Şimdi Ara

Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
39
Favori
30.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Gelirinizi yüksek gösterin. Borcunuzu düzenli ödeyin yükselir.
  • macgdestor kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam,

    9. Maddede ekstrenin tamamını ödemeyin demişsiniz. Ekstrenin tamamını ödememek hem kredi notunu hem de banka içi kredibiliteyi olumsuz etkilemez mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evenko

    Merhaba hocam,

    9. Maddede ekstrenin tamamını ödemeyin demişsiniz. Ekstrenin tamamını ödememek hem kredi notunu hem de banka içi kredibiliteyi olumsuz etkilemez mi?
    Asgari ödeme ödendi gösterir. Borç birikmediyse limit aşımı olmadıysa sorun çıkarmaz. Adamın 13 yıllık geçmişi varmış. Kimse yarışamaz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 13 Temmuz 2023; 10:47:59 >
  • Yukarıda akbank 16500 TL den yukarı çıkarmıyor demiştim. Hiç borç etmedim tamamını ödedim. Gelirimi 250 bin gösterdi. Garanti bankasından da limit artış önerisi bekliyorum.

    Kart açılış 15 ocak 2021
    İlk kartım 26 haziran 2020 qnb/enpara

    Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 13 Temmuz 2023; 10:54:48 >
  • Saiph kullanıcısına yanıt
    Hocam siz de mi aynı taktikleri yaptınız? Asgari ödeme, nakit avans vs.



    Ayrıca bir sene içinde 3 - 4 kere asgari ödeme yapmak nasıl olur?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evenko

    Hocam siz de mi aynı taktikleri yaptınız? Asgari ödeme, nakit avans vs.



    Ayrıca bir sene içinde 3 - 4 kere asgari ödeme yapmak nasıl olur?
    Ben hiç asgari ödeme yapmadım. Puanım oluşunca ocak ayında bankalar bonkör davranıyor 3 kart birden aldım hemde bilmeden. Çok ürün açtım kapattım kmh açtım kapattım kredi aldım kapattım hiç asgari ödeme yapmadım tam ödedim. Hesabımda fazla para da, yoktu. Findeks notuna odaklandım.


    Senede 4 kere asgari ödemen sorun çıkarmaz. Banka para kazanıyor seni çok sever. Benim limitim çok borcum olduğunda borç satar para kazanır. Sen asgari ödersin faizle para kazanır.
    Onun parası çoktur faize yatırır paranı kullanır para kazanır. Hiç banka uygulamasına girmeyen adamla sen bir misin?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 14 Temmuz 2023; 0:49:10 >
  • Saiph kullanıcısına yanıt

    banka sana sormadan tespit etmeden nasıl gelirini 250 000tl yazıyor çok ilginç 25 000 yazsa neyse de


    asgari ücretle çalışıyorum demiştin ibo gibi

  • mavikıs M kullanıcısına yanıt
    Düzeltti hocam 150.000 TL gelir gösteriyor. Bunu da toplam kredi kartı limitimin dörtte biri olarak hesaplıyor. Toplam kart limitimin 568 olduğuna göre 150 bin gelir görmesi gayet normal. Doğru mu ? olmasını istesem de malesef alakası bile yok.

    Denizbanktan ilk kredi kartı aldığımda personel 20.000 tl gelir yazdı toplam iki kartımın limitini vermişti. Geliri 20.000 hesapladı diğer kartlarım da artmıştı. Garantiye kredi kartı başvurusunda 50.000 gelir yazarak kart aldım yine limitlerim arttı. Deniz bankı kapatıp açtığımda gelire 100.000 yazmıştım. Onu görerek diğer limitlerim arttı. Bu seferde akbank sistemde sorun vardı 8.888.888 talebe 9.999.999 yazdım yükselmeyeceğini biliyordum salla gitsin dedim. 16500 TL yükselmeyen limitimi 11 katı yükseltti.

    Kartları düşürsem 500 bine yakın limit verme ihtimali yüksek halen limit boşluğu var toplam limitin 600 bin olması gerekiyor. İlerde finansbank atak yapar.100.000 TL limitli denizi düşürürsem Akbank 200.000 geçer gibi duruyor fakat riske girmeye gerek yok.
    Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 14 Temmuz 2023; 17:29:37 >
  • Arkadaşlar mesela bir bankadan farklı yada daha üst bir karta başvurup mesela klasik karttan platinum karta geçiş yapınca eskisini kapatınca banka kredi kartı açılış tarihi değişmiyor yeni başvurduğun kart eski kartının açılış tarihi olarak devam ediyor diğer eski kartı kapatsak da yani bu durumda kredi kartı türü değil eski kartta olsa o bankadan yeni karta da geçsek önemli olan o bankadaki kredi kartı limitimiz anladığım kadarıyla eski kart ibaresi o yüzden eski kredi kartı limiti olmalı bence yanlış mı düşünüyorum sonuçta ben o kart limitini aynı bankadan başka kredi kartına başvurup koruyorum açılış tarihini koruyorum diğerini kapatadabilirim yanlış mı düşünüyorum
  • qnb finansbank kart limitim 8 bin liraydı, geçen ay 1-2 defa kk limit arttırım talebinde bulundum 30k ve 50k denemiştim red geldi. Dün banka kendisi 75k yapmış limitimi. Bundan sonra hiçbir banka kart limit arttırım talebinde bulunmayacağım, onların arttırma teklifini bekleyeceğim :)

  • Finansbank 11 Ağustos'ta kart limitimi yükselteceğini söyleyen bir mesaj attı, yükseldikten hemen sonra bu limiti düşürsem ve diğer bankalarda limitim yüksek olduğu için limit artışıma onay vermeyen Garanti'ye limit artış başvurusunda bulunsam onaylanır mı? Yoksa hiç uğraşmasam daha mı iyi, elimdeki limitten de mi olurum?

  • incepted İ kullanıcısına yanıt

    elinizdeki limitten olma ihtimaliniz yüksek

  • incepted İ kullanıcısına yanıt
    Garanti eğer maaş müşterisi değilseniz limitinizi kolay kolay artırmaz. Sizin gibi benim de Garanti ve Finansbank’ta kredi kartlarım var. Garanti 10 binde kaldı artırmıyor, Finansbank belki 5 - 6 kez artış yaptı. Garanti 2 - 3 binlik artış yaparken, Finansbank 20 - 30 binlik artış yaptı. Asla ama asla Finansbank’taki limitinizi düşürmenizi tavsiye etmem elinizdeki limitten olursunuz ve Garanti artış yapmaz. En iyi ihtimal az da olsa yaptı diyelim Finansbank’ta düşürdüğünüz limit kadar artış yapmaz. Tamam Garanti kampanyalarının çok olması nedeniyle kaliteli bir banka ama bana güzel bir limit vermediği sürece bu avantajlarından yararlanamayacağım. Şahsi tercihim bana en yüksek limiti veren bankayla çalışmaya devam etmek. Böylelikle Finansbank ile çalışmaya devam edeceğim. Size de tavsiye ederim. Garanti’ye göre diğer kart limitleriniz yüksekmiş öyle yazmışsınız. Diğer taraftan Finansbank artış yapacağını bildirmiş size. Yasal limitinizi doldurmuşsanız eğer bir banka artış yapmazken diğeri nasıl artış yapabiliyor? Garanti’nin normal müşterilerden ziyade maaş müşterilerine bol keseden limit dağıttığını ve normal müşterilerin limit artırım taleplerini abuk sabuk nedenlerle reddettiğini düşünüyorum. Biz müşterilere banka mı yok? En yüksek limiti hangi banka veriyorsa onunla çalışmaya devam edersiniz. Bu böyledir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix3434 -- 27 Temmuz 2023; 23:51:26 >
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt
    Hocam kaç ay/yıl garanti den kredi kartınız var?
  • evenko kullanıcısına yanıt
    9 ay oldu hocam.
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt

    1.5yılda 200bin limite ulaştım. maaş müşterisi falan değilim. hesapta para varsa, para akışı fazlaysa, kart harcamaları yüksekse limit artar. 3-4günde bir limit talebi yapıyordum. limit konusunda en iyisi qnb ve garantidir.

  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Tek kredi kartınız mi var?
  • AÇILIN-BEN-MÜHENDİSİM kullanıcısına yanıt
    Finansbank limitimi artırmak için yer arıyor çok memnunum o yönden ama Garanti bana hiç esnek davranmadı. Bu ay Garanti’yi aktif kullandım hocam. Ama limit az olduğu için az harcama yapabiliyorum. 10 binlik limitin 5 binlik kısmını kullanmam gerekiyor yoksa notum düşüyor ve toparlamak zaman alabiliyor. Ağustos ayında yine limit artırımı talep edeceğim bu ay aktif kullandım gününde ödeme yaptım. Bakalım ne olacak?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi phoenix3434 -- 28 Temmuz 2023; 19:18:4 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: evenko

    Tek kredi kartınız mi var?

    bir sürü kart var hocam. qnb de 150bin var.

    bazı bankalar limit konusunda sıkıntılı. akbank limiti 4bin, iş bankası 0 limitli. bu 2 banka 2 yıldır 1kuruş limit açmadı ama. qnb+garanti 350bin limit açtı mesela. akbank a tamamen yol verdim, ne limit ne kampanya var. iş bankası da 0 limitli de olsa ön ödemeli gibi kampanyaları için kullanırım.

  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.