Şimdi Ara

KPSS Lise başvurusuna kendim gitmem zorunlu mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Ankarada yaşıyorum malum tatile gittim başka bir şehire. Babam ankarada diplomamı alıp gitse benim işimi halledebilir mi ? Parayı vs yatırdım. bu sene mezun oldum.

Bu kullanıcı adı bir hatırlatmadır. Lütfen dik oturun.
  • başkası olmaz. senin gitmen lazım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • diplomana gerek yok benim kardeşimde kayıt yaptırdı diploma felan istemediler bulundugun yerdeki bir başvuru merkezine git oradan kendin yaptır fotografını çekecekleri için bizzat kendin gitmen lazım

Orijinalden alıntı: GoodGateWay

Ankarada yaşıyorum malum tatile gittim başka bir şehire. Babam ankarada diplomamı alıp gitse benim işimi halledebilir mi ? Parayı vs yatırdım. bu sene mezun oldum.

Arkdaşım kendin gitmek zorundasın orda kamera var ve sınava girceğin belgede olcak olan fotoğrafını orda çekiyorlar babanın fotoğrafını koyamıycaklarına göre mecbursun sen gitmeye en iyi yöntem şu baban diplomayı fakslasın sana sende nerde tatil yapıyosan ordaki liseye git başvur bu kadar. Bir arakdaş gerek yok demişte klavuzda kocamn yazıyor diplomayla gelin diye adam kıllık yapar sen elinde diplomanın faksını al git tatil yaptığınyerdeki liseye hallet.

Orijinalden alıntı: EfeAYDIN

internetten oluyo mu? sonuçta ygs lys girdim bilgilerim var ösymde

lise kpps için başvuruyorsan hiçbir şekilde internetten olmuyor mecbur gideksin. Ama ön lisans içinse intertnetten oluyor.

Orijinalden alıntı: berrakk

diplomana gerek yok benim kardeşimde kayıt yaptırdı diploma felan istemediler bulundugun yerdeki bir başvuru merkezine git oradan kendin yaptır fotografını çekecekleri için bizzat kendin gitmen lazım

Sağol arkadaşım öyle yapmaya karar verdik.

Cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.
  • bende yeni sınavlara girdim kpss ye de başvuru yaptm ortaöğretimden arkadaşım diploma gerekiyor başvuru esnasında diploma alış tarihi fln soruyorlar diplomandaki bilgileri ezbere biliyorsan o başka
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.