36 yaşindayım kpss B den hazırlansam yaş sınırı var mı merkezi atamada (lisans işletme) < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tacimmüdür -- 3 Aralık 2021; 10:11:55 > |
KPSS YE HAZIRLANAN VAR MI
-
-
35 yaşındayım hocam ben de önlisans kpss'ye hazırlanıyorum. Halihazırda sözleşmeli olarak çalışıyorum 10 yıldır, 7bin civarı maaşım var eşim de öğretmen. Yaptığım iş fiziksel olarak çok yıpratıcı, 2 tanesi boynumda 5 fıtığım var , dizlerimde 2.derece menüsküs yırtığı... Geçtiğimiz yıl mimarlık okuyan kuzenim okulu dondurup ortaöğretim kpss den 93 alıp üniversiteye teknisyeni olarak atanınca gaza geldim ben de geçen ay başladım.
Benim hocam videoları izleyip onların ve pegem yayınları çözüyorum. Mesaiden 18.00 gibi çıkıp 19.00 gibi derse başlayıp 00.00 a kadar çalışıyorum her gün, bakalım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kuzeniniz en mantıklısını yapmış
ben 23 yaşındayım öğretmenlikten bu sene mezun oldum. Öğretmen olarak atanmam için kpssden 3 ayrı sınav türünden çok iyi netler yapmam lazım. Normal memurluk için lisansta en kötü 85 almak lazım. Matematik biraz ortalamanın üstü olması lazım. Valla her şey zor be. Normal memur olmak için deli gibi kpss çalışmak lazım.
-
Eşim bilişim öğretmeni kpss den 91 alıp doğu Anadolu'da küçük bir ile atandı. 5100 lira maaşı, kuzenim lise kpss den atandı 93 ile 5400 lira maaşı var. Mezuniyetten de ziyade biraz kafayı çalıştırmak gerekiyor sanırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merkezi alımlarda yaş sınırı yok ama açıktan alımların büyük çoğunluğunda 35 yaş sınırı oluyor.
-
kpss B de yaş sınırı yok hocam . Ama lisans mezunu iseniz atanmak zorlaşıyor . Yukarıdaki arkadaşında dediği gibi iyi bir araştırma sonucu kpss yönelmek lazım yoksa çok uzun süreçler yaşanıyor . BKZ. BEN :)
-
işten geliyorum yorgun argın 2 saat bakabiliyorum artık saati sabah 4 e ayarlayıp bide sabahlarıda çalişmaya başlayacam bakalım başarabilecez mi
-
Kpss öğretmenlikler için yaş sınırı kalktı, İibf grubu için de yaş sınırı kalkmış olabilir, araştırmak gerekiyor.
Edit: İibfde de yaş sınırı kalkmış sanırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-94E0EF87A -- 9 Aralık 2021; 12:12:6 > -
Ne işle meşgulsün ? Matematik yapamıyorum yaş 29 benim işim bayağı zor tekrar hazırlanmayı gözüm hiç yemiyor. Geçen sene elimden geleni yaptım lakin iyi puan alamadım bilmiyorum sonumuz ne olacak ? Her şeye yeniden başlamak çok zor.
-
Benim matematik 0 bile değil -1 hocam. Önce antrenmanlarla matematik 1 kitabını bitirdim sonra İlyas Güneş mat derslerini izlemeye ve onun sorularını çözmeye başladım, hala müthiş değil ama 10 ay var yapılmayacak bşr şey değil. Geçen yıl ben de öylesine girmiştim 75 puanı ancak aldım ama çok da zor olmadığını gördüm hocam yapılır, sabırlı ve düzenli çalışmak lazım
Çalışıp biraz başardığını görünce insan daha keyifle çalışıyor, 20 günlük bebeğimiz var, sürekli dersi bırakıp gidip onunla vakit geçiresim geliyor ben de bu ara biraz saldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 18.Bayezid -- 9 Aralık 2021; 19:40:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
hocam kaynak var mi iibf için yaş sınırı nın kalktığina
-
hocam bir sınava girdikten sonra kaç ayda bir atama yapılıyor
-
vazgeçtim hazırlanmaktan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X