Şimdi Ara

Kredi kartı alamama sorunsalı..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

İşlerimin tamamı Amerika'da dolayısıyla Türkiye'de herhangi bir geçmişim yok bankalarla.
    Aylık 20bin lira para girişi olan bir enpara hesabım var. Bunun dışında üstüme kayıtlı bir arabam bir de dükkan hissem var.

Fakat bunlara rağmen ne kadar bankanın kredi kartına başvurursam başvurayım red aldım.
    En sonunda bir tanıdığımın yanında asistan olarak açlışıyormuş gibi gösterttirip sigorta başlangıcımı yaptık ve 20 gün sonra 3 bankaya ( garanti akbank finansbank) kredi kartı için başvurdum. Fakat sonuç garip bi şekilde yine olumsuz sonuçlandı

Şaka gibi bi durum Asgari maaşla çalışanlara bile verilen kredi kartını bana vermiyorlar. Ne yapmak lazım?

• Uğraş alanını sormamda mahsur var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordoff

Uğraş alanını sormamda mahsur var mı?

E-ticaret
  • Benimde sizin gibi durumum vardı. Yurt dışı emekli maaşı. Hiç bir banka kredi kartı vermiyordu Bunu şöyle aştım. 2000Euro bloke ettirip kredi karı çıkarttım. Birde ufak kredi 300 tl gibi. Sonra puanım 0dan 1000e çıktı. Daha sonra kredi kartı ödemeleri. Fatura derken. Kkb puanım 1900 e çıktı. Fakat Gine'den hiç bir zaman Tr de çalışan gibi kolay kredi veya yüksek kredi limiti olmadı. Yani aynı üvey evlat muamelesi.
    Şu anda 15000 limitli kartım var. 2 sene sonra. Ana Gine'de kredi almak zor

• quote:

Orijinalden alıntı: 2000watts

Benimde sizin gibi durumum vardı. Yurt dışı emekli maaşı. Hiç bir banka kredi kartı vermiyordu Bunu şöyle aştım. 2000Euro bloke ettirip kredi karı çıkarttım. Birde ufak kredi 300 tl gibi. Sonra puanım 0dan 1000e çıktı. Daha sonra kredi kartı ödemeleri. Fatura derken. Kkb puanım 1900 e çıktı. Fakat Gine'den hiç bir zaman Tr de çalışan gibi kolay kredi veya yüksek kredi limiti olmadı. Yani aynı üvey evlat muamelesi.
    Şu anda 15000 limitli kartım var. 2 sene sonra. Ana Gine'de kredi almak zor

Saçmalık yahu.
    Türkiye'de sigorta başlangıcımı da yaptırdım halbuki. Çalışıyor görünüyorum sigortacı olarak, neden hala vermiyolar ?
  • Onu foruma sormayın,başvuruyu reddeden bankalara sorun............

FİNDEKS puanınızda bi olumsuzluk olabilirmi ?Abaca???

• quote:

Orijinalden alıntı: expertadvisor

Onu foruma sormayın,başvuruyu reddeden bankalara sorun............

FİNDEKS puanınızda bi olumsuzluk olabilirmi ?Abaca???

Bir sorun olması için bir geçmişim olması gerekmiyor mu?
    Söylediğim gibi daha önce ne kredi çektim ne kredi kartı kullandım, dolayısıyla sıfır görünüyor kredi notum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kredi kartı ekstrem kesilmedi????
    18 yıl önce açıldı
    Çok Kredi Kartı Mı?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • JrZorkov kullanıcısına yanıt
    sana açıkça anlattım ama hiç bir şey anlamamışın.Yada anlamak istememişin. Arkadaş 0 puanı olan bir kişiye hiç bir banka kredi kartı vermez. Tek yolun yukarıda anlattığım yolu izlemen kkb puanını yükseltmek için.
    Benim maaşım yüksek olmasına rağmen 0 puanla kart alamadım. Ufak kredi çekecen. 300 tl. para bloke ettirip kredi kartı çıkarttırıcan. Başka yolu yok. Sittin sene kredi kartı alamazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: JrZorkov

Selam

İşlerimin tamamı Amerika'da dolayısıyla Türkiye'de herhangi bir geçmişim yok bankalarla.
    Aylık 20bin lira para girişi olan bir enpara hesabım var. Bunun dışında üstüme kayıtlı bir arabam bir de dükkan hissem var.

Fakat bunlara rağmen ne kadar bankanın kredi kartına başvurursam başvurayım red aldım.
    En sonunda bir tanıdığımın yanında asistan olarak açlışıyormuş gibi gösterttirip sigorta başlangıcımı yaptık ve 20 gün sonra 3 bankaya ( garanti akbank finansbank) kredi kartı için başvurdum. Fakat sonuç garip bi şekilde yine olumsuz sonuçlandı

Şaka gibi bi durum Asgari maaşla çalışanlara bile verilen kredi kartını bana vermiyorlar. Ne yapmak lazım?

internet şubededen bankaların kkb raporu çek bir tane puanı yaz buraya 0 isede 1500 isede red geliyorsa çalışma başlangıcın yok bankalarla ondan git garantiye demişsin 20.000 tl giriş var param demişsin at 2000 tl bireyselcinin masasına deki bunu al vadeli hesap aç aylık faizde ana paraya eklensin sonra bu vadeliye bloke at buna karşılık para blokesinin yüzde 70 oranına denk gelen kredi kartı istiyorum de sana hemen evrakları hazırlar imzayı çakarsın hafta sonra aynı şubedeb kartını alırsın şube teslimi iste 3 ay kart limitin 1600 tl civarı gelecek 70 oran karşılığı bu limitin 1000 tl sini harca öde harca öde ama sakın hepsini doldur boşalt yapma sonra limit artırım iste sms ile onu anlatırız 3 ay sonra sana büyük ihtimal puanın 1800 civarı olacak diğer tüm bankaların yasal şubelerinden gelirini belgeleyip başvurursan gelsin sana platiunum elite özel bankacılık kredi kartları senin reçeten bu çok basit yazdım ayrıca kredi içinde aynı yolu yapabilirsen 2000 bloke et de vadelide bana 2000 tl 8 ay vadeli kredi onayla de onuda 8 ayda bitir sana bak yağmur gibi yağacak teklifler bunu yazan bir dost

• özele bakabilir misin?
  • Kredi skorunuz, geçmişiniz ve dolayısı ile ödeme performansınız olmadığı için belirttiğiniz bankalardan kredili ürün alamazsınız enparada mevduatınız var ise müşteri hizmetlerinden kmh hesabı açtırın 2 3 hesabı eksiye düşürüp kredili olarak kullanız belirli bir skorunuz oluşacaktır bundan sonrası için ilerleyebilirsiniz dipnot kimse bankada paranız var diye size kredili ürün vermez mevduatın kalma garantisi yoktur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.