Şimdi Ara

Köy mü? Evde tek kalmak mı? Yardım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Köy mü? Evde tek kalmak mı? Yardım!!

(En Son Oy Tarihi: 23.9.2015)
Giriş
  • Beyler yarın sabah saat 6da bizimkiler yola çıkıyo edirneye gidilecek pazar ya da pazartesi dönülecek.
    bu süreçte 1 gün denize gitme imkanım var. onun dışında köyde bilgisayar yok fakat telefonumda sms paketim ve internet paketim var. yüzüklerin efendisi ilk kitabı bugün bitiricem 2. kitabı alıp okuyabilirim. çalışmam gereken dersler var kitap götürüp çalışabilirim ayrıca temiz hava da cabası fakat tek sorun samimi bi arkadaşım yok genelde aksamları erkekler evde oturmaz kadınlar toplanır vs erkekler kahvelere gençler de okulun oralara vs giderler ama benim pek arkadaşım tanıdığım kimse yok biraz çekinebilirim o durumda

diğer seçeneğim ise 4 gün evde tek kalmak!! yine kitabım dersim yaparım rahatım rahat açarım müzik evde istediğim şeyi yerim cips kola. alkol alabilirim. maalesef eve kız çağıramıycam aile apartmanındayız anında bizimkilerin kulağına gider ama ne bileyim evde yalnız kalmak işte her türlü iyidir.

çok kararsız kaldım ne olur yardım edin beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tranko buskas -- 11 Temmuz 2012; 8:59:37 >

• tabii ki evde kalmak
  • Tabiki ev

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pgamer

Tabiki ev
    paran varsa ev
    paran yoksa aç olarak ev
  • quote:

Orijinalden alıntı: FnL

paran varsa ev
    paran yoksa aç olarak ev

Alıntıları Göster
    Tabiki köy. Değişiklik olsun arkadaşım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edeb'i Muamma

Alıntıları Göster
    beyler anket açtım evde kalınca veya köye gidince yapılabilecek şeyler hakkında fikirlere de ihtiyacım var
  • quote:

Alıntıları Göster
    Topla arkadaşlarını eve bim+tekel yapın akın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Tabi ki ev.

• quote:

Orijinalden alıntı: IRyujin

Tabi ki ev.
    Ev diyenler çoğunlukta evde neler yapabilirim fikirlerinize muhtacım

ayrıca şöyle bi ayrıntı var bizimkilerin her yıl yaptığı şey ptesi döneriz diyolar en geç kesin ama ramazan cuma old göre perşembe dönebiliriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tranko buskas

Ev diyenler çoğunlukta evde neler yapabilirim fikirlerinize muhtacım

ayrıca şöyle bi ayrıntı var bizimkilerin her yıl yaptığı şey ptesi döneriz diyolar en geç kesin ama ramazan cuma old göre perşembe dönebiliriz

Alıntıları Göster
    Dün gece ailem memlekete gitti ben evi seçtim

• quote:

Orijinalden alıntı: IRyujin

Tabi ki ev.
    ev
  • quote:

Alıntıları Göster
    gelmiş asosyallere soruyor yav
    tabiki köye git,az sosyal ol 2 insan içine çık
  • quote:

beyler anket açtım evde kalınca veya köye gidince yapılabilecek şeyler hakkında fikirlere de ihtiyacım var

Alıntıları Göster
    Köy dediğin yer neresi? Şehir olarak?
    Ev de kalacaksan yemek ihtimalini düşün.
    Bana kalsa ben her türlü evde kalırdım aç kalma pahasına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hater-

Köy dediğin yer neresi? Şehir olarak?
    Ev de kalacaksan yemek ihtimalini düşün.
    Bana kalsa ben her türlü evde kalırdım aç kalma pahasına.

Alıntıları Göster
    Köy. Git az gez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: serseri006

burada da dışarılardayım arkadaşlarım çevremle muhabbetim vs öyle asosyal birisi değilimdir ama köyde daha fazla insanla muhabbet halinde olmak daha güzel olabilir tabii. bunun yanında burada daha iyi anlaştığım arkadaşlarım varken köyde merhaba-merhabalık 3-4 tane arkadaşım var sadece. daha fazla insanla muhabbet dediğimse köy kahvesindeki yaşlılar onlarla konusarak sosyal olacaksam bilemiyorum valla
  • quote:

quote:

burada da dışarılardayım arkadaşlarım çevremle muhabbetim vs öyle asosyal birisi değilimdir ama köyde daha fazla insanla muhabbet halinde olmak daha güzel olabilir tabii. bunun yanında burada daha iyi anlaştığım arkadaşlarım varken köyde merhaba-merhabalık 3-4 tane arkadaşım var sadece. daha fazla insanla muhabbet dediğimse köy kahvesindeki yaşlılar onlarla konusarak sosyal olacaksam bilemiyorum valla

Alıntıları Göster
    sen bilirsin ama git bence,gezersin

• new yoruk

• quote:

Alıntıları Göster
    Evde kalmak 84% (28)
    Köye gitmek 15% (5)

maşallah evde kalmayı seçicem sanırım pazar günü döneceğimiz kesin olsa böyle 3-4 günlük kısa bi tatil temiz hava vs kafam dağılırdı güzel olabilirdi ama 1 haftada canım sıkılabilir.

ama evde kalınca neler yapabilirim o da belli değil.

• quote:

Alıntıları Göster
    Ne yazdığını okumadan evi işaretledim ama 4 gün baya kısa bir vakitmiş.Ben 13 saat yol çekip köye gidiyordum ailem ile en az 15 gün kalıyorduk(köyde bizden başka 1,2 kişi daha oluyordu) köyümüz merkeze 20km uzaklıkta.Köye giderken sıkılıyordum fakat köye geldikten sonra ortamı ve havasıyla rahatlıyor insan ki , seninki 4 günmüş hiçbirşey.Ben fındık falanda taşıyordum eziyetli bir yönüde vardı.Sende oda yok anldığım kadarıyla.Bence git.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şenol Güneş

Ne yazdığını okumadan evi işaretledim ama 4 gün baya kısa bir vakitmiş.Ben 13 saat yol çekip köye gidiyordum ailem ile en az 15 gün kalıyorduk(köyde bizden başka 1,2 kişi daha oluyordu) köyümüz merkeze 20km uzaklıkta.Köye giderken sıkılıyordum fakat köye geldikten sonra ortamı ve havasıyla rahatlıyor insan ki , seninki 4 günmüş hiçbirşey.Ben fındık falanda taşıyordum eziyetli bir yönüde vardı.Sende oda yok anldığım kadarıyla.Bence git.

Alıntıları Göster
    Hep tekim zaten :(

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.