Bildirim
HUKUK FAKÜLTELERİNDE DEVAM ZORUNLULUĞU VAR MI
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Neredeyse hiçbirinde yok diye biliyorum. -
üniversitesine göre değişir -
Normalde yok ama uzaktan eğitimde zorunluluk getirmişler diye duydum. -
Bu önümüzdeki seneler için geçerli olur mu? Yani pandemi bitince devam zorunluluğu olur mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Devam zorunluluğu olmaz, birçok kişi derse girmek konusunda yakınmış zaten okula gitmeden okul bitiriyorlardı yine öyle oldu. -
Özellerde var
Devletlerin yüzde doksanında yok
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hocam askerlik ikinci üniversite ile tecil ettirilmiyor mu? Bu konuda kesin karar mı?
Pardon Hocam yanlış biliyormuşum kusura bakmayın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 29 Eylül 2020; 21:51:24 >
Ben Çankaya Hukuktayım bizde de yok
Olmamasının nedeni kontenjan, bizde hoca ayda 1 yoklama alır şansa. O gün orda olanlar sınavdan 1-2 puanla geçemezse kanaat kullanır. Bir gün aldı amfi 220 kisi falan 2 saat ders var ders başladı bitti imza kağıdı hâlâ dolanıyordu. Bu her gün olamayacağına göre bu yüzden devam zorunluluğu yok. -
Hocam yoklama olmamasının tek sebebi kontenjan olmayabilir bence. Bizim Aybü'nün de kontenjanı 220 ama devam zorunluluğu var ve bu konuda çok katı.
. Bizim okulda hukuk fakültesinin yönetmeliğinde diğer bölümler gibi derslerin %70 katılma zorunluluğu var diyor ama kültür oluşmuş yani yıllardan beri. İsterlerse alabilirler tabi ama uğraşmak istemiyorlar yani.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X