Şimdi Ara

edit

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
189
Cevap
12
Favori
16.311
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi averst -- 2 Şubat 2024; 1:39:33 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Köyde Yapılabilecek Aktiviteler ve Eğlenceli Şeyler

Köy ortamının sakinliğini ve huzurunu kucaklamak isterken sıkılmanız mümkün değildir. Köy hayatının sunduğu çok sayıda aktivite ve eğlenceli seçeneği keşfedin:

• Doğa Yürüyüşleri: Köyün etrafındaki doğal güzellikleri keşfetmek için yürüyüşlere çıkın. Temiz hava alın ve muhteşem manzaraların keyfini çıkarın.

• Bisiklet Turu: Köyün sakin yollarında veya çevredeki kırsal alanlarda bisiklet sürün. Köyün gizli köşelerini ve büyüleyici noktalarını keşfedin.

• Piknik Yapma: Köyün pitoresk parklarından birinde ya da göl kıyısında huzurlu bir piknik yapın. Taze yiyeceklerin ve doğanın huzurlu ortamının tadını çıkarın.

• Yerel Kültürü Deneyimleme: Köyün geleneksel festivallerine, etkinliklerine ve kutlamalarına katılın. Yerel halkla etkileşime geçin ve köy yaşamının özgünlüğünü yaşayın.

• Yerel Ürünleri Keşfetme: Köyün çiftlik pazarlarını ve esnaf dükkanlarını ziyaret edin. Ev yapımı ürünler, el sanatları ve taze yerel ürünler satın alın.

• Tarih ve Kültür: Köyün tarihini ve kültürel mirasını keşfetmek için tarihi yerleri ve müzeleri ziyaret edin. Köyün geçmişi ve insanları hakkında daha fazla bilgi edinin.

• Yıldızları İzleme: Köyün ışık kirliliğinden uzak sakin gökyüzünün altında yıldızları izleyin. Büyüleyici yıldız kümeleri ve göktaşları gözlemleyin.

Köydeki zamanınızı değerlendirmek için sayısız seçenek mevcuttur. Doğayla iç içe olun, yerel kültürü kucaklayın ve köy hayatının basit zevklerini keşfedin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bilgisayari goturme vaktinin cogunu ona harcarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sisme bebek
    koy yerinde kariya kiza sarkip dayak yemekten iyidir

• Bf siz nasıl yaşayacan orada şimdi sen ?

• Avcilik tabiki. 2-3 tane uzun menzilli av tufegi al, geyik kus vs. avlarsin
  • Yaylaya çıkıyorum, etrafı geziyorum, çevre köylere gidiyorum ... Yapacak şey çok. Doğada temiz hava alınca insan hep dinç oluyor zaten. Bilgisayar felan götürme ama.
  • Ben bir ara ineklerle kecilerle sevissek ne olur konusunu kafama takmıştım belki deneyebilirsiniz.Hayvanı bağlamaya unutma ;D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bir hata yaptım (+18) [Edit]
    12 yıl önce açıldı
    edit.
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Soda şişesinin üstüne otur ve ölmeyi bekle

• yürüyüş, bisiklet,av falan ya da bi kopek falan bul eğit

• @The Outsider Tüfek çok zaten hocam dedem ve dayımdan dolayı. Fakat av konusunda pek bilinçli değilim. Gece domuza çıkardık ama kuş felan sıkıntı gibi

@Eostre Katılıyorum hocam, şehirde dura dura bana anca sıkıntı geliyor bir türlü sevemedim şu şehirleri. Ne zaman köye gitsem rahatlarım.

@WISDOM Köpeğimiz zaten var çoğu vakit onunla geziyoruz zaten Bisiklet sıkıntı dana gibi köpekler peşinizi bırakmıyor sonra

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi averst -- 8 Nisan 2014; 0:05:36 >

• Tavuk felan kovalarsın heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: hudays

Ben bir ara ineklerle kecilerle sevissek ne olur konusunu kafama takmıştım belki deneyebilirsiniz.Hayvanı bağlamaya unutma ;D

Senin gibiler yüzünden ördeğe tavuğa tecavüz eden çıkıyor ülkeden hayvan yahu hayvan! Etini yiyesin sütünü içesin diye verilmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Ben bir ara ineklerle kecilerle sevissek ne olur konusunu kafama takmıştım belki deneyebilirsiniz.Hayvanı bağlamaya unutma ;D

Senin gibiler yüzünden ördeğe tavuğa tecavüz eden çıkıyor ülkeden hayvan yahu hayvan! Etini yiyesin sütünü içesin diye verilmiş

Şaka ama çok merak ediyorum ne olur ?

• bir futbol topu olsun sağlamından yeter tüm vaktimi harcarım topla
  • Golf

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Şaka ama çok merak ediyorum ne olur ?

Beklentine göre değişir

• Ben 17 yaşımdayken köyde boş yollarda sürüş antremanı yapıyordum. Arabanız varsa ve baban izin veriyorsa hem eğlenir hemde sürüş hakimiyetini geliştirirsin. Hele birde köyde Doğan Şahin tarzında bir arabanız varsa keyfine diyecek olmaz. Toprak yollarda yanlamayı öğrenirsin. Ben Doğan ile yanlamayı öğrendim. Amerikaya gittiğimde Mustang aldım. Etrafı polis var mı diye kolaçan edip yoksa her fırsatta yanlıyordum. :D
  • @Auckland Futbol yeteneğim pek yok hocam en son oynarken geçen sene her attığımda komşunun bahçesine girdiğinden gizli gizli almak zorunda kalıyordum. Favorim beyzbol

@Filmadamı Aslında denenebilir hocam

@lonely_man BMW E34 V6 2500 var hocam, ek olarak şahinde var köyde ama sürmek için yer de çok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi averst -- 8 Nisan 2014; 0:13:19 >
  • Arrow Egzoz Takılı Bir 1000RR
  • Toptancıdan şeker un pirinç falan al köyde sat
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.