Başlık biraz iğrenç gelebilir, k.bakmayın. Ama ciddi ciddi soruyorum ben. Mevkim defans. Defansta oynarken topa doğru koşuyorum, 5-10 dk sonra bi yorulmalar, dalak şişmeleri (bazen), bolca tükürük gelmeleri, baş dönmeleri, dil altında ağrılar, nefes nefese kalmalar vs. vs. Bunu önlemek için yapabileceğim bir şey var ise acil yardım edin. Okulda 1 ay sonra turnuvalar başlayacak. Zor bi sınıfla oynayacağız. Sporla ilgilenenlerden özellikle mesaj bekliyorum ...
Su içme
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: Redlife3
Su içme
Başka önerileriniz var mı?
Sen formsuzsun arkadas bır muddet dusuk tempoda uzun mesafelı kosular yapsan duzelırsın askerdeyken yenı kosmaya basladgımda bendede oluyordu ama form tutunca gecti.Tukuruk gelırdı ama yurume temposunda kosardık sırf kondısyon ıcın 10 gun sonra bunların hıcbırısı kalmıyor artık sadece bacaklardan yoruluyorsun nefesın acılıyor dalak sısmesi tukuruk olayları kalmıyor.
quote:
Orijinalden alıntı: srdr92
Sen formsuzsun arkadas bır muddet dusuk tempoda uzun mesafelı kosular yapsan duzelırsın askerdeyken yenı kosmaya basladgımda bendede oluyordu ama form tutunca gecti.Tukuruk gelırdı ama yurume temposunda kosardık sırf kondısyon ıcın 10 gun sonra bunların hıcbırısı kalmıyor artık sadece bacaklardan yoruluyorsun nefesın acılıyor dalak sısmesi tukuruk olayları kalmıyor.