mail'lere gelen "bu maile 10 kişiye yolla bilmem ne olacak" gibi zırva mailler yollayan arkadaslara en azından şu mail'i de yollayalım ki onlar da katkıda bulunsunlar. kotanın artması ise ya da hiç olmamasını sizin gibi ben de isterim ama gerçekçi olmakta her zaman fayda var. kotayı kaldırmayacaklarına göre kotanın artması ilk hedef olmalıdır bence.
yazının bazı kişiler tarafından biraz yalakalık gibi düşünüleceğini önceden biliyordum ama adamların internet sitelerinde yazan yazılar bunlar. dolayısıyla inkar etmemeleri ve kendi isteklerimize DESTEK OLMASI açısından benzer ifadeleri koydum ve kendi fikrimi de yazdım tabiki. örneğin "değişen ve gelişen ihtiyaçlar" gibi ifadelerle yazıyı desteklemek istedim.
tabiki isterseniz kendiniz bir yazı yazabilir veya yazıda değişiklik yaparak gönderebilirsiniz. En azından isteklerimiz hep aynı doğrultuda olacaktır.
Ama benim hedefim burda yazı yazmaya üşenen ya da uğraşmayacak birçok kişi olacağı için yazıyı en azından "copy paste" yaparak bize destek olmalarıdır.
aynı yazıyı mail'le de butun arkadaslarıma yollayacagım ve bu bir kampanyaya dönüşecektir. yani umarım öyle olur ;) 10 gün sonra askere gideceğim. Belki de ben askerdeyken bir değişiklik olur bilemiyorum ama hepimizin isteğinin aynı hedefinin aynı doğrultuda olması önemli.
siz telekomun kendisine şikayet ederseniz cevaplariniz karsiliksiz kalir. telekom bu durumdan memnun. önemli olan bu işi tarafsiz kurumlara yönlendirmektir. bununda en iyi yolu BASIN'dır. özellikle haber kanallarina gönderilcek mailler ,sms'ler vs vs bu durumu iyice destekliycekler ve telekom hakkında haber yapicaklar.
insanlara telekomun nekadar kötü bi kurum oldugunu Tüm Türkiyeye anca bu yolla gösteririz. adamlar haber yapinca diycekler ki mesela telekomun 250.000den fazla kullanıcısı telekomun hizmetini begenmiyor. yoksa telekoma mail atip sizi (yanı bizi) takcaklarini pek sanmıyorum...
arkadasin dedigi gibi telekom bi kör kuyudur. icine istersen 1 milyar TON taş at yine dolmaz yine dolmaz
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
siz telekomun kendisine şikayet ederseniz cevaplariniz karsiliksiz kalir. telekom bu durumdan memnun. önemli olan bu işi tarafsiz kurumlara yönlendirmektir. bununda en iyi yolu BASIN'dır. özellikle haber kanallarina gönderilcek mailler ,sms'ler vs vs bu durumu iyice destekliycekler ve telekom hakkında haber yapicaklar.
insanlara telekomun nekadar kötü bi kurum oldugunu Tüm Türkiyeye anca bu yolla gösteririz. adamlar haber yapinca diycekler ki mesela telekomun 250.000den fazla kullanıcısı telekomun hizmetini begenmiyor. yoksa telekoma mail atip sizi (yanı bizi) takcaklarini pek sanmıyorum...
arkadasin dedigi gibi telekom bi kör kuyudur. icine istersen 1 milyar TON taş at yine dolmaz yine dolmaz
Doğru söylüyorsun tek çaremiz basınıda arkamıza almak ama kime mail atıcaz??
Uğur Dündara flnmı atsak ?
quote:
Orjinalden alıntı: RuthLess_SLayer
quote:
Orjinalden alıntı: McCarty
Doğru söylüyorsun tek çaremiz basınıda arkamıza almak ama kime mail atıcaz??
Uğur Dündara flnmı atsak ?
kesinlikle NTV.hatta "NTV'ye Sorun" diye bi program var.ntv iyi olur.ne derseniz? bence yararlı olur
birisi ortak bir metin hazırlayabilirse Ntv'ye Sorun programına yollarız.daha çözüme yönelik olur.