< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Hocam bu dediğinizin kötü bir insan olmakla bir alakası yok ki? Benden sürekli dışarıda yemek parası isteyen oluyor adam bana diyor 16 yaşındayım 21 tane suç kaydım var ceza evinden yeni çıktım tatlı alır mısın diyor? Akbil kart kullanmak istiyorlar. Ben insanların çoğunun iyi şeyleri hak ettiğini düşünmüyorum. Birisine destek olmamak sizi kötü yapmaz. Kaynaklarımız bize ait. Kimin kullanıp kullanmayacağına bizim karar vermemiz gayet normal. |
bundan 2-3 yıl önce yolda yürürken bir baktım genç bir adam yerde öylece yatıyor. yattığını gören biri de yanına yaklaşıp yardım etmek istedi. fenalaşmış gibiydi hatta burnunda da sargı vardı bir hastalık durumu var gibiydi. ben de gittim yardıma dedim insanlık öldü mü. adamı sandalyeye oturttuk adam kendine geliyor gibi görünüyordu. sonra buna neyin var diye sorduk bu da işte "hastaneye gittim ilaç almam gerekiyor ilacın fiyatı şu kadar" deyince heee tamam dedim senin niyetin anlaşıldı. bırakıp gittim adamı orada. asıl kötü olan yardım etmeyenler değil, asıl kötü olanlar, yardım etmek isteyen insanların güvenlerini suistimal edip yardım etme heveslerini tamamen yok eden sahtekarlardır. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LastStand -- 22 Ocak 2025; 10:56:22 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3ACCB94EC -- 22 Ocak 2025; 11:3:16 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
buda bir dilenme yöntemi, peçete için verdiğin 10 liranın para üstünü istemeyeceğini umarak yine fazladan kar elde ediyorlar. |
|
tamamda ortada bir tercih zorunluluğu yok ki. İkisi de mantıklı değil yani ikisine de verme. Peçete lazımsa dükkandan alabilirsin :) |
-----------------------------THE FORUMLORIAN--------------------------
|
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|