A

Onbaşı
07 Temmuz 2019
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 161 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar tam burslu + 1400tl+ yurt bursuyla bilkent seçmek mi daha mantıklı yoksa boğaziçi iktisat seçmek mi? Bilkent 200.000 le öğrenci almış geçen yıl. Bu durum benim kafamı çok kurcalıyor. Siz olsanız ne yaparsınız?
Arkadaşlar çözen var mı bunu almayı düşünüyorum da iyi midir?
Bu denemeyi oldunuz mu? Matematiği bana baya kaliteli geldi
Arkadaşlar bu kitabı 6. Denemeye kadar çözdüm ama seviyesi bilgi sarmal ayarındaydı. Yani orta alt tarzda. İleride zorlaşacak mı bu? Herkes çok övüyo ama 3d kalitesi alamadım ne yalan söyliyim
Arkadaşlar 345 öncesi bi deneme almak istiyorum. Netler 30 üstü. Endemik iyi midir. Başka öneriniz var mı? BS toprak 3d çözdüm
Arkadaşlar bugün tyt sınavına girdik. Siz çözdünüz mü? Nasıldı sizce?
Şu an netlerim 30 üstü. Karekök 3d ve 345 çözdüm. Sizce orijinal almaya gerek var mı? Çok övülüyo. Yoksa deneme mi gideyim?
Uç Noktalarda Türev

Apotemide uç noktada türev var demiş ama doğru mu bu
Arkadaşlar edebiyatta çok fazla yazar eser falan var. Limit el kitabından okuyup test çözüyorum ama unutuyorum sonra. İnternetten bikaç site buldum. Edebiyat seminerleri veya animonik kullanan var mı tavsiye eder misiniz?
Arkadaşlar şu ana kadar toprak BS ve 3d çözdüm. BS de 33 üstü, 3d de ortalama 30 net yapıyodum.
345 ve orjinali 2 ay sonra falan çözmeyi düşünüyorum. Bana uygun hangi denemeyi tavsiye edersiniz?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 505
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 19.867 (Bu ay: 438)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 348 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.