Şimdi Ara

kot nereden alınır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
2
Favori
18.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar yav üzerime şöyle oturabilecek kot pantolon nereden alabilirim doğru dürüst kot giyemiyorum ekonomik olacak birde tabi

• Yapay Zekanın Yanıtı

Kot Pantolon Nereden Alınır?

Kot pantolon, gardıropların vazgeçilmez parçalarından biridir. Ancak doğru kot pantolonu bulmak zorlu bir iş olabilir. İşte kot pantolon nereden alınacağına dair bazı öneriler:

• Uygun Fiyatlı Seçenekler: {ucuz kot pantolon nereden alınır} sorusunun cevabı, bütçe dostu mağazalardır. H&M, Zara ve Uniqlo gibi zincir mağazalar, çeşitli kot pantolon seçeneklerini uygun fiyatlarla sunmaktadır.

• Kaliteli Seçenekler: {kaliteli kot pantolon nereden alınır} sorusu için lüks markalara yönelmelisin. Levi's, Wrangler ve Diesel gibi markalar, dayanıklı ve şık kot pantolonlar üretmektedir.

• Çeşitli Seçenekler: {pantolon nereden alınır} ve {jean nereden alınır} sorularının cevabı için alışveriş merkezlerini ziyaret edebilirsin. Macy's, Nordstrom ve Dillard's gibi mağazalar, farklı kesim, renk ve stillerde geniş bir kot pantolon yelpazesi sunmaktadır.

• Özel İhtiyaçlar: {erkek pantolon nereden alınır} sorusu için özel mağazalara bakmalısın. Gap ve Old Navy gibi mağazalar, erkekler için kot pantolonlarda çeşitli beden ve kesim seçenekleri sunmaktadır.

Kot pantolon satın alırken şu faktörleri göz önünde bulundurmalısın:

• Beden ve kesim
    • Renk ve stil
    • Fiyat
    • Kalite

İhtiyaçlarını ve tercihlerini karşılayan kot pantolonu bulmak için farklı mağazaları ziyaret etmeli ve karşılaştırmalısın. Birkaç kot pantolon denemeyi, beden ve kesimin sana uygun olduğundan emin olmayı unutma.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Kotçu Hikmet'ten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bacaklarınıza bağlı olarak skinny, slim fit, anti fit ve carrot fit öneririm
  • şehrinde hiçmi markaların bayileri yok git birine al işte olmadı böyle giysi satan dükkanlarda var onlardan al bunun içinde konumu açılır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

Bacaklarınıza bağlı olarak skinny, slim fit, anti fit ve carrot fit öneririm

bu dedikleriniz neler yav benim bacaklarım kalın bayağı hangisi iyi olur acaba
  • Levis veya diesel. Su hayatta jean ve ayakkabiya acimadan para veririm. Onun disinda 10-15 liralik tisort de giyerim, 20-30 liraya sort da alirim.

• kot bir markadır hatta jean i türkiyeye getiren Muhteşem Kot adlı şahsın soy ismidir
    Bildiğim kadarıla günümüzda şubesi yoktur.alamazsın yani
    tr.wikipedia.org
    Kot - Vikipedi
    http://tr.wikipedia.org/wiki/Kot

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu Kaban Nasıl ?Alınır Mı?
    8 yıl önce açıldı
    Bu deri ceket alınır mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Pantolon nerden alıyorsunuz?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Diesel ama kalin oluyor biraz yaz icin tomy veya mavi america

• LTB den al derim.

• Colinsten alinmayacagi kesin.dar kot aldim zaten 30 beden giyiyorum.ilk aldigimda guzeldi dardi.4 gun giydim acildi gittiii gecmisini

• quote:

Orijinalden alıntı: Fx_57,5

kot bir markadır hatta jean i türkiyeye getiren Muhteşem Kot adlı şahsın soy ismidir
    tr.wikipedia.org
    Kot - Vikipedi

Colin's firmasında mı çalıştın? Eğitimdeki eleman söylüyordu bunu, doğrudur da sürekli de söylenmez ki. Sırf bu yüzden kot diyip durmuştum.

• quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

LTB den al derim.

fiyatlar ne kadar orda ortalama
  • önceden lekeden alırıdım cok ucuzdu millet maviden bir kot alır bir hafta cıkarmadan onu giyerdi ben lekeden aynı fiyata 6 kot alır haftanın hergünü farklı giyerdim millette beni zengin sanırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

LTB den al derim.

Outletde 50 civari görmüştüm galiba. Tam fiyati ni bilmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

kot bir markadır hatta jean i türkiyeye getiren Muhteşem Kot adlı şahsın soy ismidir
    tr.wikipedia.org
    Kot - Vikipedi

Colin's firmasında mı çalıştın? Eğitimdeki eleman söylüyordu bunu, doğrudur da sürekli de söylenmez ki. Sırf bu yüzden kot diyip durmuştum.

bir ara çalışmıştım
    eğitimdeki eleman değil hatundu ama

• Loft.
  • elimde bir tane levis bir tane mavi orjinal kotları var 2-3 kere giyildi giyilmedi 33x32 beden ikiside. 50 tl ye satıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MuTLu.

quote:

tr.wikipedia.org
    Kot - Vikipedi

Ben colinaten bi dar kot aldim 3
    Gun giydim baya bollasti ya pantolon.normal
    Mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

quote:

LTB den al derim.

kampanya vardı 2 kot 100 liraydı galiba
  • pierre cardin veya polodan al çok rahatlar ve bollaşma falan yok fiyatıda 40-100 arası değişiyor
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.