Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Korsan Taksi (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
878
Cevap
16
Favori
146.644
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yağmurlu havada müşteriyi almazlar,trafiğin yoğun olduğu semtlere girmezler hele havalimanındaki taksiciler efendim saatlerdir sıra beklemişlerde zeytinburnu dedim adam iki saat söylendi,bende dedimki ne o usta seni memnun etmek için kadıköydenmi dolaş deseydim.! Bırakın ya zora geldilermi garibanız biz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: novinovi

Yağmurlu havada müşteriyi almazlar,trafiğin yoğun olduğu semtlere girmezler hele havalimanındaki taksiciler efendim saatlerdir sıra beklemişlerde zeytinburnu dedim adam iki saat söylendi,bende dedimki ne o usta seni memnun etmek için kadıköydenmi dolaş deseydim.! Bırakın ya zora geldilermi garibanız biz.

+10000000000000000
  • maniavolkan kullanıcısına yanıt
    O değilde iyice Amerika'daki zengin klüblerine dönmüşler.Girmek için kartivizit ya da üyeden davet vs. gerekir yakında hatta aidata bağlarlar
  • O değilde en gıcık olduğum taksici tip o tarafa gitmem o tarafa almam diyen.Bozuk yok hellal et diyen vs.
    Taksici isen bozuk paran olacak ya da müşteriye söylersin yol üstünde bozdurursun.
    Yakın mesafe gitmemde çok saçma mesela adama ben Beşiktaş'tan Şişli diyorum almıyor vs. saçma.
    Sıra bekledim o kadar yakın mesafe diyor o zaman camına yazdır yakın mesafe gidilmez diye.
    Sonra Taksiciler ve esnaflar odası başkanı çıkar televizyonda ağlar haberlerde sonra öyle bir şey olursa şikayet edin biz gereğini yaparız.
    Adam akıllı ceza sistemi getirmeleri lazım belli bir dil eğitimi almalılar.Navigasyon bulundurma zorunlulukları olmalı.Her takside gps olmalı.Bunlar olsun sonra ağlayabilir ama korsan taksiyide desteklemiyorum o ayrı ama Taksicilerin düzgün iş yapmadığı kesin.
    Birde Sultanbeyli'ye gece gitmişti babamlar taksi bulamamışlar korsan taksi durağı varmış onda da mecbur biriyle binmişlerdi adamlara baya işi hızlandırmış.

• çengelköyde bu işi yapan varsa pm atsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: atrix1212

gelecek iktidardan istediğim tek birşey var.
    taksi ve otobüs plakası rantı kalkmalı.
    yeni otobüsü ve otomobili olan herkes belirli bir eğitimden sonra ilgili bölgede hemen işe başlamalı.
    bir taksi 950 milyar olması çoluk çokuk yetim hakkıdır.
    1 bucuk trilyon özel halk otobüsü olması 800 liraya çalışan milyonlarca insanın cebinden paranın sömürülmesidir.

sonuç olarak devlet bunu zamanında bir ücret karşılığı satmış, ticari yatırım herzamam prim yapar, farzedelim sen 20 yıl önce işlek bir caddeden dükkan aldın, alıdığın dükkanın kirası ve değeri her yıl artmıyormu ?
  • Anadolu yakasında bu işi yapan varsa bana da ulaşabilir mi?
  • bu minibus ve taksiler kaldırılmalı...adamlar bi plakadan trilyonlar götürüyolar ya..yazıklar olsun..müşteriye insanlara saygıları yok bunların..bence bu ticari taksi de kaldırılmalı ve egitim sistemi getirilmeli..ayrıca plaka fiyatları da derhal en diblere çekilmeli...hatta bu taksi plaka olayı kaldırılmalı..isteyen arabasıyla taksici olmak için egitimine girmeli kazanırsa taksici olmalı..yazık be bu ticari taksilerden çektigimiz nedir..trafigin içine sıçarlar nerde bu dangalak belalı bi baltaya sap olmamıs varsa takside agzını kırayım!!haa bir de şu da var müşteriye saygıları yok adamların..yakın mesafe gördügü yere müsteri almıyorlar ayrıca bir tavırlar laflar felan...aldıgı kat kat paralarda cabası!! bu sistem degişmeli arkdaşlar..bencede bu sistem degişene kadar KORSAN TAKSİ ye devam..ben de korsan taksiyi kullanıyorum..adamlar aldıgı paraları hak ediyorlar kardeşim..en azından kazıkçı hayvan degiller!!
  • Ya keske Ankaradada olsa!
    Ankarada taksimetre cok pahali

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eger bir taksiciden sikayetciyseniz(hava yagmurlu almadi-esya var almadi-kisa mesafe almadi-tartistiniz v.s.) 153'ü arayip sikayet edebilirsiniz. Yanlis bilmiyorsam ilk sikayetiyse sofor uyariliyor 2. Sikayetse daha farkli bir yaptirim uygulaniyor ama nedir o yaptirim net bilmiyorum. 1 kere kullandim bu sistemi cok memnun kaldim. Birde bazi arkadaslar taksi plakalarina laf etmis. O konuyu aciklamak istiyorum. Minibusu olan bir arkadasim var sofore veriyor arabayi dedigi sey eger tek aracin varsa sen kullanicaksin sofor calistirmicaksin o kadar kar getirmiyor cunku. Soforun derdi bitmiyor o bitse illa ki araba masraf cikartiyor diyor yani sandiginiz kadar karli bir is degil. Taksi ucretleri gercekten de cok pahali bence de ayrica dolandiranlari saymiyorum bile. Denetimi siki bir sistem gelmeli. Su anda bitaksi diye bir uygulama var akilli telefonlar icin. Gecen bir takside denk geldim anlatti saolsun taksici abimiz. Program araciligiyla taksiyi cagriyorsunuz gelen taksicinin fotografi,ismi, cep telefonu numarasi ve haritadaki yeri gozukuyor telefonda ve uygulama araciligiyla isterseniz kredi kartiyla odeme de yapabiliyorsunuz. Bir diger guzel yanida siz taksiden inip odemeyi yapana kadar haritada nerde oldugunuz gozukuyor. Taksiden indikten sonra da sofor hakkinda puanlama yapiyorsunuz ve yorum yazabiliyorsunuz. Ayni zamanda cagirdiginiz taksiciniye yapilan yorumlari ve aldigi puanlari gorebiliyorsunuz.

• İkitelli halkalı taraflarında şirket ??? taksi bilen varmıdır?
  • Ataşehir de tanıdık var ilgilenen yazabilir. Arkadaş öğrenci olduğundan 7/24 değil ama 7/16 hizmet verebilir. :)
  • benim iranlı bir arkadaşım vardı bu olay 6 ay önce oluyor. Adamı üsküdarda akrabaları ziyarete geliyor, bu onları uğurlamaya havaalanına taksiyle götürürken taksi vardığında taksimetreyi kapatıp 65 lira istiyor.

Şimdi gel de küfür etme, Dedim alsaydın plakayı ama nerdeee, insanın basireti bağlanıyor işte, hele yabancı ülkede isen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 17 Nisan 2014; 23:27:24 >
  • her mesleğin korsan olanını desteklemek yanlıştır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fullflavor1977

her mesleğin korsan olanını desteklemek yanlıştır.

taksiciler hariç..türkiyedeki taksiciler bunu hakediyor..hemde dibine kadar..
  • Bayrampasa eyup fatih covari korsan bilen telefonunu atabilir mi ozelden? Kandilliye godicez lazim oldu

• korsan ne, aynı işi yapan 2 insan, biri sadece hükümete para vermiyor ve pis kaka oluyor korsan oluyor değil mi !
  • ıcouldnt kullanıcısına yanıt
    İmzanada ismini gördükten sonra nickine baktım ve istemsizce güldüm Beddua etme hocam yazıktır günahtır .
  • Sanki ticari taksiler vergi veriyor. Asil vergi kaçıranlar onlar. Istanbulda bir ticari taksinin getirisi aylik en az 8-10 bin tl arasi fakat verdikleri vergi miktari cok komik miktarlarda.

• çengelköy civarında varsa pm atsın
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.