Şimdi Ara

Kotalı ADSL de Fatura Şokuna Son

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.610
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ocak 2005 ayından itibaren Telekom Kotalı ADSL kullanıcılarının Fatura şoku yaşmaması için Önlem aldı.

256k için azami 60YTL
    512k için azmi 125YTL fatura limitleri konuldu.

http://www.turk.internet.com/haber/yazigoster.php3?yaziid=11735

• bu durumda 256k limitli kullanıcıları çok yükleme yaptıkları bir ayda limitsizlerden 11 YTL daha fazla ödeyecekler gibi görünüyor.
  • telekom'un sitesinden resmi açıklama yapılmadı sanırım henüz

Orjinalden alıntı: nickimx

bu durumda 256k limitli kullanıcıları çok yükleme yaptıkları bir ayda limitsizlerden 11 YTL daha fazla ödeyecekler gibi görünüyor.

ya da kotayı aşmasalarda 60 YTL ödeyecek gibi. ki Türk telekomdan bunu bekliyoruz.

Orjinalden alıntı: girmiyor

Limit derken fatura bu limiti geçince internet bağlantısıöı kesiliyor?

bende böyle düşünüyorum..yani limiti aşınca otomatik sınırsız a dönmüyor abonelik...sadece 60 milyonluk kota nız oluyor bence

en azından benim rengim belli, sen ne ayaksın
  • quote:

Orjinalden alıntı: chiller

ne zaman internete gönül rahatlıyla gireceğiz..

bu hic olmayacak gibi gozukuyor...

''Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok.''
  • Çok güzel bir uygulama kotalı adsl kullanıcı adına ..

Orjinalden alıntı: chiller

ne zaman internete gönül rahatlıyla gireceğiz..

sınırsıza geçersen
    Herhangi bir limite tabi olmayan 256 - 49 ve 512 - 49 milyonken nasıl oluyor da limitlide fiyatlar bir anda böylesine yüksek seviyelere ulaşılyor. Hadi 256 - 60 milyon fiyatlandırma makul gibi görünebilir ama 512 125 milyon aradaki fark 76 YTL.
    Anlayan var mı?

Orjinalden alıntı: Skyphos

Bence hesaplama yanlışlığı var. 256 - 60 milyon; 512 - 125 milyon. Mantıksız fiyatlandırma.
    Herhangi bir limite tabi olmayan 256 - 49 ve 512 - 49 milyonken nasıl oluyor da limitlide fiyatlar bir anda böylesine yüksek seviyelere ulaşılyor. Hadi 256 - 60 milyon fiyatlandırma makul gibi görünebilir ama 512 125 milyon aradaki fark 76 YTL.
    Anlayan var mı?

Telekomun bu yolla cezalandırıyor işte
  • Bakın arkadaşlar burada gördüğüm Telekom devlet şirketi olduğu için çok ucuza ve herkese kıyak geçen hizmet vermesini bekliyoruz.Belki çok iyi hizmet vermmiyorlar ama bizde ne iyi müşteri ne de iyi birer vatandaşız zira orada çalışan da biziz.Yazılanlarda gördüğüm ne olursa olsun cahilliğimizi bile Telekom'a yüklemeye kalkışmaya çalışmak, beleşçi özel şirketlerde sus pus dururken sebep yokken Telekom'u banlamak.Adam en fazla 27 kb alacağı 256 k hizmetinde 35 bulamayınca banlamaya kalkıyor.Vella 1.5 aydır kullanıyorum ve çok menunum.Burada size özel şirketlerin hizmetlerini söyleyeyim: 56 k zmanında asla 56 k sunmamak ve bu hizmeti elinden geldiğince pahalıya keklemek.Hızlı bağlantı isteyen kullanıcılara uydu aracılığıyla ayrıyeten telefon bağlantısı da açık olmak üzere aylık indirme sınırı 3 saatlik indirme sınırı olan manyak pahalı ve işe yaramaz donanım keklemeli(uydu donanımı çüş) hizmet sunmak oluyordu.Bunu sunan ise pazarın lideri karamehmet dolandırıcısının şirketi Superonline.TTnet hizmet sunmaya başladığında daha çekidüzen verdiler özel şirketler.Yani aslında rekabeti sağlayan tek unsur Telekom olmazsa onlar istediği gibi at koşturacaklar.Hizmet dedikleri ise Telekom yatırımını babasının malı gibi kullanmak istemeleri.Ulan altyapıyı ben kurmuşsum hizmetim tabii ki senden daha ucuz olacak eşek herif.
    Ayrıca müşteri hizmetlerinde şikayet ediyorsanız diğer devlet çalışnalrlarına yaptığınız gibi size tek birşey söyleyeyim 5 çalışandan biri devlet sektöründe ve sizin de devlet sektöründe çalışıyor olmanız yüksek ihtimal.Size önerim kendinizi Türk milletinin velinimeti gibi görmeyin diğerlerinde hiçbir farkınız yok adam gib çalışın adam gibi hizmet alın.Gerçek şu ki buradaki kullanıcılar devlet ağzıyla kuş tutsa da devlete yan gözle bakıyor ama özel şirketler kazığı soktuklarında ses çıkaran yok.Eğer internet sektöründe devlet yokken hizmetlerin özel şirketler eliyle ucuz ve vaad edilen kadar olduğunu iddia eden birisi çıkarsa tükürdüğümü yalamaya hazırım.Bana göre burada devlet ne sınırsız hizmet alanların hakkını yememiş ne de sınırlı kullanıcılara büyük sürpriz yaşatmak istememiş.Çok güzel bir karar ama daha ne olduğunu bilmeden bazı vatandaşlar gene eleştirmiş.Asıl size

• helal olsun. yurdumun hazırlopçularına verilecek en güzel cevap.
  • benimki 60 mil gelirse direk atlarım limitsiz e
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.