|
Bugüne kadarki netlerim 70-85 arası. Msü netim 74. BES Yayınları: Sonuç olarak 58net çıkardım Türkçe de batırmışım. Soru tipleri ve yerleşimi bakımından ösym tipi ama mat soruları fazla işlem gerektiren sorular ve coğrafyada tyt müfredatı dışına çıkan sorular vardı. Genel ollarak çözmeye gerek yok diye düşündüğüm bir deneme. Bilgi Sarmal: Genel netim 73.75 . Msü netime çok benzer olması da zaten kalitesini gösteriyor. Sanırım en sevdiğim yayınlardan. Kendi paket denemelerine kıyasla biraz daha zor ve tam olarak ösym tarzı olmuş. Çıkmış sınavlardan zorluk derecesi olarak farkı yoktu bence. Çözülmesi gereken bir deneme. Çap Yayınları: Genel netim 53.75. Sebebi çok. Sosyalde bu kadar bilgi sorusu msüde bile yoktu. Türkçe tam ösym seviyesi hatta bi nebze daha düşük olabilir ama sosyal ösym seviyesinin çok daha üstündeydi. tyt mantığının dışındaydı açıkçası. Geometri ösym seviyesindeydi ama ösym bu kolay zor soru dağılımını iyi yapıyor herkes geo kısmında 1 2 net garanti çıkarıyor bunda o yoktu. Çap ı ilk defa çözdüm bir daha çözeceğimi de sanmam. Dipnot: Sakın evde 4 hayvanla tek başınızayken denemeye girmeyin. Devamı yaptıkça gelecek. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
Hızlı