Şimdi Ara

Mikrofona su kaçtı ne yapmalıyım?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
1
Favori
16.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün yağmurda birkaç saniyelik görüşme yaptım arkadaşımla. Bugün aradığımda sesin dalgalı geliyor falan dedi. Ben de denedim biraz karışık geliyordu sesim. Garantiye bulaşmadan kendim nasıl düzeltebilirim bunu ? Cihaz 2 haftalık garantiyle uğraşmak istemiyorum.
    Edit : Cihaz G2 bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angel of the Lord -- 5 Mayıs 2015; 15:41:12 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Dün yağmurda birkaç saniyelik görüşme yaptım arkadaşımla. Bugün aradığımda sesin dalgalı geliyor falan dedi. Ben de denedim biraz karışık geliyordu sesim. Garantiye bulaşmadan kendim nasıl düzeltebilirim bunu ? Cihaz 2 haftalık garantiyle uğraşmak istemiyorum.

Daha önce benim de başıma gelmişti telefonu ısıtarak çözmüştüm. GPS, Bluetooth, wifi, 3g ne varsa açıp telefonu şarja takmıştım. Bir de oyun açmıştım. Yarım saat sonra düzelmişti. Biraz riskli ama dene istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: Fatih617

quote:

Orijinalden alıntı: Angel of the Lord

Dün yağmurda birkaç saniyelik görüşme yaptım arkadaşımla. Bugün aradığımda sesin dalgalı geliyor falan dedi. Ben de denedim biraz karışık geliyordu sesim. Garantiye bulaşmadan kendim nasıl düzeltebilirim bunu ? Cihaz 2 haftalık garantiyle uğraşmak istemiyorum.

Daha önce benim de başıma gelmişti telefonu ısıtarak çözmüştüm. GPS, Bluetooth, wifi, 3g ne varsa açıp telefonu şarja takmıştım. Bir de oyun açmıştım. Yarım saat sonra düzelmişti. Biraz riskli ama dene istersen

Peki ne kadar süre oyun oynadınız şarjda? Fazla o şekil tutup ömrünü kısaltmayalım.

• Pirincin içine koyup biraz bekleyin daha mantıklı. Nemini alır telefonunun.

• quote:

Orijinalden alıntı: _dangerfull

Pirincin içine koyup biraz bekleyin daha mantıklı. Nemini alır telefonunun.

ısıttım telefonu biraz :D şu an şarjda bakalım sonraki görüşmeler nasıl olacak. Fazla su kaçma ihtimali yok oysa ki. Şu irda portun yanındaki kısma bir şekilde girmiş olsa gerek. Başka açıklaması yok.
  • Güneşe koy biraz

• su kaçmasında yapılan en büyük yanlısdır.ISITMAK. devrelere zarar verebilirsiniz.yapmanız gereken tek sey pirincin içine koymaktı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekotim

su kaçmasında yapılan en büyük yanlısdır.ISITMAK. devrelere zarar verebilirsiniz.yapmanız gereken tek sey pirincin içine koymaktı.

Hadi ya. Şimdilik sıkıntı yok. Konuşmayı hala denemedim gerçi. Yarın koyarım olmazsa pirince. Gerci 2 gün geçmiş olacak yararı olur mu artık bilemem.

• Düzelmiş arkadaşlar. Yardımlarınız için teşekkürler.

• merhaba aynı sorun suan bende var yagmurda telefon görüşmesi yaptım mikrofon arızası var ne yapmalıyım acil ???
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.