hepsi o..
  • Ankarada taksit yapan bilgisayarcı var mı.. Her yer kredi kartı istiyor ama Limitim yetmiyor..
    Bilen arkadaşlar buraya yazabilir mi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgk

eğer o peşinat + limitin almak istediğin bilgisayara yetiyosa

parayı kredi kartına yatır limitin artar

sonra git taksitle al böylece taksitlerinin yarısınıda baştan ödemiş olursun
  • 4 senelik konu,iyi hortlamış
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

4 senelik konu,iyi hortlamış

Tam ciddi ciddi cevap yazacaktım nasıl alacağına dair kredi kartıyla tarihe baktım 2006 yazıyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: dranov

4 senelik konu,iyi hortlamış

benden 3 sene daha :)
  • Benden de birkaç aylık hort.
    Kredi kartındaki yeni düzenlemeyle bu konuya baya ihtiyaç olacak aslında.
    Evkur harici senetle ürün satan mağaza var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu yorumumu belki günler belki haftalar belki seneler sonra evlenicek, evindeki eşyaları değiştiricek veya ordan birşey alıcakların görmesi için yazıyorum.
    Sakın Ola Evkur'dan almayın. Mesela PS4 Teknosada 1300-1400 İken Evkurde 2400 TL.. Daha birçok örnek..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.