Şimdi Ara

KPSS kalkıyor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• birkaç yandaş haber sitesinde gördüm. Doğruluğu nedir ? Uygulanması nasıl sonuçlar doğurur. ? Konuşalım.

• ülkeyi terketiyorum beyler gelen var mı !!!!!
  • milliyetin haberinde sözlü sınavlarda olabilecek yazıyor rahatça torpil yapalım istiyorlar başka bişey değil ...
  • ohhh ondan sonra gelsin torpiller..
  • Yeter ya.
    Bir türlü bitmedi şu torpilli akrabalar.
  • Ankarada dayın yok niye doğdun Mamudo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Indigo

Yeter ya.
    Bir türlü bitmedi şu torpilli akrabalar.

BU hareketle bitecek kardeşim. Zaten %50 dediğin nedirki.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    düz liseler tamamen kalktı mı?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelsin torpiller diyorsunuz da torpil KPSS sisteminde de mevcut.

Ben 90 aldım hiç bir yere giremedim adam 65 aldı atandı.

Eleştirmiş olmak için eleştirmeyin. Eleştirecekseniz, doğru sebeplerle eleştirin.

Bence doğru bir karar oldu. Adam KPSS'ye giriyordu, hiç alakası olmayan bölümü seçip yerleşiyordu. O bölümle alakası olanlar açıkta kalıyordu. Bunun önüne geçilmiş olunacak. Bence bu açıdan doğru bir karar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nk061

Gelsin torpiller diyorsunuz da torpil KPSS sisteminde de mevcut.

Eleştirmiş olmak için eleştirmeyin. Eleştirecekseniz, doğru sebeplerle eleştirin.

Bence doğru bir karar oldu. Adam KPSS'ye giriyordu, hiç alakası olmayan bölümü seçip yerleşiyordu. O bölümle alakası olanlar açıkta kalıyordu. Bunun önüne geçilmiş olunacak. Bence bu açıdan doğru bir karar.

Aynı yere girmeye çalıştınızda mı 65 le atandı yoksa farklı meslek gruplarında olduğunuz için farklı bölümlerde puanlar değiştiği için mi 65 le o kişi atandı.Bu ikisini karıştırmayın.Arz-talep meselesi..
  • Bunca sene bir problem yokken simdi dondan firlamiscasina bazi seyleri degistirdiklerine gore " asil amac " baska.AKP kafasinin deyisiyle " zamanlama manidar " KPSS'nin simdiki haliyle de torpil mevcut.Umarim yeni sistem ile torpil olayi tamamen biter ve kisinin kendi kifayeti temel alinir temennisinde bulunmak istoyorum ama AKP kafasinin lugatinda " liyakat " kelimesine malesef yer yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VirgilSollozzo -- 25 Nisan 2014; 23:34:09 >
  • Kalkmaz.
  • quote:

90 aldıysan 4001 atanırdın.65 puanla kimse senin yerine giremez.Girse iptal olur farklı bir bölümden uydurma belgeyle giremezsin.
    Hiçbir şeyin önüne geçilmiş olmayacak.İdeoloji gereği şu saçma şeyleri savunmayın.Torpille alımın türlü yollarını bilirim.Çoğu merkezi atamayla girmez açıktan atamayla sözleşmeli girer kadrodan senin haberin bile olmaz sonra kadroya geçerler.Merkezi atamada bölümle alakasız abuk subuk sertifikalar isterler bu sertifika bir kişide vardır kişiye özel ilandır.

• ak partinin adaleti.
    dayısı olanlar ilköğretimi okumakla boşa zaman kaybetmesin.
    25 yıllık memurluk hayatınız hayırlı olsun şimdiden.nasıl hayır sa
  • Doğru bir uygulama.Sağlık Bakanlığı alacağı personele sınavda sağlıkla ilgili sorular sormak istiyor.Adalet Bakanlığı , hukukla ilgili sorularla personel almak istiyor , Gümrük ve Ticaret Bakanlığı gümrükle ilgili sorular istiyor , Orman ve Su işleri Bakanlığı ormanla ilgili sorularla personel almak istiyor.Şu an ki sınavla bu mümkün değil.Torpil istenirse engellenebilir yeter ki vicdan olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Doğru bir uygulama.Sağlık Bakanlığı alacağı personele sınavda sağlıkla ilgili sorular sormak istiyor.Adalet Bakanlığı , hukukla ilgili sorularla personel almak istiyor , Gümrük ve Ticaret Bakanlığı gümrükle ilgili sorular istiyor , Orman ve Su işleri Bakanlığı ormanla ilgili sorularla personel almak istiyor.Şu an ki sınavla bu mümkün değil.Torpil istenirse engellenebilir yeter ki vicdan olsun.

Mevcut olarak alan sınavı zar zaten. Ayrıca kurum sınavlarıda mevcut. Kpss kurum sınavlarına ve mülakatlarına girebilmek için ilk aşama sınavı.
  • quote:

arz-talep meselesi.

arz çok, talep az ise puan düşer.
    yani çok aday olan bir dalda puan doğal olarak yüksek olur. o yüzden verdiğin puan örneğiin hiçbir geçerliliği yok.

bunun yanında, kpss'nin bir mühendis alımında kıstas olmasına ben de karşıydım. ancak yerine mesleki, şaibe yaşanmayacak bir sınav yerine torpilin işleyeceği seçme usulleri koyulursa ve sen buna doğru diyorsan seni tebrik ederim.

• Torpil için elinden geleni yapıyorlar. Emeği geçen herkesin Allah belasını versin. töbe töbe
  • akpss'yi kursunlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Tek Kural Ahmet Kural

Doğru bir uygulama.Sağlık Bakanlığı alacağı personele sınavda sağlıkla ilgili sorular sormak istiyor.Adalet Bakanlığı , hukukla ilgili sorularla personel almak istiyor , Gümrük ve Ticaret Bakanlığı gümrükle ilgili sorular istiyor , Orman ve Su işleri Bakanlığı ormanla ilgili sorularla personel almak istiyor.Şu an ki sınavla bu mümkün değil.Torpil istenirse engellenebilir yeter ki vicdan olsun.

Bunu sınav ile de yapabilirler. Her kurum kendi sınavını yapar.Eskiden böyle idi.Daha sonradan MEB tarafından yapılmaya başlandı.

Sen bu ülkede mülakat ile gerçekten de hak edinin hak ettiği yere gelebileceğini düşünüyorsun diyecek sözüm yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.