Şimdi Ara

KPSS Başvurusuyla İlgili Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
160
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi başvururken adreste ev adresim yazıyor ama sınav tarihinde üniversitede yani İstanbul'da olacağım memleketimde değil. Şehir seçerken İstanbul'u seçeceğim ama adres yerine kalacağım yurdun adresi mi yazmalı yoksa ev adresim mi?

Bir de Üniversite 1. sınıfa başlayacağım. Önlisanstan mı girmem gerekiyor?

• Lise Kpss sine gireceksin.
    Memleketini adres olarak yazarsın. Sınav yerini İstanbul seçersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

Lise Kpss sine gireceksin.
    Memleketini adres olarak yazarsın. Sınav yerini İstanbul seçersin

Hocam ben 1 sene hazırlık okudum yalnız. Şimdi ortaöğretim düzeyine göre mi önlisans düzeyine göre mi girmem gerekiyor?
  • _THANOS_ _ kullanıcısına yanıt
    Şimdi hocam istediğin Kpss ye girebiliyorsun diye biliyorum ama sonuçta okulundan 2 sene içinde mezun olamayacağın için bir anlam ifade etmiyor girmen.
    He olduki okulu terk ettin bırakmak zorunda kaldın diyelim bir sebepten dolayı. Girdiğin Kpss puanı 2 yıl geçerli evet ama Ortaöğretim (lise) Kpss sine girersen kullanabilirsin o puanı ( Son mezunluğun neyse ona göre faydalanırsın)
    Önlisans veya Lisans Kpss ye girip iyi puan alsan dahi faydalanamazsın.

4+1 = 5 yıl okul okuyorsun , 4.senende veya son senende lisans kpss sine girebilir ve mezun olduktan sonra o puanı kullanabilirsin mesela.
    4. ve 5. senende istersen önlisans kpss sine de girebilirsin tercih senin.
  • quote:

Şimdi hocam istediğin Kpss ye girebiliyorsun diye biliyorum ama sonuçta okulundan 2 sene içinde mezun olamayacağın için bir anlam ifade etmiyor girmen.
    He olduki okulu terk ettin bırakmak zorunda kaldın diyelim bir sebepten dolayı. Girdiğin Kpss puanı 2 yıl geçerli evet ama Ortaöğretim (lise) Kpss sine girersen kullanabilirsin o puanı ( Son mezunluğun neyse ona göre faydalanırsın)
    Önlisans veya Lisans Kpss ye girip iyi puan alsan dahi faydalanamazsın.

4+1 = 5 yıl okul okuyorsun , 4.senende veya son senende lisans kpss sine girebilir ve mezun olduktan sonra o puanı kullanabilirsin mesela.
    4. ve 5. senende istersen önlisans kpss sine de girebilirsin tercih senin.

Hocam ben şuan öylesine girip kendimi denemek istiyorum. Seviyeme uygun hangisi oluyor önlisans mı yoksa ortaöğretim mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _THANOS_ -- 18 Ağustos 2016; 19:47:02 >

• up
  • Kardeşim adam lise diyor lise işte bir bildiği var. Önlisanstan girsen bile 2 sene atanamayacaksın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    yks hakkında yardım
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    Lisans Kpss ile ilgili bilgim alakam yok doğrudur başvuru süresi geçmiş olabilir.
    Önlisans Kpss sine gireceğim ben. Mezunlukla seviye belirlenmez bence. Madem keyfi gireceksiniz YGS/LYS de 350 400 civarı aşabildiyseniz lisansada bakabilirsiniz zamanı gelince. Şuan için Önlisansa girersiniz.
    Ben ev adresimi silip yerine üniversitenin KYK yurdunu yazdım sonra üniversitenin olduğu şehri yazdım. Sistem kolaylık olsun diye çevre illeri yazıyor sorun çıkmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Lisans Kpss ile ilgili bilgim alakam yok doğrudur başvuru süresi geçmiş olabilir.
    Önlisans Kpss sine gireceğim ben. Mezunlukla seviye belirlenmez bence. Madem keyfi gireceksiniz YGS/LYS de 350 400 civarı aşabildiyseniz lisansada bakabilirsiniz zamanı gelince. Şuan için Önlisansa girersiniz.

Pardon hocam önlisansla ortaöğretim düzeyi farklı tarihlerdeymiş. Lisans yokmuş. Ben sanırım ortaöğretimden gireceğim?
    Ortaöğretim den girebilirsin. Okul hayatın mücbir sebeplerden dolayı son bulursa Kpss den devam edersin yoluna.
  • quote:

Ortaöğretim den girebilirsin. Okul hayatın mücbir sebeplerden dolayı son bulursa Kpss den devam edersin yoluna.

Tamamdır hocam yaptım başvuruyu o kadar ilgilendiniz sağolun.
  • Arkadaşlar bende bir soru sorucam ben ve eşime başvuru yaptım ödemeyide yaptım fakat bizim fotoğrafların güncellik süresi (50 aymış) yarın bitiyor ama ben bugün başvuru yaptım herşey onaylı sadece fotoğraf süresi yarın bitiyor sıkıntı olurmu ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.