Şimdi Ara

Kredi Kartı Limiti Artırma Rehberi (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
193
Cevap
45
Favori
42.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Sonuna kadar kullanmak sorun yaratmaz sadece kredi notunuzu olumsuz etkiler borç limit oranı arttığı için. Size tavsiyem her ay limitinizin %10'luk kısmını boş bırakın. Limitiniz 20 binse eğer 2 bin lirasını kullanmayın.
  • phoenix3434 kullanıcısına yanıt

evet sorun derken kredi notu bakımından sormuştum zaten çok geç alabildim kartı yıllardır uğraşıyordum meğer bütün sorun mavi nüfus cüzdanı kullanmammış

selamlar, ben 2021de garantiden ilk kredi kartımı aldım. ben de yeni kredi kartı kullanıcısı sayılırım. limiti yaklaşık 10bin civarıydı. 2sene süre gibi süreçte limiti 20k yaptılar, daha sonrasında daha yakın zamana kadar 2 3 aya bir kart limit artısı talep ettim sürekli red yedim. şubeye de gitsem başlarından savuşturmak için kıytırık bir belge düzenleyip orada 2dkda sistemden başvuru yapıyorlar ama nafile.

baktım böyle olmuyor yakın çevremde bankadan tanıdık bulduk felan müdür talebiyle limit artışı için belge düzenlediler o şekilde 100kya çıkarttırabildim.

bu arada bankada uzun süredir çalışan bir yakınımın söylediğine göre bu gelir olayı tamamen prosedür gibi birşey dedi. hatta geçenlerde qnb finansbank mobil uygulamasında limitinizi hemen 300k yapabilirsiniz gibisinden yazıyordu. neyse denedim ben bunu sonra msj geldi bddknın belirlediği limit gereği kart limiti artışınız olumsuz sonuçlanmıştır gibisinden mesaj geldi. 2 gün sonra gene şubeden sevdiğim birisi aracılığıyla limiti 500k yapıverdiler.  

• mustafak4ptan kullanıcısına yanıt
    QNB Finansbank bana limit veriyor zaten hocam en son 200 bin üzerine çıkmıştı. Tanıdığım falan da yoktu periyodik limit artışı açıktı kendi kendine arttı. Arttı artmasına ama CardFinans'ın çok az kampanyası olduğu için limitin yüksek olmasının çok da bir anlamı kalmıyor. Limit artışı özellikle Garanti Bankası için genelde şubede çalışan veya yetkili tanıdık bulmaktan geçiyor zaten dediğiniz gibi. Şikayetvar'da yazılana göre bir firmada temizlikçi olarak çalışan bir kişi arkadaşının akrabası sayesinde kart limitini 700 bin civarına yükseltmiş. Arkadaşına nasıl böyle arttı diye sorunca da bizim bankada tanıdığımız var sistemde geliri yüksek gösterip istedikleri kadar limit veriyorlar demiş. Demem o ki dediğiniz ℅100 doğru ama benim Garanti Bankası'nda çalışan bir tanıdığım yok. Bir yabancıya da güvenemem çünkü bütün bilgileri paylaşmak gerekiyor şube çalışanı veya yetkilisiyle. Bana da red veriyor 2 senedir kullanıyorum zor bela 25 bin yaptı limiti gelire göre limit yeterlidir diyerek başvurumu reddediyor. Yapacak bir şey yok sevdiğim bir banka ama üç kuruş limit vermiş bu limitle taksitli harcama yapamam. Sizin limitin 100k olması iyi olmuş ama yine de çok yeterli değil bence. O limiti 200 veya 300 bine yükseltmeye çalışın derim ben. Önce mobilden denersiniz olmazsa yine o tanıdığınız sayesinde yükseltirsiniz. Nasıl bir banka anlayamadım ben düzenli ödeme yapılsa da yapılmasa da limit vermiyor anca tanıdık falan olacak ki yükseltsinler.

Qnbyi örnek vermemin sebebi bi tanıdığa bakıyor onu demek istemiştim. Kartı genelde işyerinde kullanıyorum, malum bireysel kartlar ticari kartlara göre puan konusunda daha iyi sanırım. Sağolsunlar limiti arttırırken öngörülen geliri 750k olarak göstermişler. Sanırım bu öngörülen gelir bankanın kendisinin hesaplayarak belirlediği, kart başvurusu yaparken kendi yazdığımız gelirden farklı. Çünkü bankalar bu kendi öngördüğü gelire göre zaman içerisinde kendisi limit arttırımı yapıyor.

Babam baya eski garanti müşterisi,kredi kartı vardı lakin aktif kullanan birisi değildi. Şu son 1 sene içerisinde kartı kullandım biraz 100k olan limiti otomatik talimat ile önce 500kya sonra 800k ya çıkardılar. Bu arada gelen mesajlarda öngörülen geliri 200k olarak belirlemiş banka ama o kadarda geliri yok halbuki.

• mustafak4ptan kullanıcısına yanıt
    Eski müşterilere banka zaten daha yüksek limit verir bu gayet normal. Ben eski müşteri olmadığım için eski müşterilere verdiği kadar yüksek limit vermesin bana zaten. Kartı da aktif kullanıyorum ama yine limit vermiyor Garanti sebebini anlayabilmiş değilim. Bu durumda mantıken öngörülen gelirin daha yüksek görünmesi gerekir. Veya çok eski müşteri olmadığım için sistem geliri yeterli görerek artırım yapmıyor olabilir.

yalan konuşuyor böyle bir şey yok şöyle olmuştur

700 bin limit alması için üzerine tapulu bir sürü taşınmaz vardır araç vardır

aynı hanede ikamettiği bir sürü sgk lı çalışan emekli falan vardır bankada biz bundab bu parayı her türlü tahsil ederiz

fikri oluşmuştur yoksa imkansız bu kadar limit alamaz asgari ücretli temizlik işçisi

• Merhaba , aylık gelir 20.000 TL . 2 yıl öncesine kadar icralar vardı 2 yıl önce hepsini kapattım. 3 ay önce maaş bankamdan ( Garanti ) 50.000 TL 36 ay vade kredi ve 50.000 TL KMH hesabı açtılar. Kredi kartı olarakda yaklaşık 6 senelik akbankın kartı var. 1300 TL limitli ve limit artışı olmuyor hiç. Güncel kkb puanım 1102 önümüzde ki hafta içerisinde biraz daha artmasını bekliyorum KMH lara az da olsa ödeme yaptım. Sizde yüksek limitli ( 80-130 k) kredi kartı ihtimalim var mı ? Veya hangi bankayı denemeyi önerirsiniz ?

Hocam bugün telefon geldi daha hesap kesilmeden ilk borcu yatırmadan limiti 40 bin lira yapacağız diye yaptılar .sanırım şanslıyım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 24 Ağustos 2024; 13:4:34 >
  • Arkadaşlar Akbank limitim 250.000 Kullanılabilir limit 225.000 TL ve limitinizi 968.400 TL'ye kadar artırabilirsiniz diyor. Malum mesaj geliyor diğer sektörlerdeki kart limitleriniz dolu olduğu için artırılamıyor, onların limitini düşürün vs. diyor Gelir bilgimi yüksek girdim (olduğundan fazla) Ödemelerim ise düzenli olmasına rağmen bunu nasıl aşabilirim acaba?

• Kül Tablası kullanıcısına yanıt

diğer babnkalardaki limiti 968in altına çekmeniz lazım

• Merhaba arkadaşlar ben 14 Ekim pazartesi günü Enpara’daki limitimi 200.000’den 25.000’e düşürdüm. TEB bankası 300.000 TL onaylıyor fakat bir türlü kartımı vermiyor. TEB dışında İş Bankası ya da Halkbank Bankası düşünüyorum. Bu dediğim bankalar teb’e göre daha mı ılımlı yaklaşır deneyimi olan var mı? ayrıca QNB Finansbank ve Enpara ile görüştüğümde biz de müşteri limiti yok dediler sadece kredi kartı limitini düşürebiliriz dediler o şekilde düşürdüm. ne kadar doğru bilgi verdiklerinden şüpheliyim çünkü bazen tecrübesiz kişiler de olabiliyor

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.