Şimdi Ara

KPSS YE ÇALIŞMAK İÇİN EN UYGUN YER

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar ben 3. sınıfım ve 6 kişi bir evde kalıyoruz diğer arkadaşlarım 1. sınıf benim aklıma takıla bişi var ben kısmetse seneye kpss ye gireceğim kendi evimde çalışabilir miyim yoksa yurt falan mı önerirsiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: best of europe

Merhabalar arkadaşlar ben 3. sınıfım ve 6 kişi bir evde kalıyoruz diğer arkadaşlarım 1. sınıf benim aklıma takıla bişi var ben kısmetse seneye kpss ye gireceğim kendi evimde çalışabilir miyim yoksa yurt falan mı önerirsiniz?

evde temizlik nöbet yemek bulaşık stresi olur. arkadaşlarının gelenı gideni olur. dersten başka bişeyi düşünmene fırsat kalmayacak yurt apart tarzı öneririm.
  • cemaat evimi?
  • en iyi çalışma ortamı yurtlardır yurtta cok rahat calısabilirken evde süründügümü iyi biliyorum nobetti temizlikti misafirdi derken yalan oluyor calısma cık bı yurtda kimseyle cok yuz olma sadece işine bak...
  • yurtta çalış
  • Eger imkanin varsa cik bir yurt veya aparta. Yurtlarin genelde mutfagi olmaz ama daha sessiz olur. Apartlarin mutfagi, buzdolabi falan da olur ama her tipten insan vardir gurultu cok olur.

Tavsiyem 300-400 liraya tek basina bir ozel yurda cikman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.B.V. -- 7 Mart 2012; 21:52:58 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.