Bugüne kadarki netlerim 70-85 arası. Msü netim 74. BES Yayınları: Sonuç olarak 58net çıkardım Türkçe de batırmışım. Soru tipleri ve yerleşimi bakımından ösym tipi ama mat soruları fazla işlem gerektiren sorular ve coğrafyada tyt müfredatı dışına çıkan sorular vardı. Genel ollarak çözmeye gerek yok diye düşündüğüm bir deneme. Bilgi Sarmal: Genel netim 73.75 . Msü netime çok benzer olması da zaten kalitesini gösteriyor. Sanırım en sevdiğim yayınlardan. Kendi paket denemelerine kıyasla biraz daha zor ve tam olarak ösym tarzı olmuş. Çıkmış sınavlardan zorluk derecesi olarak farkı yoktu bence. Çözülmesi gereken bir deneme. Çap Yayınları: Genel netim 53.75. Sebebi çok. Sosyalde bu kadar bilgi sorusu msüde bile yoktu. Türkçe tam ösym seviyesi hatta bi nebze daha düşük olabilir ama sosyal ösym seviyesinin çok daha üstündeydi. tyt mantığının dışındaydı açıkçası. Geometri ösym seviyesindeydi ama ösym bu kolay zor soru dağılımını iyi yapıyor herkes geo kısmında 1 2 net garanti çıkarıyor bunda o yoktu. Çap ı ilk defa çözdüm bir daha çözeceğimi de sanmam. Dipnot: Sakın evde 4 hayvanla tek başınızayken denemeye girmeyin. Devamı yaptıkça gelecek. |
Krallar Karması Deneme Günlüğü ve Yorumları
Krallar Karması Denemelerinin Zorluk Derecesi
Krallar Karması denemeleri, Türkiye'deki öğrencilerin Tyt sınavına hazırlanmalarına yardımcı olan popüler bir deneme serisidir. Genel olarak, bu denemeler zorlu olarak kabul edilir ve kapsamlı konuları yüksek bir zorluk derecesiyle test eder.
Tyt Deneme Zorluğu
Özellikle Tyt denemeleri, matematik, Türkçe ve sosyal bilimler gibi Tyt sınavında yer alan tüm dersleri kapsar ve her biri kendi benzersiz zorluklarını sunar. Matematik denemeleri, ileri düzey kavramlar ve karmaşık problem çözme gerektirirken, Türkçe denemeleri zorlu metinler ve kapsamlı dil bilgisi soruları içerir. Sosyal bilimler denemeleri ise tarih, coğrafya ve felsefe gibi geniş bir konuları kapsar.
Paragraf Sorularının Zorluğu
Krallar Karması denemelerinin bir diğer özelliği de paragraf sorularının zorluğudur. Paragraf soruları, uzun ve karmaşık metinler içerir ve öğrencilerin metni anlama, çıkarım yapma ve eleştirel düşünme becerilerini test eder. Bu soruların yüksek zorluk derecesi, öğrencilerin bu önemli becerileri geliştirmelerine yardımcı olabilir.
Tyt Denemelerinin Zorluğunun Yorumları
Öğrencilerden ve eğitimcilerden gelen yorumlar, Krallar Karması Tyt denemelerinin zorluğunun hem olumlu hem de olumsuz yönleri olduğunu gösteriyor. Bir yandan, bu zorluk öğrencileri sınavın zorluk derecesine hazırlayarak onların sınavda daha iyi performans göstermelerine yardımcı olabilir. Öte yandan, bazı öğrenciler bu denemelerin zorluğunu bunaltıcı bulabilir ve bu da moral bozukluğu veya kaygıya yol açabilir.
Sonuç
Genel olarak, Krallar Karması denemeleri, Tyt sınavına hazırlanmak için değerli bir kaynak olarak kabul edilir. Ancak, zorluk dereceleri göz önünde bulundurulmalı ve öğrencilerin bunları hazırlıklarının bir parçası olarak stratejik olarak kullanmaları gerekir.