Şimdi Ara

kötü bi olay yaşadım (aile içi kavga.. lütfen yardım edin)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • öncelikle herkeze selamün aleyküm.bugün babamla abim kavga etti.öncelikle olayı anlatayım....Babam benim sınavlarım olduğu için ders çalışmamı çok sıkı tutuyor.Biraz sıkıyor tabi.böyle oluncada abimin ingilizcesi iyi diye onun beni çalıştırmasını istedi.abim önceden çalıştırmıştı ama 1 2 hafta takip etmedik.babamla abimin arası zaten kötüydü ve babam abimi tebihledi biraz suçladı.abimde suçu benim üzerime attı verdiklerimi yapmıyor dedi(klasik sinir abi tavrı işte) bnde öyle ders çalışmayı sevmem inek gibi derslerimde ortadır ama babam bu işe baya önem veriyor... abimle tartışırken işte abim oturttu beni sinirli bişekilde .SOnra demeye başladı ben adamlarla çalışırım ben adamlarla muhattap olurum falan diye....(abim beni suçluyunca babam abime sen sıkı tutmuyorsun dedi.)sonra abim öyle yapıncada babamla bikez daha tartıştılar abbim gene sinirli bir tavır sergiledi sonra ben bağırdım abim güldü ama babam sinirliydi...Abime kufur etti bağırdı baya abim bna çok pis baktı sonra içeri girdi babam sinirli sinirli bağıra bağıra yatak odasına gitti orada şuan sakin bi şekilde duruyor.Olaydan sonra abime dedim abi sende çok bağıryorsun abim bağırıyor bana gene...sonra bilgeseyarı açtı klavyeye yUmruk atıyor abim benim de moralim baya bozulduu... CSB DİCEKLER LÜTFEN YAZMASIN ŞUARADA SIKINTIMIZ VARKEN...abimle babamın arası kötü benle abimin .... of of annem hacca gitti derdimi ciddiye alan arkadaşlara isterse annemden dua isterim onlar için malum hacda..

• Abin sana ingilizceden önce türkçe öğretsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSBFOREVER.

• bako39 B kullanıcısına yanıt
    kardeş agresifken yazamadım güzel kusura bakmayın olay 20 dk önce falan oldu sen yardm cı ol kardeş derdimiz o değil
  • KazimCruise kullanıcısına yanıt
    tmm kardeş şimdi pc yi bırakıp yavaşca koltuua otur durumum kötü diyorum anlamıyomusun ??? konu dışında takılan bi insanım burayı bildiğim için yardımcı olurlar diye yazdım. seninyaptığın ayıp
  • sinavin felan varsa hic stres yapma, he he deyip gecistir, hic ikili polemige girme.

• Tüm aileyi topla ve ''yetti artık ottan b.ktan kavga ettiğimiz'' diye haykır. Ben böyle saçma bir aile sorunu görmedim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: shozprenic2

tmm kardeş şimdi pc yi bırakıp yavaşca koltuua otur durumum kötü diyorum anlamıyomusun ??? konu dışında takılan bi insanım burayı bildiğim için yardımcı olurlar diye yazdım. seninyaptığın ayıp

trollerken iyi ama, cevap vermeyin şu velede
  • Küçük bir olay daha büyüğünü çok gördüm moral bozacak bişey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi su_şişesi -- 6 Eylül 2014; 16:57:22 >

• Döv onları

• Sorun sensin abinin verdiklerini yapmiyomussun inek gibi calismak istemiyomussun. Git babani al abini al konus ben bu kadarini yapabiliyorum de derslerimin hali ortada de. Abime bir daha bagirma de. Bagirilacak birisi varsa benim de. Vur bana de kufur et de. Hak ediyorum de

• quote:

Orijinalden alıntı: bako39

Abin sana ingilizceden önce türkçe öğretsin.

Ulan ne biçim insanlar oldunuz yahu. Herkeste bir laf sokma yarışı. Sanane arkadaşım, adam heyecanla düzgün yazamadı belki. Ayrıca yazamasa bile sanane. Adamın yardım almak istediği konuya bak senin yazdığın yoruma bak. Konu ile ne alakası var şu yorumun ? Ne saçma adamlar doldu bu forum arkadaş ya

Neyse dostum CSB'mi değil mi ben ona yorum yapmam hiç bir zaman için. CSB ise de ben gerçekmiş yorumumu yapıp, yardımcı olmaya çalışayım.

Böyle bir olay karşısında senin gidip babanla konuşman gerekiyor. "Baba, abimin kabahati yok. Benim ders çalışmaya pek iştahım yok" gibisinden. Ama tabii bunları söylerken de bir yandan babanı yumuşatman gerek. Yani arada cümlelere "...ben kendi gayretimle çalışıp halledebilirim" vs. diyerekten de babana güven vermelisin. Ardından abinden özür dilemelisin.

• Turkce nasil kardes

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.