Şimdi Ara

Kredi Kartımdan Dolandırıldım.YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
8.375
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün anlık hesaplarıma bakarken,kredi kartı ekstresine bakma gereksinimi duydum.Gördüğümde bir an şok oldum.Baktım ki 2 gün aralıklarla Avea'dan 50 TL çekilmiş.Öteki gün parça kontör olarak 400 TL çekilmiş.Öteki günler 10'ar TL Lösev kuruluşuna paralar çekilmiş.Yapı Kredi'yi aradığımda Mail Order ile ilgili bir durum olduğunu ve çekilen yerlerin telefonlarını bildirdiler.Telefonu aradığımda , 2 gün içinde bana dönüleceğini ve gerekli işlemin en kısa sürede yapılacağını söylediler.Ben bu durumda ne yapabilirim,suç duyurusunda bulunsam herhangi bir sonuç alabilir miyim?

Birkaç gün önce Gittigidiyor'dan kore malı telefonlar almıştım.2 adet.Bilgisayara vs. bağladım.Acaba bu durum nasıl birşey olabilir?Paramı nasıl geri alabilirim?

• Arkadaşlar acil yardım,GÜNCEL...

Bilgisayarlarımda en iyi antivirüsler bulunuyor.İlk defa kredi kartından dolandırıldım.Güvendiklerime kredi kartımı borçlarımın karşılığında kullanması için veriyorum,bazı şirketlerde mail order ile bilgilerimi paylaşıyorum.Şirketlerden birinin bilgisayar bilgilerinin çökmesi sonucu dolandırılma şansım nedir ?
  • Güncel...
  • Yardımsever DH nerede ?

Nedense hep karı-kız konularında bulunuyorlar.

Dolandırılan babamdır !
  • ilk iş bankayı arayın kartı mail order vb gibi hizmetlere kapatın bir sonraki hamleyi daha deneyimli bir arkadaş yazar muhtemelen mahkemeyle lgili bir işiniz olabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atl@s

ilk iş bankayı arayın kartı mail order vb gibi hizmetlere kapatın bir sonraki hamleyi daha deneyimli bir arkadaş yazar muhtemelen mahkemeyle lgili bir işiniz olabilir

Hocam bankayı aradık zaten.Onlarda internetten alışverişin olduğunu söylüyorlar.Mail order vb. hizmetlere kart kapatıldı zaten.Kontörlerin hangi numaraya aktarıldığını bulabilsek,mahkemede kazanma durumum nedir ?Tatil parasıda yattı.

Bu işlerle uğraşan birini bulursam ağzını-burnunu kırıcam.Komalık edicem orada.
  • akrdeşim bankayı arasana biz ne yapalımm.....
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: exapor

akrdeşim bankayı arasana biz ne yapalımm.....

Birader bankayı aradık zaten.Yapı Kredi'nin de müşteri hizmetlerini .. ben.Haberim dışında böyle bir durum aktarılmış vs. diyoruz,bize internet aracılığıyla yapılmış diyor.Mail order diyor.Durumun böyle olduğunu bizde biliyoruz,şimdi ben bu numarayı bulsam mahkemeye verme şansım,kazanma şansım nedir?

• hocam gecmiş olsun...direk mahkemeye basvur... bankadan yapılan her işlem kayıt altındadır...muhakkak bir biz bulursun...hukuki.net vb gibi sitelerde konu ac yardımcı olurlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: PaRKeRRR

quote:

Orijinalden alıntı: exapor

akrdeşim bankayı arasana biz ne yapalımm.....

Birader bankayı aradık zaten.Yapı Kredi'nin de müşteri hizmetlerini .. ben.Haberim dışında böyle bir durum aktarılmış vs. diyoruz,bize internet aracılığıyla yapılmış diyor.Mail order diyor.Durumun böyle olduğunu bizde biliyoruz,şimdi ben bu numarayı bulsam mahkemeye verme şansım,kazanma şansım nedir?

inan bana kardeşim 100 de 100

ama bir avukata git maddi tavminat davası aç.. bunun yanında 1 dava daha açılacak adını unuttum.. paran yoksa baroya git genelde adliyenin içinde oluyor bedava avukat tut... ordann...

dayım emekli savcıdır bilgine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exapor -- 30 Ağustos 2010; 22:35:53 >

• Öteki günler 10'ar TL Lösev kuruluşuna paralar çekilmiş

insaflı hırsızmış

bu arada geçen yıl bizimde başımıza geldi 1000 lira alışveriş yapmış hırsız yakalandıgı halde ne banka geri ödedi parayı ne bişey bayada peşinde koştuk galiba yaş bu iş sizinde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BèRuTTì -- 31 Ağustos 2010; 22:50:58 >
  • Bankaya itiraz dilekçesi yolla işlemlere itiraz ettiğine dair..Eğer elaleme kredi kartını veriyorsan ve onların kullanımı sırasında böyle birşey olduysa 1 bardak soğuk su tavsiyemdir..Kredi kartları kanunu ve kartı alırken imzaladığın sözleşme hükümleri açık..Kartın mülkiyeti bankaya aittir,sözleşmedeki şartlara uyduğun sürece sana sadece kullanım hakkı verilmiştir,sen kartını (muhtemelen şifresiyle birlikte) başkalarına veriyorsun ve belkide onların kullanımı sırasında kart bilgilerin çalınıyor ya daha kötüsü olsa..Kartını başkaları kullanırken kopyalansa ve terör örgütleri veya organize suç örgütleri tarafından kullanılsa nasıl çıkacaksın işin içinden..

Neyse geçmiş olsun bundan sonra sen sen ol kimseye kartını şifreni verme

• Bankamatikten para çekiyor ya da vb bir işlem yapıyorsanız kredi kartı dolandırıcıları kredi kartınızın resmini çekiyor ya da bankamatiğe küçük kameralara yerleştiriyor.Böyle bi duruma yakalanmış olabilirsiniz.Yarın ilk olarak savcılığa başvurun.
  • geçmiş olsun arkadaşım, yarın ılk ıs olarak savcılıga suc duyurusunda bulunun bıraz gec olur ama hangı fırmanın maıl ordarından cekım yapıldıgı ve tum detaylar yasal olarak cıkar ve buyuk ıhtımal meblaglar buyuk olmadıgı ıcın maıl ordar sahıbı sırket bası agrımaması ıcın odmeyı kendı cebınden yapar aksı takdırde bası fena halde agrır,cok sanslısınkı meblaglar kucuk,bu suc bılısım sucuna gırer ve cezası oldukca agırdır o yuzden savcılıga bı dılekce vererek kolay bı sekılde suc duyurusunda bulunabılırsın.kolay gelsin
  • Arkadaşlar savcılık vs. bulamadım şuanlık bugün 30 Ağustos malum.İlk olarak ,bankayı zaten aramıştım.Bankadan bana sadece mail order ile ödeme yapıldığı bildirildi.Bunun sonucunda,şirket bilgisi istedim herhangi bir bilgi vermediler.Ekstrede hangi parça kontör firmasından kontör alındığının telefonunu buldum.Oradan şirketi aradığımda,gerekli bildirimi bana en kısa sürede araştırılıp söyleneceği bildirildi.Şimdi bu kontör sitesi işin içinde midir?Bankadan herhangi bir bilgi alamadım.Savcılığa başvursam bu kişileri nereden tespit edebilirler?Bu mail order ne oluyor?İş bankasında annem çalışıyor böyle bir durumun bu kadar kolay olmayacağını bildirdi.Şimdi mail order nasıl bir işlem?Benim iznim olmadan mail order kullanılması yanlış değil mi ?Banka bunun yükünü kabul eder mi,suçluların yakalanıp-benim ücreti alma durumum nedir?
  • Güncel...
  • Güncel...
  • sanal kart sanal kart sanal kart demek istityorm
  • quote:

Orijinalden alıntı: celalcaner2

sanal kart sanal kart sanal kart demek istityorm

Hocam o nedir?Lösev internetten bağıs alıyor.Oradan bir durum çıkma ihtimali bulunuyor mu?
  • sanki internetten yapılan alışverişlerde 15 gun içinde itiraz hakkı vardı bankaya bir onu araştır yurt dışı alışverişler içinde geçerli olabilir bu kural tam emin degilim ama bir araştır dogruysa dilekçeyle itiraz edebilirsin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.