Bildirim
KOTAnın artması için mail fln atılamaz mı TOPLUCA?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
olacağını pek sanmıyorum ben ama bir şey yapılacaksa yaparım -
işte sorun da bu ya bi yer oldugunu bilsek hepimiz bişyler yaparıs gibi gelio bana
eger bu mailler de çok kişiyi bulursak mutlaka bi cevap alırız bence! -
herksin üzerinde anlaşabileceği ortak bir metin hazırlamak lazım, 250.000 in üzerinde üyesi olan donanimhaber forumu "etki" yaratabilecek kapasiteye sahiptir şüphesiz
quote:
Orjinalden alıntı: danga
işte sorun da bu ya bi yer oldugunu bilsek hepimiz bişyler yaparıs gibi gelio bana
eger bu mailler de çok kişiyi bulursak mutlaka bi cevap alırız bence!
-
Hiç bir yararı olmaz -
quote:
Orjinalden alıntı: flogart
herksin üzerinde anlaşabileceği ortak bir metin hazırlamak lazım, 250.000 in üzerinde üyesi olan donanimhaber forumu "etki" yaratabilecek kapasiteye sahiptir şüphesiz
Kesinlikle bu işe donanımhaber forumu öncelik edebilir ve çok büyük ses getirebilir.
Diğer forumlardan da mutlaka destek gelecektir. O zmn yapmamız gereken öncelikle bir ortak metin bulmak ve ondan sonra bunu yollayacagımız adresi belirlemek -
takmazlar -
TT kör bir kuyu gibidir içine ne kadar taş atsan dolmaz ama yine de insanın şartları zorlaması ve elinden geleni yapması lazım. Hiç birşey yapmadan ahkam kesen insanlardan olmayalım sesimizi duyuralım. Adamlar kullanıcıları mutlu ve mesut internet kullanıcıları gibi görüyor ve gösteriyorlar, hiç olmazsa kullanıcıların TT den ne kdar rahatsız olduğunu anlamaları biraz yusuflattırabilir. Tamam şu anda tekel olabilirler bunun böyle kalmayacağını ve kullanıcıyı küstürmemek gerektiğini eminim biliyorlardır.
Ben sınırsız kullanıcıyım ama kotalı kullanıcıların durumu gerçekten içler acısı 3-5 gb günümüz koşullarında kime yeterİki film indirsen bittin. Sesinizi duyurmaya kalkışırsanız elimden gelen desteği veririm.
-
eger bu sayı artarsa takmak zorunda kalırlar diyorum ben ama yoksa fazla mı umutluyum
O zaman ben bir yazı hazırlayacagım buraya da ekleyecegim, yazıya eklemek istediğiniz bir şeyler olursa sizler ekleyebilirsiniz de, hepimiz aynı yazıyı gönderirsek bir şeylerin olması gerektiğini anlarlar belki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danga -- 28 Kasım 2006; 18:22:25 > -
Bir faydası olacağını sanmam ama böyle bir çalışma olursa sonuna kadar desteklerim. en azından tepkimizi kafalarına vurmuş oluruz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanuni001 -- 28 Kasım 2006; 19:24:54 > -
güzel bi oluşum olursa yani çok katılım olursa olabilir diye düşünüyorum.en azından 5 gb olsa ya. -
atılır atılmasına da takan olur mu onu bilmem -
eğer ortak bir metin hazırlanırsa çoğu kişi katılır diye düşünüyorum.tt muhtemelen takmaz,sallamaz fakat biz yinede tepkimizi göstersek iyi olur.10000 kişi desteklese çok iyi olur. -
denemeden bilemeyiz sonucun ne olacağını...olur mu olur yani...yapalım derim -
mail i biri yazsın adam gibi koysun topic in birine sonra herkes onu her tarafa dağıtır,bu şekilde zincir dahada gelişir.
yani biri mail i yazsın,daha sonra nereye gönderiliceği hakkında bilgi verilsin.millet de onu arkadaşlarına felan sölesin dağıtmaları için. -
O 250.000 kişi keşke örgütlenebilse .. Belki azda olsa ses getirebiliriz ama çok zor ..Zaten bu girişimin öncedende yapıldığını duydum bu forumda ozamanlarda ses getirmemiş ... -
İşte yazacagım yazıyı aşagıda hizmetinize sunuyorum.
Sizler de destek verirseniz bana gerçekten mutlu olurum. En azından sizlerle beraber bunu yaparsak güçlerimizi birleştirirsek başarı kaçınılmaz olacaktır. Aşagıdaki yazıyı gerek arkadaslarınıza ileterek gerekse konuşarak destek olmalarını istememiz gereklidir. Mail ile dolaşan "bunu 10 arkadaşına yolla 1 milyon dolar kazan" gibi "saçma" mailler atılacagına bu maili yollasak çok daha faydalı olmaz mı arkadaşlar?????
İşte adres---- iletisim@ttnet.net.tr
İşte yazımız;
TTNet A.Ş'ye;
TTNet son yıllarda bize ADSL ile kesintisiz ve yüksek hızlarda internet erişimi sağlamaktadır. Bu hizmeti sağlarken esnek, yaratıcı ve teknoloji odaklı çözümlerle hayatı kolaylaştıran, yaygın, sürekli ve kaliteli iletişim sayesinde müşterilerinize en iyi hizmeti sunmayı amaçladığınızı biliyoruz.
Müşterilerinizin DEĞİŞEN ve GELİŞEN iletişim ihtiyaçlarını, beklentilerin de ötesine geçerek karşılayabilmek önem sırasında en başta olmalıdır. Bu doğrultuda müşterilerinizin isteklerine paralel olarak ADSL hızında artış yaparak 1 megabit'e çıkardınız. Ancak bunu yaparken de günümüz Türkiye'sinde sunduğunuz "29 YTL'ye 3 GB limitli" tarifenizin yetersiz kotası BİLİNEN ve İNKAR EDİLEMEZ BİR GERÇEKTİR.
Sizlerden istediğimiz bu kotanın arttırılmasıdır. Müşterilerinizin bu şikayetini dikkate alacağınıza olan güvenimiz tamdır.
TTNet şimdiye kadar müşterilerinin problemlerini çözmek için her zaman gerekli tedbirleri almıştır, bundan sonra da alacaktır!
Gereğinin yapılmasını arz ederiz.
İyi çalışmalar.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi danga -- 28 Kasım 2006; 21:06:17 >
-
Herkesin ağzında 5gb lafı aldı gidiyor nedir bu ya 5gb kota bile kime ne der.Ben 256 sınırsız kullanıcısıyım ve aylık normal kullanımım 10 gb civarı yani olmuşken en az 10 gb 29ytl olması lazım kotalı internetin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackforreal -- 28 Kasım 2006; 23:13:03 > -
quote:
Orjinalden alıntı: blackforreal
Herkesin ağzında 5gb lafı aldı gidiyor nedir bu ya 5gb kota bile kime ne der.Ben 256 sınırsız kullanıcısıyım ve aylık normal kullanımım 10 gb civarı yani olmuşken en az 10 gb 29ytl olması lazım kotalı internetin.
+1903Sanki 3 gb ile 5 gb arasında çok fark varmış gibi.
-
katılıyorum ben 256 ile normal kasmadan 10 12 gb ı buluyorum ki zaten üstelik 256 ile download çok yavaş dikkate alın 1024 ile ben çok rahat hiç ööle aşırı pc başında durmadan 30 gb ı bulurum hal bööle olunca 5gb demek sadece ayda 3 5 şarkı indir msne takıl birazda webde gez başka bi halt yeme demek bu bana ters kota olmamalı insanlar özgürce kullanmalı download yapmak isteyen yapsın istemeyen yapmasın ama bırakın herkes istediği gibi rahatça kullansın interneti bu konulardanda sıkıldık hiç bi işe yaradığı yok boşuna dil döküyoruz boşuna bişiler yazıyoruz sanırım DOANY nin yazın ntv deki roportajını hatırlamıosunuz adam dansöz gibi kıvırmıştı hiç bişey çıkmas işte boşuna uğraşmayın, bu medya bunların üstüne gitmesse bişicik olmuyo AYDIN DOĞAN ın oğlunu felan tanıyan varsa sööleyin babasını ayartsında bi kıyak yapsın
Benzer içerikler
- adguard dns adresi
- superonline vpn engeli kaldırma
- en iyi ev interneti yorumlar
- no wan ip warning ne demek
- cayma bedeli hesaplama
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- agda kayitli degil hatasi cozumu
- internet yavaş
- vodafone superbox fiyat
- telsiz kullanım ücreti 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X