Şimdi Ara

edit (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
189
Cevap
12
Favori
16.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ulan bizim köy Ardahan'da daha çok imkan var
  • Balıkesirin çılgın eşşekleri diyecektim ama moralim bozuk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Çobanla malları sürmeye çık
    Akrabaların traktörü ve tarlaları varsa sürmeye çıkın zevkli olur patos çekmesi falan (kola bacağa dikkat)
    Normalde 5 vakit namazını kılan birisi değilim sadece cumalara giderim ama köyde 4 vakit namaz kılardım tavsiye ederim
    Büyük ihtimalle bayram zamanı köyde olacaksın yayla şenliğiniz oluyorsa ona hazırlık yap örneğin yapılacağı yeri öğren yaylaya çık oturacağınız yeri belirle ölçülerini al tahtasını falan yap sülalenin gözüne girersin test edildi onaylandı
    Evinizin bahçesine fidan falan dik
    Sabahları spor yap köy havası ile combo yapıyolar test edildi onaylandı

YAPILMAYACAKLAR LİSTESİ
    Milletin ineğini dövmeye kalkma kavga çıkar
    Göl tarzı yerler varsa sakın girme dibine çeker
    Evde içki falan içmemeni tavsiye ederim tam içerken misafir gelir köy ahalisinin ağzında içkici olarak tanınırsın

İçki falan kullanmıyorum zaten hocam Sporu düzenli yapıyorum orada da yapmaya devam ederim büyük ihtimalle. Bahçenin içi zaten meyve ağaçlarıyla falan dolu bahçeye değilde dışarıya bir yere ekmek olabilir Bayram da büyük ihtimalle şehre giderim sonra tekrar gelirim

• Çadırını madırını her şeyini al.Bisiklete bin.Bir de tüfek vs al çık ormana 10 numara aksiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kefalci -- 8 Nisan 2014; 19:01:12 >
  • Temiz havanın tadını çıkar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

quote:

Orijinalden alıntı: Dehhani.

Çobanla malları sürmeye çık
    Akrabaların traktörü ve tarlaları varsa sürmeye çıkın zevkli olur patos çekmesi falan (kola bacağa dikkat)
    Normalde 5 vakit namazını kılan birisi değilim sadece cumalara giderim ama köyde 4 vakit namaz kılardım tavsiye ederim
    Büyük ihtimalle bayram zamanı köyde olacaksın yayla şenliğiniz oluyorsa ona hazırlık yap örneğin yapılacağı yeri öğren yaylaya çık oturacağınız yeri belirle ölçülerini al tahtasını falan yap sülalenin gözüne girersin test edildi onaylandı
    Evinizin bahçesine fidan falan dik
    Sabahları spor yap köy havası ile combo yapıyolar test edildi onaylandı

YAPILMAYACAKLAR LİSTESİ
    Milletin ineğini dövmeye kalkma kavga çıkar
    Göl tarzı yerler varsa sakın girme dibine çeker
    Evde içki falan içmemeni tavsiye ederim tam içerken misafir gelir köy ahalisinin ağzında içkici olarak tanınırsın

İçki falan kullanmıyorum zaten hocam Sporu düzenli yapıyorum orada da yapmaya devam ederim büyük ihtimalle. Bahçenin içi zaten meyve ağaçlarıyla falan dolu bahçeye değilde dışarıya bir yere ekmek olabilir Bayram da büyük ihtimalle şehre giderim sonra tekrar gelirim

Bayramda şehirdekiler köye akın ederler çok zevkli geçer tavsiye ederim Bende bu yaz 1.5 ay kadar kaldım köyde

• maket malzemeleri al.model uçak ve gemi yap.
    at varsa ata bin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende koydeyim yazın internet olduğu için pek birşey yapmıyorum ama bu yaz yapabilirim takip

• Genelde şehirde olur bizim bayramlar hocam nadirdir köyde geçirdiğimiz bayram sayısı nedeni de genelde bayramların yaza denk gelmemesiydi aslında. Belli olmaz belki bu yaz bayram köyde olur
  • Bu da bizim oralar. Hayatımın geri kalanında yetecek parayı bulursam gidip yerleşecem bir gün Beton yığınlarından bıktım artık.
    edit
  • Hobar kullanıcısına yanıt
    Güzel yer hocam bizimkine benziyor. Ben de şimdiden bıktım şehirden bu yaşta nasıl oluyor diyeceksiniz ki bende bilmiyorum. Doğallık gibisi yok :)

• Takip.
    Bende yazları köye gidince kuzenin mobiletle geziyoruz, tarlaları biçiyoruz, balığa gidiyoruz, arada sıra havalı silahla atış yapıyoruz. Ama bunların hepsini kuzenle yapıyorum.

• Sıkılmayı %100 Fixlemek için tavsiyem
    "The Walking Dead"
    "Supernatural"
    "Lost"
    "Game Of Thrones"
    Dizilerinin full arşivle indir at laptopa veya flaşa götür hepsini izle anasını satim zaman bitmez :D

ama ben köyde olsam sabah 7de kalkar spor yapardım sonra babamın arabasını alır şehre kaçardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: acaluka

1 Gatherer Lodge, 1 Forester Hut, 1 Herbalist ve 1 de Hunting Lodge yapacaksın öncelikle, onları ayrı tut. Uzaklara bi yere de Taş Ocağı kuracaksın. Sonrası geliyor zaten..
    edit

• Clash of clans cılık oyna
    Adam toplayip baska köylere saldirin

• quote:

Orijinalden alıntı: Mirliv-a

Güzel yer hocam bizimkine benziyor. Ben de şimdiden bıktım şehirden bu yaşta nasıl oluyor diyeceksiniz ki bende bilmiyorum. Doğallık gibisi yok :)

http://prefabrikevfiyatlari.com/Prefabrik-Evler,LA_107-2.html#labels=124-2&stockOnly=&type=catalog&searchalpha=&searchprice=&tp=1
    inşallah bir gün şöyle bir ev konduracam. Fiyatlar uygun.

• 13km 4 saat nedir ya?
    ideali 2 saat o mesafenin,
    bol kitap oku bir hayvan sahiplen onunla dağ bayır gez, trekking yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

13km 4 saat nedir ya?
    ideali 2 saat o mesafenin,
    bol kitap oku bir hayvan sahiplen onunla dağ bayır gez, trekking yani.

Hocam asfalt yoldan giderseniz belki o kadar sürebilir o konuda kaç saat sürer bilmiyorum ama biz zevkli olsun diye ormanlık ve dağlık alanlardan gidiyoruz. Zaten o yoldan daha güvenli ormanlık alanlar falan :D

@Hobar Güzel evler hocam en iyisi

• Traktör varsa zevkli olabilir.Bizim Massey vardı 85model elden geçti, çılgın bir şey olmuştu.

Şunu yapabilirsen
    http://www.youtube.com/watch?v=9yHl24QynOM
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedy9355

Traktör varsa zevkli olabilir.Bizim Massey vardı 85model elden geçti, çılgın bir şey olmuştu.

Şunu yapabilirsen
    http://www.youtube.com/watch?v=9yHl24QynOM

Hahaha hocam bizim traktör onu kaldırmaz 10 dakikaya kalmadan dökülür

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.