Şimdi Ara

kredi kartı dolandırıcılığı olabilir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
10.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşımın finansbank kart var geçen gun bi numara aradı .kredi kartının son 4 hanesi diye arkadaşımda suratına kapadı... az önce yine aynı numara aradı (05324440900) bu sefer ben açtım arkaşım adına...benden kartımı ne zman aldığımı ve son 4 hanesini sordu ...teyit edecekmiş bende kibarca belirterek hanımefendi ben bu numarayı size veremem dedim ...

Kimin numarasıdır bu. Gerçekten finansbank ise ayıpmı ettik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nihat1551 -- 9 Nisan 2015; 9:21:11 >

• Aferim sana..

444 0 900 Finansbankın numarası arayıp sizden bir arkadaş Kredi kartı numaramı istiyor diye şikayet et

Edit: İmla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazardaki Artist -- 19 Kasım 2008; 13:50:47 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

Aferim sana..

444 0 900 Finansbankın numarası arayıp sizden bir arkadaş Kredi kartı numaramı istiyor diye şikayet et

başı 0532 dikkatini çekerim ....ve hangi banka kartın son 4 hanesini ister ?
  • zeki insan o harbiden finansbank ti ara sor istersen 532 li ole bir numaralari var
  • Finansbank arasa bile cep telefonundan değil sabit telefondan arar. Yani ben bir bankanın beni cep telefonundan aradığını görmedim ( akbank, garanti, şekerbank, hsbc, ing, citybank aradı bugüne kadar.Belki aklıma gelmeyen de vardır.) Yapıyorsun birşeyi bari düzgün yap dimi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

quote:

Orjinalden alıntı: Bfs

Aferim sana..

başı 0532 dikkatini çekerim ....ve hangi banka kartın son 4 hanesini ister ?

Büyük şirketler artık tasarruf amacıyla bütün cep ve sabit operatörlerden hat satın alıp aranan numaraya göre santraller operatör seçimi yapmaktadır..

Eğer ki siz yeni kart talebinde bulunmuşsanız be arayan da bunu belirtiyorsa teyit etmek istemesi bir şeyleri gayet normal..Haa saçma dersin ama banka politikasıdır..O öyle yapar bu böyle..

Güvenemedin mi..Hanım efendi özür dilerim çağrı merkezini arayıp bu bilgiyi ben vereyim dersin kapatırsın..Kendin ararsın ve sistemden görünür zaten talebin ve yapılması gereken işlemler..

Biraz fazla heyecan yapmıssın sen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ticari kredi kartı tavsiyesi ?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yok kart benim değil zatende kıllandım ben normalde görüşmeleriniz kayıt altına alınacak falan demesi lazım ...

hem sen söle ben teyit ederim dedim o niye söylemedi numaralarıda ben söylicekmişim
  • quote:

FİNANSBANK Numarasından Çaldırıp Kapatıyorlar! selim007 [11 Temmuz 2008, 09:00]
    Finansbank da öğrendi bu işi. Geçenlerde telefonum 5324440900'lü numaradan çaldırılıp kapatıldı. Aradığım zaman Finansbank yetkilisi olduğunu söyleyen bir bayan çıktı ve nasıl yardımcı olabilirim dedi. Çaldırmışsınız, siz kimsiniz dediğim zaman sigortadan aramışlardır diye pişkince söyledi.

Böyle bir bankanın bu tarz çaldırıp kapatması rahatsız edici bir durum. Gereğinin yapılmasını istiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pazardaki Artist -- 19 Kasım 2008; 14:02:46 >
  • bu dolandırıcılık yöntemide yeni patladı. sözde polisten arayıp pkk kimliğimizi ele geçirmiş kredi kartı hesaplarınızı kapatacaz diye kredi kartı hesap numaralarını ve şifrelerini isteyen ler vardı.aynı oyun değişik yöntemlerle oynanıyor. Dikkatli olalım.
  • uyanık olmak lazım. kriz yeni sektörler yaratıyor.benim dolandırıcım işini bilir.

• dolandırıcı kartın son dört rakamını ne yapsın. eğer lazımsa tamamına ve arka tarafta yazan CV2 numarasına ihtiyaç duyar. hiç bir banka da müşterisinden CV2 istemez.
  • Kredi Kartının Son 4 Hanesi Hiç bir İşe Yaramaz Hatta Gelen Hesap Dökümlerinde Kredi Kartının Son 4 hanesi yazar Yada İlk 2 ve Son 2 eğer işe yarasa idi şuana kadar dolandırılmayan kimse kalmazdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ViTalyCL -- 19 Kasım 2008; 14:37:44 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

arkadaşımın finansbank kart var geçen gun bi numara aradı .kredi kartının son 4 hanesi diye arkadaşımda suratına kapadı... az önce yine aynı numara aradı (05324440900) bu sefer ben açtım arkaşım adına...benden kartımı ne zman aldığımı ve son 4 hanesini sordu ...teyit edecekmiş bende kibarca belirterek hanımefendi ben bu numarayı size veremem dedim ... bayanın cevabı ^^bizim elimizde zaten numara var teyit etmek istiyorum kart değişikliği talebiniz olmuştu ne zman geldiğini ve son 4 hanesini teyit edecem dedi^^

bende tabi dedim madem numaralar var siz verinde ben kendim teyit edim dedim kartıma bakarak beyfendi 1 dakka dedi beklemeye aldı ...geri döndü malesef beyfendi böyle bir uygulamaya yetkimiz yok sadece 4 hanesini teyit edecez numaramızda görünüyor dedi.... bende ben size son 4 haneyi vermem madem sende var numara sen bana söyle teyidi ben yaparım dedim

mal gibi kaldı peki iyi günler dedi iyi günler dedim kapadım ....

bilemiyorum ne yapmaya çalışıyorlar ama yermiyim ben

güzel taktik akıllı adamın hali başka oluyor

• Arayan gerçekten finansbankmış ama siz gereksiz paniğe kapılmışsınız..
  • Bence arkayı garantiye almış, boşverin kim aradıysa aradı, hiçbir numarayı telefonda söylemek zorunda değilsiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: gkkt

Arayan gerçekten finansbankmış ama siz gereksiz paniğe kapılmışsınız..

tmm belkide gerçekten oydu ama madem gereksiz bir numara o niye söylemedi bana ...numamra mumara vermem ben hele ki telden biri aradı numara istedi kim olursa olsun vermem
  • iyi fikir aslında.onlar söylesin biz teyit edelim.
  • Kredi kartınızın son dört numarası heryerde yazılıdır,

alışveriş yaptıktan sonra çöpe attığınız pos makinasından çıkan küçük ağıtta
    adresinize gelen ekstre dökümünde
    yani heryerde
    ve söylenmesi sakıncalı olmayan bir numara

arkasındaki 3 haneli sayıyı sakın söylemeyin
    ama gereksiz bir endişe yapmışsınız
  • komiksiniz ya gerçekten finansbanktır o numara ve tabii ki sekreter de teyid için istenen numarayı alamayınca karşıdaki de kart numarası sahibine de güvenmemiş vermemiş
    bir de siz alışveriş yaparken kjasiyer sanki son 4 haneyi bilmiyor mu sanıyorsunuz boş kuruntu yapmışsınız öyle kolay değil kredi kartını numarasını kaptırmak kimlik no ve kredi kartı şifresini kimse bilemedikçe sorun olmaz
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.