Şimdi Ara

HUKUK FAKÜLTELERİNDE DEVAM ZORUNLULUĞU VAR MI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
964
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İnşaat Mühendisliği son sınıf öğrencisiyim. Bir yandan da hukuk fakültesi okumak istiyorum. Önümüzdeki ösym sınavlarına hazırlanıcam fakat üniversitelerdeki hukuk fakültelerinde devam zorunluluğu varmı? Bilgisi olan yazarsa sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Neredeyse hiçbirinde yok diye biliyorum.
  • üniversitesine göre değişir
  • Normalde yok ama uzaktan eğitimde zorunluluk getirmişler diye duydum.
  • Bu önümüzdeki seneler için geçerli olur mu? Yani pandemi bitince devam zorunluluğu olur mu

• kartal0707 K kullanıcısına yanıt
    Devam zorunluluğu olmaz, birçok kişi derse girmek konusunda yakınmış zaten okula gitmeden okul bitiriyorlardı yine öyle oldu.
  • Özellerde var
    Devletlerin yüzde doksanında yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam askerlik ikinci üniversite ile tecil ettirilmiyor mu? Bu konuda kesin karar mı?

• Adolf kitler kullanıcısına yanıt
    Pardon Hocam yanlış biliyormuşum kusura bakmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akpaha -- 29 Eylül 2020; 21:51:24 >
  • Ben Çankaya Hukuktayım bizde de yok

• Olmamasının nedeni kontenjan, bizde hoca ayda 1 yoklama alır şansa. O gün orda olanlar sınavdan 1-2 puanla geçemezse kanaat kullanır. Bir gün aldı amfi 220 kisi falan 2 saat ders var ders başladı bitti imza kağıdı hâlâ dolanıyordu. Bu her gün olamayacağına göre bu yüzden devam zorunluluğu yok.
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Hocam yoklama olmamasının tek sebebi kontenjan olmayabilir bence. Bizim Aybü'nün de kontenjanı 220 ama devam zorunluluğu var ve bu konuda çok katı.

• CeremiKılarksın kullanıcısına yanıt
    . Bizim okulda hukuk fakültesinin yönetmeliğinde diğer bölümler gibi derslerin %70 katılma zorunluluğu var diyor ama kültür oluşmuş yani yıllardan beri. İsterlerse alabilirler tabi ama uğraşmak istemiyorlar yani.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.