Şimdi Ara

Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
39
Favori
31.012
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • serkaon S kullanıcısına yanıt
    Kart limitini değil dimi, müşteri limitinizide düşürmeniz gerekir.
  • efefor kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 2sini de düşürdüm, sonraki gün mh dalga gecer gibi yüzde bilmem kaç faizle 100 tl lik nakit avans kampanyanız tanımlı görünüyor kullanmak ister misiniz diye sordu :)
  • serkaon S kullanıcısına yanıt
    🤷🏻‍♂️
  • efefor kullanıcısına yanıt
    Teb komik bir banka :)
  • Yapı Kredi'de limit arttırmak için geliri biraz fazla gösteriyorum, fakat gelir belgesi isteniyor. Bunun bir çözümü olmadığını düşünüyorum, kendileri teklif edene kadar.

  • Kart limitinin ilk yıl 2 kat, sonra 4 kat olması için ilk başvuru tarihinden itibaren 1 yıl geçmesi mi gerekiyor yoksa yıl değişmesi yeter mi?


    Misal 10 Temmuz 2023 tarihinde ilk defa kredi kartı aldım diyelim. 4 kat için 10 Temmuz 2024 ve sonrası mı lazım yoksa 2024'e girdik diye 1 yıl geçmiş sayılıyor mu?

  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

    tam 1 yıl olması gerekiyor.

  • Akbank da kredi kartı limitim 24.000 TL artırmıyorlar kredi kartı açılış tarihi 11/04/2022 neredeyse 2 yıl olmuş kredi kartı açılalı 15.000 TL 6 ay taksitli nakit avans kullandım kredi kartı limit kullanım oranı %69 oldu fakat bu durum findeks kredi notumu 18 puan düşürdü bu kartlar ne zaman yıllanmış oluyor? kredi kartlarını %80 limite kadar ne zaman kullanabiliriz hemen hemen 2 yıl olmuş kartı açalı bu kart puan düşürmemesi için kredi kartı limit kullanım oranı hangi oranı geçmemeli?

    Ziraat kartım var 2019 yılı açılış tarihli oda aynı şekilde limit kullanım oranı %50 %60 geçince puan düşürdü bir kısım kaç yıllık kart %80 limite kadar kullanılır 1-2-3 yıllık kartlarda hangi limitin % kaçını geçmeyelim?
  • Hocam Akbank limit artırmıyor bende de aynı durum var hatta 2020 den beri aynı limit başka arkadaşlarımda da aynı durum mevcur kredi veriyorlar ama limit yok sebebi nedir bilmiyorum
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt
    Karttan ilk kez nakit avans kullandı iseni düşüş normal.Risk 1 yılda azalır tamamen kalkması için 5 yıl demişti not uzmanı
  • sukruciger S kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam Akbankdan ilk kez nakit avans kullandım



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 19 Ocak 2024; 21:18:6 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

    Benim Vakıfbank kredi kartı 9 yıllıktı. Geçen ay kredi kartı limitinin tamamını kullanarak alışveriş yaptım. Findeks notum, kartın limitini kullanmadan önce 1502 idi. Limitin tamamını kullandım bu ay 1350 ye düştü.

  • Arkadaşlar birşey soracağım ben kamu calisaniyim şu anki mevcut limitlerim aylık gelirim 15 bin TL iken düzenlenmişti.
    Fakat şu an maaşım 60 bin TL oldu toplam limitim artmış mıdır ? Bunu nasıl öğrenebiliriz ?
  • Arkadaşlar mesela 4 katı kuralından çok fazla kredi kartı limitimiz var benim tüm bankalarda 787000 TL kredi kartı limitim var çok kullanmadığım 200000 TL limit li kredi kartını 100000 TL'ye düşürsem bu boşluğu artırmak istediğim bankadan artırabilir miyim yada şöyle sorayım tüm kredi kartlarımda düzenli limit artışı talebi var bunlar bu boşluğu görüp işte 15 gün içinde şu tarihte limitinizi şu kadara çıkaralım derler mi bazı banka limitlerim çok yüksek ama limit artırmak istediğim banka limiti düşük bu şekilde yapabilir miyim yoksa elimdeki limitten de olur muyum bilgisi olan var mı?

    Limit düşürme findekse genelde 2 günde yansıyor banka sistemlerine lks ye yansıması daha mı uzun 7 gün mü?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oktay1910 -- 24 Ocak 2024; 10:34:17 >
  • oktay1910 kullanıcısına yanıt

    1 ayı buluyor hocam limit düşürme talebinin işlenmesi

  • Ben de Axess'imdeki limitten ötürü yeni kart çıkartamıyorum. Düşürdüğüm miktar kadarını başvurduğum bankadan alabileceğimi de inanmıyorum.
  • Aslında genel olarak bankaya kredi kartı limitiyle beraber müşteri limitinizin de düşürülmesini talep ederseniz 2 gün sonra kkb sistemine yansıyor. Buradaki en önemli kısım kredi kartı limiti düşürülürken müşteri limitinin aynı kalması olabiliyor. Israrla bankaya müşteri limitininde düşürülmesini talep ederseniz istisnai durumlar hariç en geç 3 gün sonra kkb sistemine yansır. 3 gün sonra e-devlet üzerinden “risk raporu” yazarak güncel raporunuzdan kart limitinizi kontrol edebilirsiniz.
  • Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi


    Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi


    Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi


    Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi


    Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi


    Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi


    Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi


    Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi


    Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi


    Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi

    Benim şöyle bir durumum var kredi kartı borçlarım vardı. 4 kredi kartı batmıştı avukatlara görüşüp hepsinin ödemesini yaptım. Gördüğünüz üzere sadece garanti bankası var onu da yapılandırdım 7-8 ay içinde onu da bitireceğim. Albaraka görünen teminatlı kredi kartıdır.


    Hedefim sadece kredi kartı alabilmek ve limitlerinin yüksek olması bundan sonraki adımda ne yapmalıyım. Faiz hassasiyetimden artık katılım bankalarının kartlarını kullanmak istiyorum. Ancak geçmişteki olumsuzlukları aşmak ve kredi notu oluşturmak için ne yapmalıyım.





  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.