Şimdi Ara

korsan windows 7 ye windows 8 almak için ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar internetten w7loader ile activate ettiğim korsan win7 ultimate 64 bit için windows 8 29 tl veya 75 tl lik sürümlerinden birini almak istiyorum ne yapabilrim bilgisayarımı kendim topladım bu dediğim mümkün müdür ?

Orijinalden alıntı: secokul

arkadaşlar internetten w7loader ile activate ettiğim korsan win7 ultimate 64 bit için windows 8 29 tl veya 75 tl lik sürümlerinden birini almak istiyorum ne yapabilrim bilgisayarımı kendim topladım bu dediğim mümkün müdür ?

29'a alabilmek için orjinal lisans anahtarının olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 4 Kasım 2012; 2:33:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: stubburn

çoğu insan bu şekilde aldı zaten. korsan falan farketmiyor al gitsin

çoğu insan nasıl aldı ki
    ben orjinal windows7 ile (geçen sene satın aldığım ) alamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

çoğu insan nasıl aldı ki

29TL kampanyası başladığında sistemde bir sorun vardı. Windows 7 ürün anahtarı istemeden promosyon kodlarını gönderiyordu. Binlerce kişi böyle aldı ancak birkaç gün önce Microsoft bu hatayı düzeltti. Şimdi orijinal Windows 7 ürün anahtarı istiyor. Elinizde orijinal Windows 7 ürün anahtarı varsa(starter edition hariç) 29 TL'ye yoksa 75 TL'ye satın alabiliyorsunuz. Korsan olması sorun teşkil etmiyor benimki de korsandı 75 TL'ye aldım ve yükselttim. Herhangi bir sorun yok.
    AMD Ryzen 7 5800X3D // NZXT Kraken X62 // ASUS Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II // MSI RTX 5080 16G VANGUARD SOC LAUNCH EDITION // G.SKILL RIPJAWS DDR4 3200 Mhz CL16 2x16 GB // Corsair HX850i // Phanteks Enthoo Evolv ATX TG // WD_BLACK SN850 1TB // LG Ultragear 27GN880-B // Lenovo Legion R27qe // XPG Summoner Cherry MX Blue // Logitech G903 // Edifier M3200 2.1

Ibanez RG370AHMZ-BMT // Behringer U-PHORIA UMC204HD // BIAS FX 2 Professional

• quote:

Orijinalden alıntı: Elessar Eredhian

quote:

Orijinalden alıntı: vasfiuysal

quote:

çoğu insan nasıl aldı ki

29TL kampanyası başladığında sistemde bir sorun vardı. Windows 7 ürün anahtarı istemeden promosyon kodlarını gönderiyordu. Binlerce kişi böyle aldı ancak birkaç gün önce Microsoft bu hatayı düzeltti. Şimdi orijinal Windows 7 ürün anahtarı istiyor. Elinizde orijinal Windows 7 ürün anahtarı varsa(starter edition hariç) 29 TL'ye yoksa 75 TL'ye satın alabiliyorsunuz. Korsan olması sorun teşkil etmiyor benimki de korsandı 75 TL'ye aldım ve yükselttim. Herhangi bir sorun yok.

Bence hata değildi yaptıkları koskaca microsoftun böyle bariz bir hata yapması bence imkansız zaten öyle olsaydı şimdi bizim lisansları iptal ederdi.

• arkdaslar elımde daha yenı gelmıs bır windows 7 var keyı gırıyorum ama kabul etmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr-krall

arkdaslar elımde daha yenı gelmıs bır windows 7 var keyı gırıyorum ama kabul etmıyor

üstad bende ondan bahsediyorum sapasağlam orjinal windows7 var bende yinede promosyon kodunu vermiyyor..

acaba neden bu da mı şirket politikası
  • 29 Tlik kampanya promosyon kodunu almak için haziranın 2 sinden sonraki aldığınız windows seriallerinizle alırsınız öbür türlü ben 4 kez denedim vermedi bana promosyon kodu lanet olsun ki 75 tl ye windows 8 almıyacağım Korsana devam anlıyacağınız .
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.