benden 380 lira kesmişler ekstreye bakmıyordum normalde, yeni farkettim. Aradım yarısını teklif eidyorlar, kayıt açtırdım bakalım nasıl dönülecek. |
Kredi Kartı Aidatını Geri Almak (Kesin Çözüm) (15. sayfa)

-
-
Bu başvurum bugün sonuçlandı kart ücreti iade edildi. Kartımı kapatmıştım zaten. On kere dedim yapmayın alırım geri diye dinlemediler kartımı kapattım sonucunda paramı da aldım..
-
Rezervasyon -
Hocam telefonla arayınca yazılı olarak gönderemeyiz diyorlar siz nasıl yaptınız tam olarak?
-
Aidat kesilen kartta devam eden taksitler varsa kapatıp aidatsız kart alınca taksitler devam ediyor mu yoksa kalan taksitlerin toplamını tek seferde mi alıyor?
-
Merhaba.
Kartı kapattığınızda taksitleriniz aynı şekilde devam eder günü geldiğinde ekstreniz kesilir ve ödersiniz -
Hocam merhaba bende 2 tane aidatlı kart var. Bir tanesine diğerine bağlı kart olarak geldi. Ben de bağlı kartın aidatı daha düşük olduğu için onu kullanıyorum ancak ekstreler asıl karta geliyor. Ben asıl kartı hiç kullanmadım. Ona gelen aidatı geri alabilir miyim? Ekstre ödemesi hareket sayılıyor mu?
-
hocam benimde tüketici hakem heyetine başvurum olumlu sonuçlandı ve bugün tebligat geldi. Kredi kartı kapalı olduğu için parayı nasıl geri alıyoruz? Siz nasıl aldınız?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notebookmania -- 21 Aralık 2022; 10:19:42 > -
Hayırlı olsun hocam, örnek olarak yazdığınız dilekçe var mıdır? Ek olarak neler eklediniz?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X