Şimdi Ara

Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali (23. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
678
Cevap
59
Favori
100.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
12 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • GodLessNess kullanıcısına yanıt

    Teşekkürler. Hangi bankaydı sizinki hocam?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sorrento

    Teşekkürler. Hangi bankaydı sizinki hocam?

    iş bankası

  • Merhaba.

    25.11.2019 tarihinde bankadan çekmiş olduğum kredi için kesilen sigorta tutarını, banka geri iade etmeyi reddetmiştir. Eke koyuyorum hepsini.


    Gereğinin yapılmasını ve bu ücretin iadesini rica ederim.


    böyle salladım var mı başka güzel

  • Bankadan parayi geri alabildik simdi de fibaemeklilik sigortayi iptal etmiyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar, enpara halen iptal etmiyor mu ?


    Akbank en son iptal ediyordu ama şimdi bi de işsizlik sigortalı diye bir kredi getirmiş bu da iptal oluyor mu ?


    TEB halen iptal ediyor sanırım ama onun oranı fazla geldi bana.

  • Arkadaşlar Merhaba,


    TÜRKİYE finans bankasından kredi kullandım 1 ay dolmadan iptal için başvurdum, red verdiler. Bankalar birliğine basvurucam fakat bankanın ismi ilgili bankalar alanında çıkmıyor. Nasıl yapicam fikri olan var mı?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Enpara dan kredi çekeceğim 850 Tl hayat sigortası çıkıyor bunu geri alabilirmiyim? Hiç alan varmı? Teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Krediyi çektikten sonra enpara müşteri temsilcisini arayıp sigortanı iptal ettirmek istediğini söylüyorsun, gerekli resmi imzalı cevabın mail kanalıyla tarafına yazılı olarak ibraz edilmesi talebinde bulunuyorsun.

    1 hafta içinde mailine banka olumsuz cevap veriyor, akabinde e-devlet üzerinden bireysel müşteri hakem heyeti Türkiye Bankalar birliği ilgili talebinin red edildiğine dair bir açıklama yazarak, sigortanın hesabından çekildiğine dair dekontu ve bankanın sana yolladığı olumsuz açıklama içeren belgeyi ekran görüntüsüyle ya da pdf formatında ekleme yaparak işlemi başlatıyorsun.

    Sonraki süreçte sana ilgili kurumun vereceği cevabı beklemeye başlıyorsun.


    Ben geçen sene bu süreci bire bir yaşadım ve 1 ay içinde 3.332 lira iademi Qnb’den aldım.


    Sigorta iade prosedürü ile ilgili diğer başlık;


    https://forum.donanimhaber.com/bireysel-tuketici-heyeti-masraf-iadeleri-geri-alma-konusu--140252864





  • Arkadaşlar vakifbank tan kredi cektim sigorta iptali yapmiyor nasil iptalini saglayabiliriz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar,



    2020 yılında annem adına (55 yaşında) çektiğimiz konut kredisine istinaden, Bugün 2 poliçe ziraat bankası tarafından otomatik olarak kesildi, Öncesinde iptali için bankaya yazılı mail attım ve şubedeki kredi temsilcisi ile yazılı görüştüm cevaplarını ekledim. Bugün e-devlet üzerinden bankalar birliğine başvuru yaptım, sonucu paylaşacağım.


    Buraya yazma amacım ileride başka bir arkadaş olursa araştırırsa görsün. 1 tane arkadaş vardı ağlama ödeyemeyeceksen diye, olay ödeyip ödeyememek değil herkes bütçesini ödeme planına göre ayarlıyor ayrıca yasal olarak zorunlu olmayan birşeyi dayatıyorlar. Ben HAKKIMI arıyorum kardeşim senin zoruna gitmesin. Umarım yazdıklarım yardımcı olur.


    Bu arada kredi hayat sigortası için aegon'dan mı yaptırsak acaba diye düşündüm ama oda uçuk teklif çıkardı... En azından şu 3-4 seneyi böyle geri alabilirsem ondan sonraki senelerde maddi durumum el verir ise sigortanın devamını sağlayabilirim, malum şu sıralar ülke durumu covid canımızı okuyor.



    Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali




    Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali




    Kredi Hayat Sigortası Kesin İptali




  • Arkadaşlar ziraat bankası yıllık yenilemeli hayat sigortasını tamamen iptal ettirebilen var mı ?

  • TBB Hakem Heyetine başvurarak enparaya ödediğim 250 TL hayat sigortasının iadesini aldım. Sonuçlanması yaklaşık 2 ay sürdü

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar (TEB bugün çekildi) kredi çekildikten kaç gün sonra hayat sigortası iptalini yapmalıyız cevap İçin teşekkürler

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • iş bankasından çekilen kredi için 14 gün içinde bankaya hayat sigortasının iptali için başvurdum banka red cevabı verip başka sigorta yapabileceğimi belirtti bu red cevabı ile birlikte hayat sigortası belgelerini bireysel hakem heyetine sundum 15 mart başvurusu 30 temuz itibariyle olumlu sonuclandı banka para iadesi yaptı . makul olan kısa sürede başvurmak yani normal bir ürün alırkende 14 gün içinde iptal hakkı gibi düşünmek gerek..

  • Bana sigortacılık merkezi cevap atmış. tbb başvurmuştum oysa:



     Söz konusu poliçe, kullanmış olduğu kredinin teminatı olarak oluşturulmuş ve kredi kuruluşu tarafından bu teminat ile müşterimize kredi verilmiştir.Muadili teminat ile süreleri kapsayan bir poliçe oluşturulması, öncelikli hak ve alacak sahibi, dain-i mürtehin olarak T. Garanti Bankası A.Ş. Şubesi Şubesi’nin belirtilmesi ve poliçenin söz konusu şubeye iletilmesi durumunda, iptal talebinin değerlendirmeye alınacağı belirtilmiştir.”

     

     

    Başvurunuzla ilgili şikâyetinizin devam etmesi halinde, başvurunuzun e-Devlet Kapısı üzerinden Sigortacılık ve Özel Emeklilik Şikayet ve Başvuru Sistemine (hm-sigortacilik-sikayet-basvuru-ve-takip) (ilgili sigorta şirketi seçilerek) yapılması gerekmektedir. Bu kapsamda başvurunuzun söz konusu sisteme tarafınızdan yüklenmesi ve takibinin tarafınızdan sağlanması gerekmektedir.

    https://www.turkiye.gov.tr





  • Vakif banktan kredi cekerken sigorta yapilmisti yerine aegon sigorta yaptirdim simdi aegonu da iptal etsem sıkınti olur mu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Başvuru Heyete sunulacaktır" aşamasına geldi aylar geçtikten sonra. uzun sürüyor.

  • Arkadaşlar ben bireysel sağlık sigortası, yuvam konut sigortası ve geri ödeyen yaşam sigortası iptalini gerçekleştirdim. Bankada kredimi onaylayan bayan aradi biz size indirim yaptık böyle kafanıza göre cayamazsiniz kredinizi yeniden yapilandiracagiz felan dedi. Hukuk birimine yazıyorum vs vs. Konut kredisinde böyle birşey yapma ihtimali varmi acaba bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 2122232425
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.