Şimdi Ara

KOŞUN BİM'de Sony MDR-EX155AP 40 TL den 15'e düşmüş!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
7
Favori
1.632
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nisan ayında 40 TL ye sattiklari Sony MDR-EX155AP kulaklık 15'e düşmüş şubelere bakın belki vardır

bu arada sony nin kafa bantlı kulaklığı da 30 a düşmüştü modelini hatırlamıyorum

KOŞUN BİM'de Sony MDR-EX155AP 40 TL den 15'e  düşmüş!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jestercat -- 4 Temmuz 2018; 18:55:11 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kardeş evden çıktım deli gibi koşuyorum ama hangi bime koşayım acil taktik
  • Bulabilirsem ben de alacağım 1 tane

• 1 hafta önce 30 tlye almıştım..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kasa fişi bitmek üzere

• quote:

Orijinalden alıntı: cimbomly

kasa fişi bitmek üzere
    Adamlar tasarruflu, bitti demeden bitmez fişleri. Bir mağazasına gelen boşetler hatalıydı, poşetin kolları hemen ayrılıyordu, yani işe yaramıyordu.

Bunu bile bile müşteriyede sırıta sırıta söyleyerek vermeye devam ediyorlar.

Geri gönder kardeşim, bana neden eziyet çektiriyorsun.
  • Fiş olmasa yemin ediyorum nereden aldığını yıllarca çözemezdik yav yazsana kardeşim başlığa bim diye çok mu zor 3 harf girmek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şubeye özel mi yoksa genel mi ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 1 Florya ve 6 Sefaköy şubesine baktım, yoktu.

• Harika, Adanada bilen var mı?

• 1 bime gittim sanki yillar once gelmis bi urunu sormusum gibi yuzume baktilar baska yere gitmedim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şubeye özel olduğunu anladığınız gün sıcak fırsatçı olacaksınız.

• geçen sene 600 liraya satılan ps4 ün şubeye özel olduğunu anlayana kadar bisikletle bimleri dolaşa dolaşa 60 kilometre yol yapmıştım. bir daha düşmem o tongaya

• Philips
    Satın al: Philips Kulak içi mikrofonlu kulaklık TX1WT/00 Kulak içi mikrofonlu kulaklık
    https://www.philips.com.tr/c-p/TX1WT_00/kulak-ici-mikrofonlu-kulaklik

Bende bunu 40 tl ye almıştım yurtdışından sony yi yer yer

Şimdiki sony eski sony değil. Philips hala çizgisini koruyor 80-90 lardan beri çıtasını bozmadı. Tv-kamerayı yapıyor ama ses işinde vasat.

• quote:

Orijinalden alıntı: -OFLU-

Adamlar tasarruflu, bitti demeden bitmez fişleri. Bir mağazasına gelen boşetler hatalıydı, poşetin kolları hemen ayrılıyordu, yani işe yaramıyordu.

Bunu bile bile müşteriyede sırıta sırıta söyleyerek vermeye devam ediyorlar.

Geri gönder kardeşim, bana neden eziyet çektiriyorsun.

Alıntıları Göster
    A101 ve bimdeki kasiyerler poşet isteyince küsüyor resmen geçen 3 kişi girdik markete birisi sepetten ürünü veriyor kasiyer geçiyor ben sepete koyuyorum kasiyerden poşet istedim abi sepete tekrar koyun ona göre verecem poşeti diyor dedim kardeşim 3 kişiyiz benim sepete koyduklarımı arkadaş poşetlesin niye bekletiyorsun dedim tamam abi deyip 2 poşet veriyor 2 poşetede sığacak olan bizim sepetteki 2 mangal kömürü 1 yoğurt 6lı soda sepet yarıdan fazla dolu bu arada. Tekrar istedim 2 poşet uzatıyor Dedim kardeş sen taştaş mı geçiyorsun adamla geri hepsini iade ürünlerin dedim hemen poşet veriyor neymiş poşet azmış poşet azsa iste gelsin kardeşim sanki bedava mal alıyoruz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: DoctorEconomy

A101 ve bimdeki kasiyerler poşet isteyince küsüyor resmen geçen 3 kişi girdik markete birisi sepetten ürünü veriyor kasiyer geçiyor ben sepete koyuyorum kasiyerden poşet istedim abi sepete tekrar koyun ona göre verecem poşeti diyor dedim kardeşim 3 kişiyiz benim sepete koyduklarımı arkadaş poşetlesin niye bekletiyorsun dedim tamam abi deyip 2 poşet veriyor 2 poşetede sığacak olan bizim sepetteki 2 mangal kömürü 1 yoğurt 6lı soda sepet yarıdan fazla dolu bu arada. Tekrar istedim 2 poşet uzatıyor Dedim kardeş sen taştaş mı geçiyorsun adamla geri hepsini iade ürünlerin dedim hemen poşet veriyor neymiş poşet azmış poşet azsa iste gelsin kardeşim sanki bedava mal alıyoruz

Alıntıları Göster
    Güler yüzlü olun tavsiyem poşetleri istemeden verirler. Çoğu markette çoğu kasiyer benden önce ürünleri kendisi poşete koymaya başlıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZAWestern

Güler yüzlü olun tavsiyem poşetleri istemeden verirler. Çoğu markette çoğu kasiyer benden önce ürünleri kendisi poşete koymaya başlıyor.

Alıntıları Göster
    Eğer tek isen ve aldığın şeyler küçük ve az ise kasiyer koyuyor genelde. Ben hep öyle denk geldim.

Ben poşet cimriliği yapan bir markete verdiğim dersi anlatayım.

Bizimkiler bir marketin bir ürüne poşet vermediğini söyledir. Mesela makarna aldın veya süt aldın poşet vermiyor muş.

Bunu duyunca gittim denedim, 2-3 paket çekirdek aldım ve hakkeden vermedi.

Arabada bulunan 5-10 kuruş paraları topladım, sadece 5-10 kuruşları tpladım ama, 25 kuruşları katmadım ki adam saysın uğraşsın.

sonraki gün bu ufak paralarla çekirdek almaya gittim. her zamanki gibi aldım çekirdeğimi, kasaya yöneldim, adam birden bire poşeti çıkardı, böyle ince , sarı ve şeffaf poşet. Hışır poşet diyorlar galiba.

Ama yapacak birşey yok, bir kere ben o parayı sayıp oraya gelmişsem o da sayacak arkadaş.

Avucumu masanın üzerine boşaltınca önce bi şaşırdı ve dalga geçer gibi hangi camiden topladın bunları dedi, adamı sinir etmem bana yettiği için cevap vermedim.

Akıllı olana saygımızda sevgimizde sonsuz, ama uyanık geçinip bir poşetin bile hesabını yapana elbet bir oyunumuz olur.

• tüm dünya poşet kullanımını azaltıyor, bununla ilgili kampanya yapıyor. Bizimkiler de az poşet aldıkları için kasiyere çemkiriyor. Adam hergün o işi yapıyor ne kadar ürünün kaçtane poşete gireceğini senden iyi bilir (yeni kasiyer değilse tabi)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.