Şimdi Ara

Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
39
Favori
30.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • the family T kullanıcısına yanıt

    Dahil değil.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 tane kredi kartım var

    Yapı kredi crystal 200.000 yeni
    Akbank wings 35.650 11 yıllık kart
    Denizbank platinum bej 46.800 2 yıllık
    Qnb finansbank miles smiles 20.000 yeni kart

    Miles and smiles limitimi yükseltmek için denizbank ı kapatıyım diyorum ama uzun süredir müşteri yaklaşımı en olumlu banka olduğu için kapatmaya elim gitmiyo.

    Akbank wings beş para etmez bi kart benim gözümde ama 11 yıllık kart eski ürün,kesinlikle kapatmayın yada limit düşürmeyin der misiniz ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkk -- 7 Kasım 2022; 0:40:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Blackkk kullanıcısına yanıt

    Benim bildiğim kartın kapanması negatif etki yapıyor. Ben olsam limiti 1000 TL’ye düşürüp kartı Free karta çevirip aktif olarak kullanmazdım. Yanlışım varsa bilenler düzeltebilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin0 -- 7 Kasım 2022; 1:53:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Universite ogrencileri ve gelir beyan etmeyen kisiler icin yasal limit asimi nasil olur? Ogrenciyim ve bir suredir toplam kart limitlerim 3400tl, 3 bankadan toplam 4 kredi kartim var, hepsinin borcunu 2 yildir duzenli oduyorum. Hic aksatmadim ancak kredi notum 1300u gecmiyor ve bankalar kredi karti limiti arttirma basvurumu yasal sinirlar nedeniyle reddediyor. Benim belgeleyemeyecegim gelirim var bu limitleri arttirmam mumkun mudur?

  • metin0 kullanıcısına yanıt
    Bende bu şekilde diye biliyorum kesinlikle kapatmayın deniyo.

    Sadece mil özellikli bi tane kart yeterli diye düşündüğüm için acaba kapatsam mı dedim.

    Miles and smiles aldım çünkü yeni.

    Hatta maximiles black te ilgimi çekiyo onda da crystal gibi restoran indirimleri oluyomuş yeni öğrendim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Blackkk kullanıcısına yanıt

    200 bin limiti nasıl alabildiniz


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AEmirhan A kullanıcısına yanıt

    Şahsi tavsiyem 3 bankadan 4 kredi kartı kullanmak yerine 1 bankadan 1-2 kredi kartı kullanmanız. Şöyle örnek vereyim;


    4 karta 1.000'er TL limit verdiklerini varsaydığımız senaryoda kart sayısını 1'e düşürürseniz (tavsiyem garanti bankası) garanti tek başına 7-8.000 TL limit verebilir. Bir süre o şekilde kullanıp yeterince limit yükselttikten sonra başka kartlar için de başvuruda bulunup toplam limitinizi artırabilirsiniz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi macgdestor -- 20 Aralık 2022; 13:33:40 >
  • valla kredi kartı ve kmh limiti bankanın insiyatifine kalmış. Maaşımım geldiği banka kmh arttırımı istedim 10 saniyede red geldi. Bir kaç gün sonra başka bir banka aradı beni aylık gelirinizi bu rakama çekiyoruz dedi. Bende ok dedim. Kredi kartım 30 binden 40 bin oldu. Başka bir bankada düşük faizli diye kredi başvurusu yaptım red geldi. Dünde çok az kullandığım vakıfbank bana sms yolladı. Kredi kartınızı 100 bine çıkartıyoruz diye. Şaşırdım inanmadım hatta dolandırıcılık falan sandım. ama sms bankadan geliyordu. Ok dedim. 10 saniye sonra limitiniz 100 bin oldu dendi. Hemen bankanın uygulamasına girdim. Limit 100 bin. tabiki memnun oldum. Zira neredeyse yüzde 50 ye varan krediler varken 1,36 li faizli kredi kartı nasıl memnun olmam.

  • hocam şunu anlamadım. diyelim yapı kredi kartımız var 50 bin limitli. onu değil ama 20 bin limitli kartı kullanıyoruz ve hep asgari ödüyoruz. 50 bin limitli kartı da nakit avansta mı kullanacağız ne amaçla kullanacağız onu anlamadım.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam detaylı anlatımınız için teşekkürler... Yapıkrediye ait kredi kartı kullanıyorum 1 yıl önce 3 k limitle başlayıp en son 32 k limit yapıldı.. ancak ekstreyi kontrol ettiğimde asgari ödeme % 40 çıkınca nolur nolmaz diye tekrardan asgari ödeme oranının % 20 ye nasıl çekerim diye bir araştırma yaptım ve limitin 25 k nın altında olduğu durumlarda % 20 asgari orana tekrar düşeceği bilgisini edindim. uygulama üzerinden 24990 a çektim limiti ancak asgari oran ı kontrol ettiğimde yine % 40 olarak görünmekteydi. bankayı aradım durumu anlattım müşteri limitinin 25k nın altında olması gerektiği bilgisini aldım. onu da 24990 a çektim asgari oran % 20 oldu..

    sorum şu; yapıkrediden ek kredi kartı çıkartıp limit örneğin 50 k olduğunu ve ana kartımında 24990 olduğunu varsayarsak 50 k limiti olan ek kredi kartının asgari ödeme oranı % 40 olmayacak mı yine?

  • ek hesap kredi kartı limitini etkilermi arkadaşlar ?


    bankalardan ek hesap limiti alabiliyorum fakat kart limiti alamıyorum.. garanti ve iş bankası kartım var kartların toplam limiti 130 bin tl.


    Tek bankayla çalışmak istiyorum fakat limit boşluğum yokmuş

  • DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Benim ki biraz ekstra bi durumdu hocam tanıdık aracılığıyla direk genel müdürlükten aldım yoksa alamazdım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Blackkk kullanıcısına yanıt

    Yapı Kredi'nin kendisi arttırmak istemediği zaman limit arttırmak eziyet. Gerçekten iyi bir tanıdıkmış çünkü sağlam bir gelir belgesi istiyorlar.

  • Cimri banka kullanmayın.

    Diğer banka kredi kartlarımın limiti artarken Akbank kredi kartı limitim artmıyor. Hem kampanya olsun hemde iki kartta farklı limit imkanımız olabiliyor. Axess platinum ve Gold olmak üzere iki kredi kartım var. Akbank'a gıcık gittim. Gold market alışverişi ve fatura ödediğim kredi kartımın tamamını ödeyeceğim. Platinum kartımın asgari ödeyeceğim, otomatik ödeme talimatını iptal edeceğim ve hesabıma kalan borç kalan para bırakacağım. 3 ay sonra Gold kartım için yaparak dönem dönem değişiklik göstereceğim. Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi 

    Yada şöyle de yapabilirim. Dediğiniz gibi iki kartımı %90 öderim. Risk oluşturacak kadar borç olursa 4. ayda tamamını öderim. Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 29 Ocak 2023; 23:14:42 >




  • Güzel konu olmuş teşekkürler. Yarın bankayla bu kart üyelik ücreti meselesini görüşeceğim fırsatım olursa burada da güncelleme yaparım. Bu nedir ya, benim kartımın limiti 3000 lira bile değil yani. Limit arttırmadım uzun zamandır hata mı ettim bilmiyorum, yeri gelmişken sizlere de sorayım.


    Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi


    Güncelleme: 6 ay kullanma koşuluyla yapı kredi sorunsuz bir şekilde anında ücreti geri iade etti. Müşteri hizmetlerini aramak yeterli.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aydogan -- 6 Şubat 2023; 14:43:50 >
  • aydogan kullanıcısına yanıt

    Kesinlikle gerek yok hocam böyle aidatlı falan kullanmaya. Ücreti geri alabiliyorsanız alın. Sonrasında da Eko isteyin. İleride isterseniz Eko'ya ek şekilde aidatsız diğer kartlardan da alabilirsiniz.

  • Vaktiyle akbankta aidat icin cok ugrasmistim sonra garanti'nin bir aidatla alakali benzer bir davasi oldugunu ve garantinin kazandigini duyunca ugrasmaktan vazgecip aidatsiz olanlari kullanmaya basladim ya da ilk sene ucretsiz ise bir yil dolmadan kapattiriyorum. Boyle bir olay duyan oldu mu, detayi bilen varsa konuya eklenebilirse saglikli olabilir.

  • aydogan kullanıcısına yanıt

    eko ya çevirt hocam. maşallah aidatları hemen 216 dan 356 ya çıkarmışlar ama kampanyaları insanın aklıyla alay eder cinsten. bende play ve eko var. aidat yaklaşınca playi kapatıcam. bu aidat ve kampanyalarla en mantıklı olan iadatsız kartlar.

    garanti,deniz,qnb puan vs teklif ediyor ama ykb aidat iade etmiyor

  • Kredi kartı limit artırmanın tek yolu

    Borç limit oranına dikkat ve düzenli ödeme yapmak.

    Geliri ise yüksek göstermek

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.