Şimdi Ara

KPSS Branş listesi için.. (destek lütfen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
1.009
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KPSS'ye giren arkadaşlar devlet branş sıralamamızı açıklar mı bilmiyorum. Kendi kendimize de çok fazla kişiye ulaşamıyoruz. Kpss uzmanı adlı sitede bir program oluşturmuşlar. Puanınızı ve bölümünüzü giriyorsunuz o zamana kadar siteye girenler içerisinde ve kendi alanınız ile ilgili olanların içerisinde kaçıncı olduğunuzu görebiliyorsunuz. Umarım tüm arkadaşlarımız katılır. Ben ilk yazdığımda 4 kişi vardı şimdi yazdığımda 42 kişi çıkıyor. Dünden bugüne jeodeziciler bu kadar arttıysa diğerleri eminim daha fazla artmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jrem -- 4 Ağustos 2008; 12:50:15 >

• Benim bildiğim MEB Öğretmen adaylarının branş sıralamasını yayınlıyor. Diğer bölümler konusunda emin değilim ama vermiyor sanki
  • Belki göremeyenler vardır.
  • yarın kesin açıklamak zorundalar zaten ayın 5 inde tercihler başlıyor
  • Yarın açıklanır merak etmeyin..
  • Yarın açıklanır dediğiniz öğretmenler mi yoksa hepsi mi? Tercihler herkes için mi başlıyor yoksa sadece öğretmenlere mi? Bunu merak ediyorum. Bir türlü anlayamadım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim dediğim öğretmenler için senin bölümünü anlayamadım memur alımları ise kasım aralık gibi
  • Arkadaşlar lütfen verdiğim linkteki yazıları okuyup bize destek verin.

http://forum.memurlar.net/topic.aspx?id=503472
  • up
  • Açıklanmadı halen
  • Arkadalar karamsarlık gibi görünmesin ama 2oo8 kpss de baştan sağmaydı iyice içine ettiler sıralamayıda yayınmalazlar sanırım
  • açıklanmış ama sayfa açılması sorunlu..

http://personel.meb.gov.tr
  • Abi o değil de türkiyenin en büyük memur sitesi (her ne demekse) ola memurlar.net forumunun ya teknik admini masası başında aylar ölü halde ;kimse gidip cesedini almıyor, ya da bu site bizle testis geçiyor.

Ulan her girişimde hat üstüne hata veriyor site.. bu ne be ayıp
  • Ya öğretmenlerin açıklanıyor bizim neden açıklanmıyor?
  • quote:

Orjinalden alıntı: jrem

Eee açılmıyo hala ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: ismailovic

Abi o değil de türkiyenin en büyük memur sitesi (her ne demekse) ola memurlar.net forumunun ya teknik admini masası başında aylar ölü halde ;kimse gidip cesedini almıyor, ya da bu site bizle testis geçiyor.

Ulan her girişimde hat üstüne hata veriyor site.. bu ne be ayıp

memurlar net gerçekten çok dandik bir site ama işte içerik olarak rakipsiz diyebiliriz..

Sıralamasına bakabilen var mı?

Ben zorla baktım.... 307. olmuşum bölümümde ....

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.