Şimdi Ara

Koruma konvoyuna yol vermeyen araca vurarak yol açmak. (Yok artik!) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
318
Cevap
6
Favori
39.784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
437 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ulan düşün kü arabanın içinde bebek var,tamponuna dokunduğun anda dönmeye başladı ve gidip bariyere vurdu..kim verecek bunun hesabı Allahsız kitapsız..
  • Palioyu çıkarın ve yerine Range Rover koyun. Acaba hangi milletvekilidir, hangi iş adamıdır diye düşünmekten vurmaya gtü yemezdi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu başlığı hatalı olmuş "Yol Vermeyen" diye bir şey söz konusu değil, adamın kaçabileceği bir şerit yok ne yapabilir ki.

    Vatandaşın can ve mal güvenliğini korumak üzere yemin eden bir polis memurunun yaptığı gerçekten hiç hoş değil!
  • Piêr Dé Sans kullanıcısına yanıt
    Yanlışınız var uzun süre sol şeriti işgal etmek suçtur.Sol şerit transit geçişler içindir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • So Good. kullanıcısına yanıt
    Adam sol şeritte değil. ben de zaten sol şeritten bahsetmiyorum. kendi şeridiniz dedim. Transit şerit değil .


    Adamın yaptığı şeyde bir hata yok yani.çift şeritli yolda sırf götü boklu konvoy aracı geçecek diye kenara çekecek, emniyet şeridine girecek değil.
  • bu yeni turkiye bi harika ya her gün aksiyon.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acaip sinirlendim yani icimde bu cakarlilara o kadar ofke varki anlatamam. Bu serefsizi nasil cezalandirabiliriz nasil sesimizi duyurabiliriz? Bi’ baba yigit oncu olsun bize !

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Diyelim ki böyle bir şeye tanık oldunuz... Korumalar indi suçu günahı olmayan vatandaşı aldılar arasına dövmeye başladılar...Gidip vatandaşa yardım eder misiniz? Yoksa görmezden mi gelirsiniz? Eğer vatandaşa yardım edersek, toplum olarak haksızlığa tepki gösterirsek, o zaman bir şeyler değişir... Yoksa sadece seyredersek aman bana ne dersek, bir gün dayak sırasının kendimize geleceğini unutmayalım.
  • az önce birisine izlettim verdiği tepki,

    devlet büyüğüne yol vermezsen böyle ezerler işte adamı oldu.

    konvoy kimin konvoyu nerden gelir nere gider, yol kaç şerit, sağdan giden aracın sürücüsü bayan mı erkek mi, genç mi yaşlı mı umrunda değil, sağdaki adamın verecek yolu var mı yok mu umrunda değil.

    senin başına gelse dedim.

    ben böle inatlaşmamki hemen veririm diyor.

    Bunlar olduğu sürece daha çok arabaya çarpar bunlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: x2yk

    Bu ülke de birilerinin polis ile derdi var malum gezi den rahatsız olanlar olunca maalesef bir tepki vermeyi çok seviyorlar polisin yaptığı yanlış kazaya sebebiyet verebilirdi can kaybı olabilirdi bunu yapmamalı idi amaaaaa benim ülkem daha ambulans acı acı bağıra bağıra gelirken bile kenara çekilmiyorken ve vurdumduymaz iken başına bir şey gelince mi haklı olduğunu savunuyor burada bir kesim anlamıyorum her şey açık çakar varsa araçlar 1 değil 2 değil 3 tane polis oldukları açık üstlerinde lambalar var hala yol boşken yol vermek yerine tın tın devam ediyorsa ki videoya bakın ne ses var ne bir şey içeriden kayıt var belki de o passat kim bilir ne kadar korna yaptı selektör yaptı sağ sol yaptı dibine girdi hala kenara çekilmeyen bir pejo sahibi varsa ona diyecek söz bulamıyorum. Ve ülkemde aynı şeyi ambulansa bile yapan sürücüyüm diye ortada gezinen ehliyet kesim var kimse kimseyi aklamaya çalışmasın.. Polis yanlış yapıyor ama ona yol vermeyen de sütten çıkmış ak kaşık değil..

    Alıntıları Göster
    Yahu adam belki ehliyetini 2 gün önce aldı herkes 20 yıldır trafikte araç mı kullanıyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • Zengın degılım bu dedıgımı suan yapamam ama dünya umrumda olmasa.kontrolümü kaybetmiş gibi yapıp biraz sağa kırar yalpalatırdım sonra direk sola kırar gaza kökler bariyerden dısarıya atmaya calısırdım o arabayı sonra heycanlandım derdim. silah cekıp dovmeye baslarlarsa kafalarına takır takır sıkardım. acıyanın ........



    bunu kabul eden zıhnıyetide döverım ben

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bekliyorki insanlar,ulkenin hali,yasatilan olusturulan iklim.Liyakatsiz,kullugu hayat felsefesi edinen otesinde kendi ezikligini asagilik kompleksini net bir sekilde yansitan ruh hali bu.

    Birde nette japon basbakianinin korumalarinin davranislarini izleyin seyreden araclara karsi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Link uçmuş olabilir mi?
  • Kimi kimden koruyor bir çözemedim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merdomable kullanıcısına yanıt
    Uçmamış ta yönlendirme de sorun olmuş galiba. Kopyala yapıştır yapınca çalışıyor. Yine de alta bırakmaya çalıştım.
    Link



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazyLeshRaC -- 25 Aralık 2018; 10:2:13 >
  • Arkadaşlar toplanıp cimer’e dilekçe gönderelim. Mecbur kalıp sorgulamak zorunda kalacaklardır. Lütfen benimle aynı fikirde olanlar adaletin yerini bulması amacı ile beğenip öne çıkartsınlar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne cinayete teşebbüsü arkadaşlar iyi misiniz?

    bakın terörizm'in tanımına: topluma korku salma, insanları korkutma, yıldırma eylemlerinin tümü.

    bu şoförün derhal terörizmden yargılanması lazım, senin ne hakkın var sağ şeritte trafik kurallarına uygun seyreden vatandaşın canına kastetmeye?

    sen kimsin devleti, atanmışlarını ve kurumlarını halk ile karşı karşıya getiriyorsun nefret uyandırıyorsun? senin altındaki araba devletin malı devlet olmasa sen kimsin kerkenez? altına o arabayı sana o görevi verip adam eden devlet yarın seni tek kişilik hücreye koyar ne oldum dersin. kimse kendini devletten büyük zannetmesin.

    yürekli savcıları göreve davet ediyorum. sayın içişleri bakanı Süleyman Soylu'da eminim sessiz kalmayacaktır.
  • bu ülkede ne katiller, ne tecavüzcüler serbest kaldı, bu korumanın da herhangi bir ceza alacağını asla ama asla düşünmüyorum. bu ülkede adalet yok, adalet uygulanmıyor. uyguluyorum diyen hakim de yok, olamaz zira olsaydı bu ülkede adalet olurdu.

    Allah kahretsin ki böyle insanlar bir yerlere gelebiliyor, bu ülkede ne kadar yalarsan, ne kadar dayın varsa o kadar iyi imkânlara kavuşuyorsun. biri müslüman ülke mi dedi?
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.