Bildirim
Kota 4GB Oldu Genede Yetmiyor!
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
quote:
Orjinalden alıntı: sezginkaya
Arkadaşlar kota 4 gb oldu genede her ay kotayı aşıyorum hani çok bişeyde indirdiğim ettiğim yok biraz oyun azda youtube o kadar bu kota olayını aşmayan arkadaşlar varmı cok merak ediyorum yoksa hep benmi aşıyorum bu kotayı telekomdan bıktım artık
ben aşmıyorum.. bu ay.3.700 mb. olmuş. bende çok youtube takılıyorum. youtube kotayı çok yiyor.. -
daha benim 3 bile olmadı -
arkadaşlar bilen varmı acaba belki vardır ben bilmiyorum bu kota başka dünyanın hangi ülkesinde var -
heryerde var kotasız olurmu hiç ama en pahalısını biz kullanıyoruz -
Benim bildiğim Avusturalya'da var. Ancak Türkiye'deki gibi 3-5 gb değil. 60-80 gbtan başlıyor. Ayrıca kotayı geçsende kota aşım ücreti ödemiyorsun onun yerine hızını düşürüyorlar. Yani 20 mbit hızın varsa kotayı geçince onu 10 mbit'e düşürüyorlar. -
Kota İngiltere'de bile var, ancak kotasızlarla aralarında fiyat farkı fazla yok. Ve kotalar makul düzeylerde. British Telecom'da 3 seçenek var
Ayda 8.95 pound'a 8 mbps 5 GB limitli
Ayda 13.99 pound'a 8 mbps 8 GB limitli
Ayda 18.99 pound'a 8 mbps LİMİTSİZ
Yani gazete okumak, mailleri kontrol etmek vs. için 5 GB limitli tercih edebilirsiniz. 10 pound daha fazla vererek (30 ytl kadar) aynı hızda limitsiz tarife kullanabilirsiniz. (Yanında bir sürü bedavası da var.)
En çok ilgimi çekenlerden biri de her ay 250 dakika bedava wifi vermesi. Farz edin ki TT Winet'ten Türk Telekom ADSL abonelerine her ay bedava 250 dakikalık erişim hakkı tanınmış. Bu demek...
İngiltere'de bile var, ama limitsiz tarifelerle aralarında bizdeki gibi uçurumlar yok... Hızlar da 8 mbps... -
60 80 mi o ne oha diyesim geldi dedim bile -
quote:
Orjinalden alıntı: ashc
Benim bildiğim Avusturalya'da var. Ancak Türkiye'deki gibi 3-5 gb değil. 60-80 gbtan başlıyor. Ayrıca kotayı geçsende kota aşım ücreti ödemiyorsun onun yerine hızını düşürüyorlar. Yani 20 mbit hızın varsa kotayı geçince onu 10 mbit'e düşürüyorlar.
Bu da uygulamalardan biri. Kota aşım ücreti yerine bandwidth düşürme. Ki çok mantıklı ve müşteri yanlısı bir uygulama. Sizve Türk Telekom bunu uygular mı?
-
Kim ttnet,mi olursa dünyanın sonu yaklasıyor demektir -
quote:
Orjinalden alıntı: _İskeletor_
Kim ttnet,mi olursa dünyanın sonu yaklasıyor demektir
Zaten sorum açık bir ironiydi...
-
quote:
Orjinalden alıntı: _İskeletor_
60 80 mi o ne oha diyesim geldi dedim bile
off adamlar bizi 4 gb mahkum etmiş elin adamı 60-80 diyor bunada kota diyor,telekom nasıl dalga geçiyor bizim milletle yaaa -
Kotaları aşmak lazım -
kota aşmamak sanattır -
38gb indirmişim bu ay yinede yetmiyo :( -
8 mbps hız bizim kinin tam 8 katı mı oluyor benim mi yanlışım var? -
4 gb kota var mayıs ayı 5.2 gb fatura girecek bu ay...anlaşılan.youtube çok yiyor dediğiniz gibi.10 gb falan olmadan bi ferahlama hissetmeyiz biz bu kota olayında. -
aysonu verileri aşmışız gene kotayı hemde hiçbirşey indirmeden kullanmadan -
quote:
Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker
8 mbps hız bizim kinin tam 8 katı mı oluyor benim mi yanlışım var?
Limitli kullanıyorsanız (1 mbps) ya da 99 ytl'lik tarifeyi kullanıyorsanız evet, sizinkinin 8 katı hızında. Benim gibi 256 kbps yani 0.25 mbps kullanıyorsanız tamı tamına 32 katı ve sadece 25-30 ytl daha pahalı. Hem de limitsiz... -
ne zaman 4gb oldu yaw
biz boşunamı kastırıyoruz aylardır
Benzer içerikler
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- kablonet tavsiye eder misiniz
- migros internet
- türknet tv paketi
- eve fiber çektirme
- gigafiber nedir
- turknete geçiş
- türk telekom superbox
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- kapanan hat nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X