Şimdi Ara

Kota 4GB Oldu Genede Yetmiyor! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
8.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: arkitrom

ne zaman 4gb oldu yaw
    biz boşunamı kastırıyoruz aylardır

Nisan'da oldu 4 gb.
  • 4gb komik kalıyor artık
  • quote:

Orjinalden alıntı: sezginkaya

4gb komik kalıyor artık

bence giçde komik gelmiyor ingilterede 24mbit bağlantıya 4gb kota veriyorlar işte kanıtı...

https://www.bethere.co.uk/belitehomebroadband.do
  • ingiltere de tekel yok yalnız bunuda göz önünde bulundur. sürüsüne bereket iss var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaedHrOS

quote:

4gb komik kalıyor artık

bence giçde komik gelmiyor ingilterede 24mbit bağlantıya 4gb kota veriyorlar işte kanıtı...

4 gigs usage included
    (additional 5 gigs for £5)

Tabi orada kotayı geçince 5GB bizimki gibi 50ytl değil... 14YTL...

• Bana da yetmiyo eskiden 4 GB indiriyorum şimdi 5 GB indiriyom

ben ne anladım bu işten
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_Shooter

quote:

quote:

4gb komik kalıyor artık

4 gigs usage included
    (additional 5 gigs for £5)

Tabi orada kotayı geçince 5GB bizimki gibi 50ytl değil... 14YTL...

illa bir kulp bulacaksınız sonuçda 24mbit hıza 4gb varmı var bitmiştir. :D

• Benim kota da 4 GB. Ama iki ay önce 10 GB'ı geçmiştim, geçen ay da yaklaşık 5 GB download yapmıştım ki fatura geldi, farkettik. 120 küsur YTL fatura geldi. O zamandan beri sürekli kota durumunu kontrol ediyorum, ayın son günlerinde hiç bir şey indiremiyorum. 4 GB bana da yetmiyor.
  • bence kota günde 4gb olmalı.
  • başka memleketlere göre 2 kat fazla para veriyoruz bide kotalı kullanıyoruz hemde kota 4 gb gibi komedi bişey adamlardada kota 60-70 gb en geri kalmış ülkelerden beri geriyiz malasef
  • benim geçen 10.5 gb oldu.gaöetrailers.com dan oyun izliyorum gigatvyi izliyorum appledan 1080p trailers fragmanlar izliyorum indiriyorum da, msn hiç kullanmam ,online oyun oynamam ,youtube izlerim ama bunlar olmadan da internet kuru kuru bak öle yeni gelinin şeye baktığı gibi napalım ben de sınırsıza geçip 256 ya kalmaktansa istediğim kadar indiiririm kota aşım ücreti çok gelmez herhalde abanıcam 1024e. tabiki sınırlı
  • telekoma Ban
    kota 6 GB olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

telekoma Ban
    kota 6 GB olsun

Bizim de 6 GB ama o da yetmiyor? Bu işler çocuk oyuncağı gibi 2yle 3le 6yla 9la olacakişler değil. 9,12,15GB seçenekleri ülkemiz şartlarında bana göre en ideali ve emin olun birçok kişinin şikayetleri azalacaktır. Ücret indirimi demiyoruz sadece 4-5GB kota artırımı diyoruz, bu Türk Telekom'u ne kadar dar boğaza sokabilir ki?
  • 4 gb kota olurmu yaw.2 belgesel 2film indirsem zaten 2-3 gb.e belgesel indirme,müzik indirme.ne işe yarar adsl o zaman.kalırdık paşa paşa nostaljik çevirmeli internetimizde.4 gb kotaymış.peh.kota dediğin 15-20-25 gb olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: shadow_shooter

quote:

Orjinalden alıntı: ricardocruz14

telekoma Ban
    kota 6 GB olsun

Bizim de 6 GB ama o da yetmiyor? Bu işler çocuk oyuncağı gibi 2yle 3le 6yla 9la olacakişler değil. 9,12,15GB seçenekleri ülkemiz şartlarında bana göre en ideali ve emin olun birçok kişinin şikayetleri azalacaktır. Ücret indirimi demiyoruz sadece 4-5GB kota artırımı diyoruz, bu Türk Telekom'u ne kadar dar boğaza sokabilir ki?

katılıyorum ücreti indir diyen yok kotayı adam gibi bir noktaya getirsinler yeter

• quote:

Orjinalden alıntı: Full_Time_Hacker

8 mbps hız bizim kinin tam 8 katı mı oluyor benim mi yanlışım var?

benimkinin 32 katı ( 256 sınırsız)

bu da demek oluyorki saniyede 800 kb küsür download
  • quote:

quote:

4gb komik kalıyor artık

Arkadaşım 24 mbit için 4 GB kota olur, olmaz demiyoruz ki? 8 Mbit bağlantıda nasıl 5 GB kota oluyorsa onda da 4 GB vardır. Ancak mesajımı okuyup okumadığınızı bilmiyorum ama, aynı sayfada yukarıdaki mesajımdan yaptığın aşağıdaki alıntıyı inceleyin...
    quote:

Kota İngiltere'de bile var, ancak kotasızlarla aralarında fiyat farkı fazla yok. Ve kotalar makul düzeylerde. British Telecom'da 3 seçenek var

Ayda 8.95 pound'a 8 mbps 5 GB limitli
    Ayda 13.99 pound'a 8 mbps 8 GB limitli
    Ayda 18.99 pound'a 8 mbps LİMİTSİZ

Yani gazete okumak, mailleri kontrol etmek vs. için 5 GB limitli tercih edebilirsiniz. 10 pound daha fazla vererek (30 ytl kadar) aynı hızda limitsiz tarife kullanabilirsiniz. (Yanında bir sürü bedavası da var.)
    En çok ilgimi çekenlerden biri de her ay 250 dakika bedava wifi vermesi. Farz edin ki TT Winet'ten Türk Telekom ADSL abonelerine her ay bedava 250 dakikalık erişim hakkı tanınmış. Bu demek...

İngiltere'de bile var, ama limitsiz tarifelerle aralarında bizdeki gibi uçurumlar yok... Hızlar da 8 mbps...

Bakınız limitliyle limitsiz arasındaki fiyat farkı ne kadar?

Ne diyeyim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serdar -- 4 Haziran 2007; 14:40:51 >

• ulan bizi kazıkcıalr yönetiyor bende aştım 3 aydır fatura da gelemdi birinde 4,03 yaptım birdinde 7 diğerinde 6,45
    senin telokom diye varya annaaanın
  • 54 gb indirmişim . daha ay bitmedi .
  • arkadaşlar madem indirme yapıyorsunuz sınırsıza geçin bu devirde kotalı kullanmak biraz saçma 20 ytl fark için bu hırs niye, kotalılar telekomu zengin ediyorsunuz haberiniz ola
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.