Şimdi Ara

Korsan Taksi (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
878
Cevap
16
Favori
146.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • taksicilerden çok çektim, korsana başlamayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

taksicilerden çok çektim, korsana başlamayı düşünüyorum

bizim bir tanıdık vardı ek iş olarak korsan taksicilik yapıyordu cezaları karşılamıyor demişti... sonra arabayı sattı çok ceza kesiliyormuş...

bu arada artık müşterilere de ceza kesiliyor... eskisi gibi de değil ama kullanan çok...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Salih

Valla ben İstanbul'da 11 yıl taksicilik yapmış biri olarak buradaki yorumları okuyunca üzüldüm açıkçası.Kimseyi suçlayamam.Herkesin başından ticari taksiyle ilgili kötü bir olay geçmiş.Bende bazen kendi hususi aracımla kendi özel müşterilerimi taşıyorum.Korsan taksi her ne kadar kötü olsa da son zamanlarda 4 bira+1 sigara parasına çalışan ticari taksi şoförleri yüzünden bende bıkmış durumdayım.Piyasanın içinde olan biri olarak söylüyorum bunu.Cidden yeni yetme,18 yaşında ehliyetini yeni almış sabi sübyan tipler taksicilik yapar oldu.Zaten bunlar yüzünden adımız çıkmış 9'a inmiyor 8'e.

Ayakta alkışlanacak bir yazı. Körü körüne mesleği savunmadan yazılmış bir yazı.

• gece ankaraya gidiyorum. otogarda aşti taksilerine binmemek için yürüycem yoldan taksi çeviricem. aşti taksileri mesafe beğenmiyor beyefendiler.
  • iyi günler arkadaşlar bana beşiktaş ta hikamet eden taksi lazım , atatürk havalanıına gidicem yardımcı olursanız çok sevinirim.
  • Kadıköy sabiha gökçen kadıköy kullandım korsan. Yani bu normal taksiler şu adamlarla 2 ay çalışıp insan olmanın nasıl bir şey olduğunu hatırlasınlar. Ayaklara kırmızı halı sermedikleri kalıyor ve focus ile klima açık full bagaj km başı 1,3 tl. Yasal taksici amcamız olsa çıkacak fiyat. Klima farkı 10 tl 20 tl bavul farkı 2 dik yokuş 10 tl. Artı taksi ücreti. Bu adamlar açlıktan sefil olsun ki aradaki masumlar da çürükleri ayıklasın. Havalimanında da yakalanmamak için polisten korkmayın ve sen kimsin ağım kaçıyora yatın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 1 yıl içinde 3. yakalanmada ne olyuor bilen biri varsa söyleyebilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 20 Eylül 2012; 4:14:22 >
  • 29 Eylül Atatürk Havalimanında taksi lazım. pm lütfen..
  • Arkadaşlar İzmir'de var mı tanıdğınız bildiğiniz bu taksilerden?
  • Taksicileri hepsi aynı yada bana hep böyleleri denk geliyor. İStanbul Avcılardayken özel soförlü araç vardı. Ancak şimdi Mecidiyeköydeyim uzak geliyor. Havaalanından evime 4 Tl verdim o Avcılardan geldiği için .
    İzmire gidiyorum havaalanından evime 50 Tl veriyorum.

Tatilde kullanırsak yanıyoruz zaten. Bodrum Turgutreisde fiyatlar 2 katı. Taksiciye sordum bu ne dedim taksi metre koşuyor. %2 oynuyor abi dedi. Turgutreis Otogardan otelime 50 Tl para verdim ki çok kısa bir mesafe.

Öncelikle İstanbul Mecidiyeköyde olan bir araç numarası rica ediyorum. Daha sonra da İzmir ve tatil yerlerinde olanlar varsa çok sevinirim. Tatilimi bile artık taksiye göre seçeceğim. Otel parasından daha fazlasını taksiye vermeye bıktım.
  • Birde şoför arkadaşlar binen müşterilerinin adını öğrensinler. Kendi isimlerini de söylesinler. Bir çevirmede müşteri o benim arkadaşım size ne oluyor dediği anda iş bitmiştir. Polis hiç birşey yapamaz. Arkadaşımın arabasına binmek yasak değil. Birde ücreti önceden öğrenip hazırlayın. İnmeden verin şoföre nerede polis olacağı belli olmaz.

Yaptıkları iş bence tamamen yasal ancak maalesef burası Türkiye. Bizi zorla düzenbazlara muhtaç etmeye çalışıyorlar ama artık bu millet koyun değil !!!
  • Ad öğrenmekle olmuyor ki:) Polis kenara çekip ayrı ayrı başka sorular soruyor:)
  • korsan taksicilik olmazsa bunların burnu nasıl sürtülecek başka? ben de korsanı destekliyorum.
    sanki normal taksiciler çok vergi veriyorlar da ağlıyorlar birde.
  • mecidiyeköy içinyardımcı olabilecek var mı?
  • levent'ten sabiha gokcene gitmek icin arayabilecegim bir numara bilen varsa pm ile gonderebilir mi lutfen?
  • Korsan taksıcıler en azından trafıkteki yam yam taksıcı ve mınıbusculer gıbı degıldır
  • Korsan

• Sariyer tarafinda bilen varsa pm lutfen.kenarda dursun lazim olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beşiktaş civarlarında kaliteli hizmet sağlayan şöför varsa pm
  • arkadaşlar çoğu kişi korsan kullanan müşterilere de ceza kesildiğinden bahsetmiş
    ancak şoförle biraz muhabbet ettikten sonra, polis çevirdikten sonra ne yalan söyleyeceğiniz konusunda anlaşırsınız.
    mesela bana bi tanesi eğer polis çevirirse yeğeniyim dersin demişti.
    şoförle anlaştıktan sonra, polis onun korsan taksi şoförü olduğunu ispatlayamaz
    ve ne siz ne de şoför ceza öder
  • 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.