< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi uykusuzkoala -- 16 Haziran 2020; 8:50:30 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Koşu için hangi tür kulaklık kullanıyorsunuz ?
-
-
Hepsini elemişsin geriye ne kaldı? Oyuncu kulaklığı dene
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ ...bize de anca mantarın başı! -
Xiaominin bluetooth kulaklığını kullanıyorum şimdiye kadar hiç kayıp düşmedi ve inanılmaz terleyen biri olmama rağmen
_____________________________ -
hahaha hocam daha biir ton model var
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Teşekkür ederim. Peki model adını biliyor musunuz hocam
Jbl kafa kulaklığı al hem dikkat çekiyor xiomi filan boşver beni dinle
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Bu kulak içi olanlar kötü mü
Apple Airpods vardi 4-5 yil oldu alali artik 100 metrede sarji bitiyor. Hediye gelen Samsung Level U Pro kulakligini kullaniyorum gayet güzel siri vs calisiyor. Ses kalitesi hosuma gitti trance turlerini dinleyen biri olarak beni yeterince tatmin etti. Sarji araliksiz 2 gun gidiyor. Hatta 2 gündür dinliyorum sarji %90 suan
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Jbl in c100 kulak içi (55 TL ye aldım) modelini 6 aydır kullanıyorum, haftada 3-4 gün ve her çıktığımda ortalama 10km koşuyorum yağmurlu havalarda filanda kullandım şu an için sapasağlam, ses kalitesi ve bass gücü benim için yeterli bu fiyata çok bir şey beklememek gerekir.
Bütçem olsa kaliteli bir bluetooth kulak içi alırdım, kulak üstü hiç kullanmadım ama hem fiyatları çok yüksek hemde nedense bana pek güven vermiyor. Ben HIIT (interval) tarzda antreman yaptığım için ani hızlanmalarda kafamdan filan düşer diye korkarım. Birde koşunun yanında parkta bulunan barfiks demiri, mekik&şınav aletlerinide ısınmalarda kullandığım için kısaca eğilip kalktığım için en güvenilir kulak içi geliyor.
quote:
Orijinalden alıntı: uykusuzkoala
Teşekkür ederim. Peki model adını biliyor musunuz hocamxiaomi haylou gt1
koşu yaparken müzik dinlenmesini önermiyorum çünkü koşarken müzik dinlendiği zaman daha çok yoruluyorsun ve koşu performansı düşüyor.
Kulaküstü kulaklık aldım ama her adımda bas sesi gibi kulağıma vurıyor. Bu durumu bir tek ben miyim acaba?
Kulaklığı eline al salla sağa sola ses geliyor mu, kulağına gelen kısım sallanıyor mu ya da gevşek mi ?
Evet sallayınca hafif bir tıkırdama mevcut
Hocam sporcu musunuz spordan anlar mısınız bu koşu işlerini biliyor gibisiniz?quote:
Orijinalden alıntı: UltravioleTTJbl in c100 kulak içi (55 TL ye aldım) modelini 6 aydır kullanıyorum, haftada 3-4 gün ve her çıktığımda ortalama 10km koşuyorum yağmurlu havalarda filanda kullandım şu an için sapasağlam, ses kalitesi ve bass gücü benim için yeterli bu fiyata çok bir şey beklememek gerekir.
Bütçem olsa kaliteli bir bluetooth kulak içi alırdım, kulak üstü hiç kullanmadım ama hem fiyatları çok yüksek hemde nedense bana pek güven vermiyor. Ben HIIT (interval) tarzda antreman yaptığım için ani hızlanmalarda kafamdan filan düşer diye korkarım. Birde koşunun yanında parkta bulunan barfiks demiri, mekik&şınav aletlerinide ısınmalarda kullandığım için kısaca eğilip kalktığım için en güvenilir kulak içi geliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1593E8EC2 -- 25 Temmuz 2020; 1:58:37 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
eğer az bir şey teknik bilginiz var ise, ses gelen taraftan kulaklığın süngerini yırtmadan dikkatlice çıkarın, 1 ile 3 arası ufak civata olur onları sökün ve sallanan parçayı resim atın.
quote:
Orijinalden alıntı: soonkoşu yaparken müzik dinlenmesini önermiyorum çünkü koşarken müzik dinlendiği zaman daha çok yoruluyorsun ve koşu performansı düşüyor.
aslında güzel gazlayıcı müzikler bulursan işe yarıyor fakat ben sadece koşu bandında müzik dinleyebiliyorum, dışarıda asla dinleyemem çünkü dışarıda sürekli tetikte olmak gerekiyor ne olacağı belli olmuyor tabi bu benim düşüncem :D
-
Hocam kendi çapımda 1 senedir açık parkurda düzenli olarak koşuyorum diyeyim, öyle çok bir bilgim yok zaten çok fazla bilgiye de gerek yok, yardımcı olabileceğim bir şeyse cevaplarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UltravioleTT -- 26 Temmuz 2020; 16:34:1 >_____________________________
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt

Hızlı