Şimdi Ara

Uydunet neden 100 mb vermiyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Altyapısı uygun olduğu halde Uydunet neden 100 mb hız vermiyor? Bakıyorum listeye en yuksek 60 mb hız var?

Orijinalden alıntı: SysEdit

Altyapısı uygun olduğu halde Uydunet neden 100 mb hız vermiyor? Bakıyorum listeye en yuksek 60 mb hız var?

2 yada 3 sene önce cebit fuarında tanıttılar herkese vericez dediler hala yok olmazda zaten ayrıca uydunet havuz sistemiyle çalışıyo 100 mbps biraz zor zaten 20 mbps üstünü kotalı veriyo
    edit : ayrıca dh röportajda var bakabilirsinhttp://www.donanimhaber.com/diger/haberleri/roportaj-uydunet-ile-100mbps-hizinda-internet!.htm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_fb -- 21 Ağustos 2012; 22:54:07 >

• aynen hatta maliye bakanı bizzat test etti cebit fuarında... ben türksata face te sordum ama cvp veren filan yok tabi..
  • türksat face adresinde sordum bakalım ne dicekler
  • bu ülkeye sınırsız 100mbit eve ancak 2100 yılında gelir
  • Gelen cevap:

TÜRKSAT A.Ş olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Fikirlerinize ve yönlendirmelerinize her zaman ihtiyaç duymaktayız.
    E-postanızda belirtmiş olduğunuz konu ilgili birim ve kişilerle paylaşılmıştır.
    Hizmetlerimizde yaşadığını sorunlar için 444 0 126 veya kablotvbilgi@turksat.com.tr adreslerinin den bize ulaşmanız durumunda en kısa sürede destek olmak üzere yanınızda olacağımızı belirtmek isteriz.
    İlgi ve alakanızdan dolayı teşekkürlerimizi sunar mutlu günler dileriz.
    Saygılarımızla,

Gelen cevap:

TÜRKSAT A.Ş olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Fikirlerinize ve yönlendirmelerinize her zaman ihtiyaç duymaktayız.
    Hizmetlerimizde yaşadığını sorunlar için 444 0 126 veya kablotvbilgi@turksat.com.tr adreslerinin den bize ulaşmanız durumunda en kısa sürede destek olmak üzere yanınızda olacağımızı belirtmek isteriz.
    Saygılarımızla,

Yuvarlak laflar ve yanıt yok tabii

Gelen cevap:

Saygılarımızla,

malesef herkese aynı mail atılıyor, kişiye özel cvp yazılmıyor... soru soruyoruz sizin düşünceleriniz bizim için motivasyon kaynağı diyorlar küfür eder gibi ya

• facete de sordum hala cvp yok

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

100 mbit verse bile kotalı verebilir ki oda fiyat olarak yüksek olur zaten, verse bile o mahallede 10-20 kişi 100 mbit alırsa altyapısı çöker havuz sistemini kullanıyor uydunet.

O zaman 2009 yılındaki cebit fuarında niye 100 mb. reklamı yapıp 3 ay içinde verecez dediler? Havuz 3 ay içinde doldu mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: semender86

Uydunet şuanda hala yatırım yapıyormu arkadaşlar? yolları kazmıyor galiba artık?

Uydunet benim bildiğim zaten uzun süredir kablo tv si olmayan bölgelere yeni hat döşemiyor, sadece mevcut alt yapıyı yeniliyor. Zaten banada çok saçma geliyor yeni bölgelere yaygınlaşması. docsis 3.0 oturtamadı o yüzden yaygınlaşamadı ve hızlar yükselmedi (60 mbit 20 gb kota, koklatırım ama yedirmem zihniyeti) ip tv yok voip hala gelmedi sanırsam.
    Böylesi gelişimden uzak bi servis sağlayıcı nasıl yaygınlaşabilirki.

Gerçi birkaç yıl öncesine kadar 20 mbiti 2000 tl ye verdigini hatırlatacak olursam bunların milleti hiç mi hiç önemsemediği zaten ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fakasupi -- 23 Ağustos 2012; 0:00:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

quote:

Orijinalden alıntı: EnemyTerritory

100 mbit verse bile kotalı verebilir ki oda fiyat olarak yüksek olur zaten, verse bile o mahallede 10-20 kişi 100 mbit alırsa altyapısı çöker havuz sistemini kullanıyor uydunet.

O zaman 2009 yılındaki cebit fuarında niye 100 mb. reklamı yapıp 3 ay içinde verecez dediler? Havuz 3 ay içinde doldu mu?

ee adamlarında işine geliyor tabi düşük hız verebilmek varken niye yüksek hız versinler ki ? , birde o zamanlar docsis 3.0 altyapısı bu günkü gibi değildi docsis 2.0 vardı çoğu yerde,günümüzde ise altyapıyı dediğim gibi mahallede 20 kişi alsa dolacak hemen kimse hakkıyla kullanamayacak o yüzden vermiyorlar yüksek hızı tabi altyapı güçlü olmayınca :)

• gerçekten çok ilginç bi kurum ... ben daha türksatın bi tane müdürünün bile doğru düzgün gerçek bi haber verdiğini görmedim... şuanki müdürden önce de kablo tv dijital olacak ve 300 kanal olacak dedi kendi ağzıyla, ama üstünden 3 sene geçtikten sonra anca oldu ve 140 kanal var ... şu anki müdür de hızların 100 mbps olacağını söyledi, 3 sene geçti o da fos çıktı

• quote:

Orijinalden alıntı: fakasupi

quote:

Uydunet şuanda hala yatırım yapıyormu arkadaşlar? yolları kazmıyor galiba artık?

Uydunet benim bildiğim zaten uzun süredir kablo tv si olmayan bölgelere yeni hat döşemiyor, sadece mevcut alt yapıyı yeniliyor. Zaten banada çok saçma geliyor yeni bölgelere yaygınlaşması. docsis 3.0 oturtamadı o yüzden yaygınlaşamadı ve hızlar yükselmedi (60 mbit 20 gb kota, koklatırım ama yedirmem zihniyeti) ip tv yok voip hala gelmedi sanırsam.
    Böylesi gelişimden uzak bi servis sağlayıcı nasıl yaygınlaşabilirki.

Gerçi birkaç yıl öncesine kadar 20 mbiti 2000 tl ye verdigini hatırlatacak olursam bunların milleti hiç mi hiç önemsemediği zaten ortada.

13 senedir yeni hat döşemeyen bir kurumdan bahsediyoruz,gerçi artık bir önemide kalmadı. karasal sayısal yayın başlayınca iyice bitecek.

• Devlet kablo-tv i turksattan ayırıp satacaktı arkadaş, o zaman birşeyler olabilirdi. Belki kısa zamanda satabilirde eğer satarsa bunu dsmart falan alırsa ortalık superonline ile kızışabilir.

Devlet kablo-tv i turksattan ayırıp satacaktı arkadaş, o zaman birşeyler olabilirdi. Belki kısa zamanda satabilirde eğer satarsa bunu dsmart falan alırsa ortalık superonline ile kızışabilir.

Kablo-tv-net daha önce Türk Telekom'a bağlıydı daha sonra Türksat'a alındı. daha da satılmaz unut bence o düşünceyi

AMD Ryzen İşlemci Kullananlar Kulübü

AMD Ryzen 9 3950X @4.7Ghz / Asus x570 TUF / Corsair Vengeance LED 4x16GB 3200Mhz CL16 / PNY Tesla P100 AI GPU / Nvidia Titan Volta / EVGA 750W P2 80+ Platinum / Corsair 400C / Corsair H115i / Corsair ML140 x4 / Corsair RapidFire RGB / Corsair M65 Pro RGB / Corsair Void USB RGB / Corsair MM300 Medium / ASUS VG248QE 144Hz / Samsung Evo 970 1TB / Samsung Evo 840 120GB x2 / WD Green 1TB
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.