Şimdi Ara

Korsan Taksi (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
878
Cevap
16
Favori
146.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beşiktaş civarı bilen varsa pm alabilirim
  • Kozyatağı / Ataşehir civarı varsa tanıdık pm atabilirseniz sevinirim.
  • bu olaydan yeni haberim oldu. İstanbula gittiğimde ilaç gibi gelecek ama numaralarına nerden ulaşabiliriz ?
  • Pendik tarafında olanların numarası varsa pm atabilecek olan varsa sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bizim mahallede korsan taksilerin durağı bile var 5-6 araba sürekli bekler bide buna ek olarak gezici olanları var hatta bu adamlar normal taksi durağından yolcu alır işi biraz daha ileri getiriyim bu korsan taksicilik yapan 1-2 kişi normal takside şoför olarak da çalışır.
  • Arkadaşlar siz yine temkinli olun ama aldığım duyumlara göre polis artık korsana eskisi gibi karışmıyormuş.not:her yere şahsi aracımla gittiğim için trafiğin artmasına etken olan korsan taksinin yasaklanması normalde çıkarıma bir durum ancak ortada büyük bir haksızlık var ;uygun fiyata insanlara saygılı biçimde hizmet veren kimselerin korsan diye ezilmek istenmesine isyan ediyorum.korsanı destekliyorum,bakırköy ve beylikdüzü bölgelerinde zamanında kullandığım korsanlar var buna avcılarıda katabilirsiniz,numara isteyen olursa pmden ulaşabilir.yalnız yeni üye arkadaşlar alınmasın lütfen sadece eski üyelere numara önereceğim zira sizin polis veya taksici olma ihtimalini gözardı edemem sonra adamlara faydam dokunacak yerde zararım olmasın değilmi.not 4 yıldır korsan kullanmıyorum haliyle şimdiki korsana kefil olduğum anlaşılmasın lütfen kimseye iyidir yada kötüdür demiyorum

• Unutmadan polis korsanı durdurup sürücü ile yolcuyu ayırınca neler soruyor bilen yazsın insanlar ona göre adımını atsın

• Dünyanın en pahalı yakitiyla en ucuz taksisine biniliyor İstanbul'da. Hükumet artık korsan taksiye daha cok önlem alıyor. Zira ortada kul hakkı ve haksız kazanç var. Korsan taksicilik yapanların haksızlığa uğradığını iddia etmek büyük bir cahilliktir, korsan taksicilik yapmak, kullanmak veya vesile olmak suçtur, ciddi cezalara tabidir.

• ankarada
    korsan taksi olayı yok
    duyan bilen varsa paylaşsın

bildigim korsan transfercıler var
    genelde havaalanına

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • korsan taksi candır, ucuz,sayglı,güvenli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpeter

Dünyanın en pahalı yakitiyla en ucuz taksisine biniliyor İstanbul'da. Hükumet artık korsan taksiye daha cok önlem alıyor. Zira ortada kul hakkı ve haksız kazanç var. Korsan taksicilik yapanların haksızlığa uğradığını iddia etmek büyük bir cahilliktir, korsan taksicilik yapmak, kullanmak veya vesile olmak suçtur, ciddi cezalara tabidir.

evet bir yönden bakarsanız korsanla kul hakkına giriliyor.ancak öte yandan bir avuç plaka sahibinin rantı yüzünden onbinlerce taksi şoförü bunlara köle oluyor,kirayı çıkartacak diye insanlıktan çıkıyor,trafiğin içine ediyorlar.
    kul hakkı ise köle niyetine çalıştırılan plaka kiracısı şoförün kul hakkı yokmu,
    kiracı şoförün altüst ettiği trafikte mağdur olan onbinlerce hususi sürücünün kul hakkı yokmu,
    pahalı ve kalitesiz hizmet alan milyonlarca müşterinin kul hakkı yokmu,
    hastası,yaşlısı olupda uçaktan pahalı resmi taksinin fahiş ücretini karşılayamadığı için mağdur olan milyonların kul hakkı yokmu
    gideceği yöne trafik yoğun diye,mesafe kısa diye,hava kötü diye vs hizmet alamayan insanların kul hakkı ne olacak
    asgari ücretin bin lira olmadığı yerde plakanın 1 milyona dayanması sistemi işlemez hale getiriyor.çözüm basit:isteyen bakkal,kırtasiye,eczane,şirket,holding,fabrika kurabildiği gibi isteyen maliyeye ve ilgili yerlere kaydını yaptırıp şahsi plakası ve aracıyla taksi hizmeti verebilmelidir.şu anki sistemde rekabet yok,fiyat tek elden belirleniyor.kapitalizmin ruhuna ayırı.feodal bir yapı oluşmuş bir avuç insanın çıkarı için hukuksuzca geri kalan milyonların tümü evet tümü mağdur ediliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: iniyesta

quote:

Orijinalden alıntı: trumpeter

Dünyanın en pahalı yakitiyla en ucuz taksisine biniliyor İstanbul'da. Hükumet artık korsan taksiye daha cok önlem alıyor. Zira ortada kul hakkı ve haksız kazanç var. Korsan taksicilik yapanların haksızlığa uğradığını iddia etmek büyük bir cahilliktir, korsan taksicilik yapmak, kullanmak veya vesile olmak suçtur, ciddi cezalara tabidir.

evet bir yönden bakarsanız korsanla kul hakkına giriliyor.ancak öte yandan bir avuç plaka sahibinin rantı yüzünden onbinlerce taksi şoförü bunlara köle oluyor,kirayı çıkartacak diye insanlıktan çıkıyor,trafiğin içine ediyorlar.
    kul hakkı ise köle niyetine çalıştırılan plaka kiracısı şoförün kul hakkı yokmu,
    kiracı şoförün altüst ettiği trafikte mağdur olan onbinlerce hususi sürücünün kul hakkı yokmu,
    pahalı ve kalitesiz hizmet alan milyonlarca müşterinin kul hakkı yokmu,
    hastası,yaşlısı olupda uçaktan pahalı resmi taksinin fahiş ücretini karşılayamadığı için mağdur olan milyonların kul hakkı yokmu
    gideceği yöne trafik yoğun diye,mesafe kısa diye,hava kötü diye vs hizmet alamayan insanların kul hakkı ne olacak
    asgari ücretin bin lira olmadığı yerde plakanın 1 milyona dayanması sistemi işlemez hale getiriyor.çözüm basit:isteyen bakkal,kırtasiye,eczane,şirket,holding,fabrika kurabildiği gibi isteyen maliyeye ve ilgili yerlere kaydını yaptırıp şahsi plakası ve aracıyla taksi hizmeti verebilmelidir.şu anki sistemde rekabet yok,fiyat tek elden belirleniyor.kapitalizmin ruhuna ayırı.feodal bir yapı oluşmuş bir avuç insanın çıkarı için hukuksuzca geri kalan milyonların tümü evet tümü mağdur ediliyor.

bir ara cevap vermeye meyil ettim ama vazgeçtim. maalesef işler dışardan göründüğü gibi değil, bence ya bir şekilde içine girin ya da daha fazla araştırın.
    hepsini es geçiyorum ve şu ''gideceği yöne trafik yoğun diye,mesafe kısa diye,hava kötü diye vs hizmet alamayan insanların kul hakkı ne olacak'' kısmına cevap veriyorm, yıl olmuş 2013 bunu şoförlerin demeye hakkı yoktur ve iddia ediyorum %98inden fazlası da demez bunu. ha dedi mi? bakın yine 2013e dikkat çekiyorum, geliştiğimiz, hakkın hukukun daha geliştiği artık her şeyin bir karşılığı olduğu bir dünyada yaşıyoruz siz bunun farkında değilsiniz sanırım ama hatırlayım dedim size, böyle bir durumda arayabileceğiniz bir ton yer var beyaz masasından polisine, taksiciler odasına kadar. bu da plaka sahibinin suçudur gerçi sizin gözünüzde :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b437 -- 18 Ağustos 2013; 18:38:34 >

• 1. Plaka sahibi rantı diye birşey yok. Adam kazanmasa neden şoförlük yapsın ki.
    2. Verdigi hizmete göre dünya standartlarında ucuz taksiye biniliyor. Ücret indirimi olduğunda asıl esnaf ve şoför mağdur olur. Kendiniz ile çelişiyorsunuz.
    3. Kısa mesafe diye almayan veya yetersiz hizmet sunan aracı şikayet hakkınız var.
    4. Istanbulda yeterli sayıda taksi bulunmaktadır. Iş çıkışı vs. Saatlerde tüm toplu taşıma araçlarinda yoğunluk olmaktadır, bu normal bir durumdur. Onun harici yüzlerce araç boş beklemekte yahut trafikte dolaşmaktadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trumpeter -- 18 Ağustos 2013; 17:52:35 >
  • Korsan taksiyi destekliyorum. Bir kaç plaka sahibi işin kaymağını yiyor şöförler ve halk cefa çekiyor. Korsan taksiye evet.
  • Biri bana şunları açıklayabilirmi;
    A-banka ve otomotivcilere yakın zamanda ortak fiyat belirleyip rekabeti engelliyorlar diye dünya ceza kesildi,taksiciler nasıl ortak fiyat belirleyebiliyor
    B-pastane,fırın,cafe,kuyumcu,kuaför,havayolu şirketi,şehirler arası taşıma isteyen istediği kadar açarken taksicilik neden dar bir çevrenin tekelinde
    C-taksicilik bir ihtisas mesleği değil forumda görüyoruz 10 yaşında araba sürenleri ama taksi ülkedeki en pahalı hizmetlerden;size garip gelmiyormu
    D-kabul edelimki plaka sahipleri bu ülkede ayrıcalıklı konumdalar.gece tarifesi kalkıyor,sıkışık trafikte taksimetre yazar hale getiriliyor,korsana amansız savaş başlıyor,kısaca kanunlar hemen plaka sahiplerine uyduruluyor.sorunları bu kadar hızlı çözülen başka meslek erbabı varmı
    E-önceden yolarkadasım.com diye site vardı ;sürekli aynı güzergahı kullanan insanlar bir kişinin aracına biniyor ve yakıtı bölüşüyordu,girişimcilere bu tip faaliyetlerde bulunmayı öneriyorum

• Kullanmıyorum, kınıyorum demeyi çok isterdim ama halkımızın geliri belli bir şey de diyemiyorum.

• inadına korsan taksi birkaç sözde çok dürüst kişilik çıkmışta yok hırsıza ortak falan demiş geçin bunları ben cebime bakarım arkadaş zaten sarı taksilerden sırf trafikte yaptıkları yüzünden bile nefret ediyorum ucuz olsa bile yinede korsan taksiye binerim

forza korsan taksi !!!!
  • Maltepe civarı bilindik varsa paylaşırsa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cHoSen1907

Maltepe civarı bilindik varsa paylaşırsa sevinirim.

Konu acildir. Maltepe civarlarında hizmet veren numaraları biliyorsanız mesaj atın lütfen.
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.