Şimdi Ara

Kot pantolon tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

70 kiloykende skiniy slim fit vs hiçbiri yakismiyodu benim bacaklara regular ve comfort kullanıyordum.

Şimdi 100 kiloyum yine slim ve skiniyler yakışmıyor

Regular yada comfort fit tarzı biseyler alicam.lcw den aldım bitane 1.5 ayda alt taraf yırtıldı e tamirinde bana bı tavsiye verin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sende öyle durmaz

• Maviden ikili alımda 290'a getirebilirsiniz. Paçayı hafif dar paça seçin. Skinny giyip, dar paça seçiyorsanız gerçekten üzerinizde iyi durmaz. Paçaları dar paça ya da normal paça olsun. Bence öyle yakışır.

• Hocam zaten skiny dar paça değil mi bide mavi olmaz ağa çok pahalı Max 100 bayılırım

• kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt

En ucuz markaların pantolonları bile 90-100 olmuş hocam. Renk atar vs. sizi üzer. Bence üç pantolon alacağınıza iki tane sağlam alın. İkili alımda 290 dediğim pantolonların tekli alım fiyatı 200 civarı zaten. O yüzden güzel pantolonlar oluyor.

Hafif dar paça pantolonlar size yakışacaktır. Ya da normal paça. 36W-34L'ler olur size tahminimce.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C05AA6244 -- 27 Temmuz 2020; 17:19:10 >
  • Hocam bana şimdilik tek pantalon lazım tabi yarin maviye de bakarım eğer çok beğenirsem alırım belki

Ltb yi de çok ovduler yarinnbitane alicam kesin

• Colins. Ben bunu sana geçen de söylemiştim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1F943E7C5 -- 27 Temmuz 2020; 19:46:56 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kozmozun delisi K kullanıcısına yanıt

Şimdiden hayırlı olsun. LTB'nin de pantalonları 140'dan başlıyor. O da tercih edilebilir. Biraz daha sade bir şeyler arıyorsanız Mavi derim ama.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.